Nie da się zrobić takiej broni w M&B. Chociaż w Warbandzie zostanie dodany system fizyki, więc kto wie...
:| Coś mi się widzi, że odpowiedź "tak, Havok" była żartem z mojej niewiedzy... bo naprawdę, nie mam pojęcia, co oprócz multi i lepszych tekstur jest w Warband. a Havok chyba jest nienajtańszy. żeby nie było offtopu, i żebym nie dostał warna na dzieńdobry, można by w zamkach dodać cosik w stylu jakichś wyspecjalizowanych obrońców.
Już rozwijam. Wydaję mi się, że lordowie wrogich państw nie mogą zabierać z zamków żołnierzy których sami nie przywieźli, więc w zamkach możne by usadzić po kilku kuszników z wysokim skillem Kusza i dużymi, ciężkimi (może 20. żeby nie hasali swobodnie po i) kuszami zadającymi obrażenia po może 60, 70? Proszę nie mówić że niewykonalne, nawet ja bym takie cuś potrafił zrobić. I jeszcze jedno. Możliwe, że wspomnienie o tym będzie idiotyzmem, bo to takie oczywiste, było już, czy coś takiego. Nie wiem. mógłbyś zmienić meshe latających pocisków, bo w Nativie, jak z murów sypie się na mnie deszcz rozmytych podłużnych kształtów wygląda to strasznie. Chodzi mi takie coś jak TEATRC, gdzie pociski wyglądają bardzo ładnie, mimo że jest może 6-8 jednostek z kuszą/łukiem.
trochę to wszystko chaotyczne, ale jeszcze w stopniu zrozumiałym.