Witam!
A ja mam pomysł z "innej beczki", ale najpierw pytanie: Czy pozostawisz na mapie "Obozy treningowe"? jeśli tak, to mam pewną propozycję...
Jak wszystkim wiadomo w tych obozach możemy pojedynkować się ze swoimi piechurami, oraz szkolić naszych łuczników/kuszników poprzez zestrzeliwane z różnych odległości dzbanków nasadzonych na wbite w ziemie badyle, czy też jeżdżąc konno strącanie ich mieczem, lancą... jeśli szkolimy jednostki konne. Wrócę do tych pojedynków.
Do wyboru w nim mamy pojedynek do 4 osób z oddziału, które walczyć będą przeciwko nam. Czy istnieje możliwość rozbudowania tego "żmudnego sposobu szkolenia jednostek"? O co mi chodzi... czy można by było ustalać drużyny, które będą pojedynkować się na placu (np 4 vs 4, 2 vs 8, etc... max 10 vs 10), standardowo każdy startowałby na "gołą klatę" i z losową bronią treningową. Oczywiście im więcej osób brałoby udział po przeciwnej stronie, tym więcej doświadczenia by otrzymywali, gdyby gracz (ze swoim składem) pokonałby ich (też w granicach rozsądku... limit jakiś czy coś...).
Jeśli planujesz usunąć obozy treningowe i umieszczenie jedynego trenera w Zendar, to czy udałoby się zaimplementować powyższy pomysł do tej treningowej piwniczki? Oczywiście ze względu na rozmiar pomieszczenia (chyba, że będzie inne, niż te, które widzieliśmy do tej pory - Native Plus, Return of Zendar, etc) limit walk ograniczyłoby się do powiedzmy 6 vs 6 max...
Czemu wpadłem na taki pomysł... po prostu te "żmudne szkolenie" sprawia mi radochę, ale trudno walczyć kiedy leci na Ciebie 4 z jednoręcznymi mieczami i tarczami, gdzie tobie wylosowało kijek <3... dlatego jakakolwiek pomoc mogłaby się przydać, no i zawsze jakieś urozmaicenie ;>
Pozdrawiam!