No więc tak, można się kłócić, że taki temat trzeba by umieścić w dziale pomocy ale według mnie to tam są rozmowy tylko i wyłącznie o problemach w M&B, nie ma tam mowy o Warbandzie i raczej nie powinno być. Nie chcę też, aby rozmowy ogólne zaśmiecać postami, które mogą być w innym topicu. Więc żeby nie było wątpliwości, tutaj piszemy o wszelkich problemach związanych z dodatkiem do M&B Warband, jak narazie niewiele osób ma betę Warbanda i wydaje mi się, że topic nie będzie zbytnio zapisany ale po premierze liczę na rozwinięcie wątku. Najczęściej są problemy z dołączaniem się do niektórych serwów, wywalaniem itp. Proponuję rozwiązanie każdego problemu umieścić w pierwszym poście wraz z opisem problemu, żeby nie poruszać kilka razy tego samego.
Na początek mam pytanie co do wywalania z gry. Większość mówi, że to dlatego, iż z klucza korzystają 2-3 osoby jednocześnie ale mnie wywalało od początku chociaż mój klucz jest nowiutki i nikomu nie został "zapożyczony". A więc wina leży w tym, że to beta czy w tym, że coś u mnie jest nie tak? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Jeszcze jedno pytanie przyszło mi na myśl - czemu mam najczęściej około 50-100 pingu i czasami lagi choć mam neta 6mb/s? Niektórzy mają po 20 pingu, to oznacza, że mają prędkość internetu około 30mb/s? Według mnie 6mb/s to dosyć dużo i nie powinienem mieć większych ścięć, a tu przy 15-20 osobach zdarzają się kilkusekundowe ścięcia. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Scaliłem wątki.