Pwi7aaf ma rację.
Ja po prostu, dałem swój klucz z m&b znajomemu, żeby móc razem z nim pograć, bo on nie ma podstawki m&b (wydawało mi się, że to różnicy nikomu nie zrobi, bo to i tak beta, a pełną wersję Warbanda i tak za miesiąc kupię, on zresztą też).
Cały myk polega na tym, że jeśli więcej niż jedna osoba używa w danym czasie tego samego klucza, co jakiś czas wszyscy dostają w tym samym czasie kicka. Dlatego właśnie dostawałem te connection losty - bo wbijałem, żeby pograć RAZEM ze znajomym i obaj mieliśmy ten sam klucz. Jak wbije na serwer sam, to nie mam lostów.
Tak więc prawdopodobnie ktoś inny używa Twojego klucza / może Ty używasz klucza innej osoby.
Trochę szkoda, że nie można kupić klucza do pełnego Warbanda już teraz, bo mój znajomy chętnie by to zrobił. Oczywiście można kupić podstawkę m&b, ale moim zdaniem kupowanie gry za 70 zł na niewiele ponad 3 tygodnie bety jest raczej mało opłacalnym pomysłem, bo po wyjściu pełnej wersji Warbanda, klucz z podstawki i tak przestanie działać. Szkoda, że nie zrobili otwartej bety dla wszystkich, albo chociaż możliwości gry 2 osób na 1 kluczu z wersji podstawowej (przecież to i tak beta, a największą przyjemność z gry czerpie się grając ze znajomymi osobami, a nie samemu !). Cóż - pozostaje czekać na możliwość kupienia pełnej wersji gry, żeby móc pograć razem.