Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odezwa do Polskiej Sceny  (Przeczytany 10949 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Odezwa do Polskiej Sceny
    « Odpowiedź #105 dnia: Września 09, 2018, 18:53:22 »
    Powodzenia

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #106 dnia: Września 09, 2018, 21:37:25 »
    W związku z karygodnym zachowaniem ex-kapitana naszego pułku IndiaNa, w dniu dzisiejszym sztab pułku podjął decyzję o podjęciu stosownych działań wobec przywódcy grenadierów. Jednogłośnie potępiliśmy jego zachowanie na forum, oraz czyn jakiego się dopuścił.  Nie będziemy tolerować takiego zachowania, szczególnie u oficerów.  Okolicznością łagodzącą postępowanie była przede wszystkim skrucha IndiaNa, oraz jego nieoceniony wkład w powstanie pułku. Finalnie, stracił on dowództwo nad kompanią grenadierów, oraz został zdegradowany do stopnia porucznika. Dodatkowo zapadła decyzja, że w wypadku jeszcze jednego takiego wybryku, czy nawet założenia multikonta na tawernie zostanie on zbanowany permanentnie na teamspeaku oraz wyrzucony z pułku.

Z poważaniem, sztab pułku 4. Legii Poznańskiej

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #107 dnia: Września 09, 2018, 21:46:41 »
    4pp_LP_Rek_IndiaN

Warto marzyć.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #108 dnia: Września 09, 2018, 22:03:37 »
    [...]Okolicznością łagodzącą postępowanie była przede wszystkim skrucha IndiaNa[...]

Iksde. Niezły żart.

[...] czy nawet założenia multikonta na tawernie zostanie on zbanowany permanentnie na teamspeaku oraz wyrzucony z pułku

Biorąc pod uwagę, że ta "kara" jest tylko kosmetyczna (pewnie dalej będzie dowodził, a z czasem i rangę odzyska), to już widzę, jak go zbanujecie za multikonto. Wejdzie pod bramką i wyprze się, że to jego, a jego "podopieczni" zaczną jeszcze się rzucać za "pomówienia" o robienie multi. Choć przyznam, że spodziewałem się, że tak to będzie wyglądać.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #109 dnia: Września 09, 2018, 22:33:15 »
    Okolicznością łagodzącą postępowanie była przede wszystkim skrucha IndiaNa,

Z ciekawości... Widziałeś co pisał o w pół do piątej nad ranem? :D Średnio tam skruchę widziałem :)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Września 09, 2018, 22:35:51 »
    Rozmawialismy z nim, umiemy przywołać ludzi do porządku a kompanii nie odzyska, został przydzielony do kompanii liniowej. Grenadierką zajmie się ktos inny za kogo nie będzie trzeba się wstydzić.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #111 dnia: Września 09, 2018, 22:52:00 »
    No cóż, wasza decyzja. Walczycie o swój wizerunek i swoją godność, chociaż można było się spodziewać tak delikatnej kary. Cóż, życie.

Pozdrawiam, Major 1pps Ganczo.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Września 09, 2018, 23:16:42 »
    Z całym szacunkiem ale zdanie ludzi którzy w NW nie grają nie jest naszym priorytetem. To kwestia dyscypliny wewnątrz pułku. A jeżeli ktos spodziewał się wyrzucenia z pułku i przeklęcia go na trzy pokolenia to nie ma pojęcia o tym jak scena w praktyce działa. Kiedy w 16pp Ragen odwalał na tawernie to otrzymał jedynie zakaz pisania jednak dalej pozostawał majorem. Degradacja i pozbawienie dowodzenia to duża kara jak na realia sceny.
    « Ostatnia zmiana: Września 09, 2018, 23:33:57 wysłana przez MrMatinh »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Września 09, 2018, 23:45:43 »
    Serio porównujesz Ragena do tego, co zrobił Indian? Pokazuhesz tylko jak bardzo to wszystko bagatelizujecie, a ta „kara” dka indiana to zwykłe przedstawienie.

Okazał skruchę? Gówno prawda, choćby multikonta to pokazują. I w jaki sposób odbyła się ta skrucha? Bo zdjęcia wciąż krążą, a indian nawet nie przeprosił. Ach, rozumiem - to była skrucha wobec Koxxusa za zawracanie mu dupy.

Zakłamujcie rzeczywistość dalej. A z tej wiedzy o scenie to doktorat zróbcie. I naplujcie na każdego, kto gra w roleplay, inne moduły, czy po prostu używa grę do tego, do czego została stworzona. Czyli do zabawy, a nie dowalania wszystkim naokoło i spinania dupy o to, kto jest w danym miesiącu najlepszy.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #114 dnia: Września 10, 2018, 00:05:40 »
    "Okazał skruchę"?!
    Opamiętał się? Przeprosił wszystkich, których obraził? Osobiście żałował i nie chciał, to jakoś samo się potoczyło? To wszystko to przypadkiem? NIE!
    Zrobił to z premedytacją. W imię frajdy i nie jest ważne dla niego za co. Liczy się tylko trolling i zabawa, że można povqrviać "frajerów". Robił, to zawsze, wszędzie, gdzie tylko mógł. Nigdy nie miał podstaw ku temu, aby żałować za swoje zachowanie.

Dobrze, że pokazał się ten post o jego "ukaraniu", spokojnie już można podkreślić zachowanie również całej Waszej ekipy "malującej dachy papą". Bawiliście, że przy tym, to co on robił. Bujaliście tę huśtawkę razem, a że siedział w niej Indian, to tylko było Wam na rękę. Indian ma vыeбane w te Wasze rangi i stanowiska. Będzie robił, to co robił zawsze. Jego nie interesuje żaden prawilny sąd i dyscyplinarka. No bo, kto by się przejął jakimś internetowym linczem, bynajmniej nie Indian.

Skrucha жD
    *skisłem*

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Września 10, 2018, 00:10:55 »
    Indian ma vыeбane w te Wasze rangi i stanowiska. Będzie robił, to co robił zawsze. Jego nie interesuje żaden prawilny sąd i dyscyplinarka. No bo, kto by się przejął jakimś internetowym linczem, bynajmniej nie Indian.

Znasz go lepiej ode mnie? Ja gram z nim bez przerwy od 3 lat.

Niestety mimo usilnych prób IndiaN nie może przeprosić z banem na forum...
    « Ostatnia zmiana: Września 10, 2018, 00:11:58 wysłana przez MrMatinh »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Września 10, 2018, 00:14:28 »
    To niech zrobi multikonto - i już będzie mógł - to takie proste?!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Września 10, 2018, 00:18:39 »
    Koxxus też mówił, ze go lepiej zna, wieć nie mogę go oceniać. I ręczył za jego zachowanie. Więc no...
    "Zaufaj mi, znam go dobrze. W realu to spoko ziomek, wiec masz się śmiać, jak ci pluje w twarz, bo to tylko żarty :)"

Usilnych prób? xD Zrobił kilkanaście multikont, więc jakoś mu ten ban nie przeszkadzał wcześniej. Wszystkich użył do spamu, wyzywania lub dalszego udostępniania danych. To jest ta wasza skrucha? Żałośni jesteście. Obłudnicy, kłamcie dalej. Nie wiem kogo wy próbujecie oszukać.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #118 dnia: Września 10, 2018, 00:22:09 »

Aaa i wszystko jasne. Wczoraj Indian chciał tylko przeprosić za swoje zachowanie, a Dyktator go niesłusznie banował za każdym razem. Chyba źle oceniliśmy Pana Indiana. W rzeczywistości to dobry chłopak jest.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Września 10, 2018, 00:57:06 »
    "My go znamy... my mu ufamy...", "My nie wiedzieliśmy... my przepraszamy...".