Spodobał mi się pomysł. Ale prawdopodobnie wykonanie już nie zabardzo mi się spodoba z paru powodów które można naprawić :
1. Jeśli już to niech główny bohater będzie Wiedźminem, nie koniecznie Geraltem z Rivi.
2. Stwory kurde stwory. Nie ma stworów - kompletny brak klimatu.
3. Magia mój drogi, magia. Chyba bym nie przeżył gdyby w tym to modzie zabrakło magii. Yennefer, Triss Merigold no i oczywiście druidzi. Tzn do najęcia do armi A przy druidach że przyzywają stwory jakieś na bitwie.
4. Postacie z wiedźmina jako bohaterowie do najęcia w tawernach.
5. Koniecznie musisz dodać Jaskra :P to byłaby zbrodnia nie robiąc tego.
6. Jakieś nowe animacje by się przydały.
7. Totalny klimat wiedźmina. Prosze rób tego moda z książką w ręku. Musisz to poczuć!
8. Starsza mowa elfów.
9. Ciri. Ostatni punkt i najcięższy. Ciri w zaświatach. Ciri w świecie wiedźmina. Ciri córką Yennyfer i Geralta. Zwróć uwage na to że Ciri ratuje świat. Że Geralt i Yennyfer są teraz małżeństwem. Że Ciri uciekła na dłuższą chwile do innego świata przed lożą. Musisz ją umieścić w tym świecie.
Ad.1 Ja się nie zgodzę z tym aby to był koniecznie wiedźmin, bo przecież z założenia masz władać armią, zatem trochę to do wiedźminów nie pasuje.
Ad.2 Da się to zrobić o ile wszystkie będą człekokształtne.
Ad.3 To można zapożyczyć z innych modów.
Ad.4 W tym mógłbyś jako znawca pomóc autorowi moda. Tzn wszystkie dialogi, opis wyglądu itp.
Ad.5 j/w
Ad.6 Do tego trza pewnie sporych umiejętności.
Ad.7 Jak w punkcie 4.
Ad.8 Tu zdecydowanie musiałbyś pomóc. A nawet zrobić to w 100%.
Żeby było jasne mi kompletnie na tym modzie nie zależy, ale z tego co tu da się przeczytać kilku zagorzałych fanów jest, także myślę, że razem dalibyście radę zrobić tego moda by dawał radość każdemu z was.
EDIT: Zacząłem pisać odpowiedź, poszedłem wziąć prysznic, wysłałem, a tu już pościk proudka. Ciekawe podejście do przyszłych fanów twego dzieła ;)