Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odezwa do Polskiej Sceny  (Przeczytany 10917 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    Odp: Odezwa do Polskiej Sceny
    « Odpowiedź #30 dnia: Września 02, 2018, 13:31:16 »
    Ive ale kogo to obchodzi że ludzie nie wiedzą co to było 4pp, ważne że administracja nowego tworu wie. W dobrym guście jest to aby szanować historię własnej sceny. Nie przypisywać sobie kontynuacji/zasług czegoś z czym nie było się związanym. A użycie w tym przypadku tagów jest czymś takim i proszę mi nie wciskać że nie. To jest tak ja na wojnie w tamtych czasach. Kodeks honorowy obejmował oficerów a nie masy piechoty. To od nich oczekuje się trzymania poziomu, fasonu,
    uczciwości, znajomości pewnych zasad. Nawet jeśli są niepisemne. To jest własnie to. Odpowiedzialność i posiadanie jakieś godności a nie takie szulerstwo jakie jest serwowane przez tych siurków.

Ja jako członek takiego klanu widząc że oficerka coś na start kombinuje z tagami i wku..ia tym, prawie cała polską scenę. Zastanowiłbym się nam moim uczestnictwem w tej hucpie.

To wszystko jest niegodne oficera gry osadzonej w Epoce Napoleońskiej.
    « Ostatnia zmiana: Września 02, 2018, 13:37:37 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Września 02, 2018, 13:39:44 »
    Nie mówię, że pochwalam takie praktyki ale nie robiłbym bym z tego tragedii. A jeśli jest tak jak piszesz to nikt tam nie dołączy i sami rozpadną a temat sam się rozwiąże.. Jedyne co zyskujcie swoim płaczem i wywodami to co najwyżej to, że oni się tam w swoich norach cieszą. A nikt tak nie łączy jak wspólny wróg. Mogę Wam co najwyżej zaproponować abyście zagrali z nimi mecz o nazwę to jedyne co im przemówi do rozumu. Do tego to wszystko nagrajcie i spokój. Po takiej kompromitacji raczej sobie odpuszczą. Na ten moment to oni mają bekę i zacierają rączki, że internetowi emeryci nic im nie mogą zrobić i się przejmują. Takie są realia. Więc albo możecie się zdystansować i dać sobie siana albo przemówcie im do rozumu jedynym językiem, który znają czyli skompromitować ich na własnym gruncie w grze.

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Września 02, 2018, 13:43:56 »
    Oczywiście, że my nic zrobić teraz nie możemy oprócz smrodu na forum. Pokrzyczymy teraz i poczekamy na rozpad. Niemniej ci panowie nie zdają sobie sprawy jaką sobie krzywdę czynią. A to co tam się u nich pewnie na tsie dzieje to sobie wyobrażam, ten kwik z zachwytu i rechotanie hien.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 02, 2018, 13:46:35 »
    Oczywiście, że my nic zrobić teraz nie możemy oprócz smrodu na forum. Pokrzyczymy teraz i poczekamy na rozpad. Niemniej ci panowie nie zdają sobie sprawy jaką sobie krzywdę czynią. A to co tam się u nich pewnie na tsie dzieje to sobie wyobrażam, ten kwik z zachwytu i rechotanie hien.
    Nie powiem na ts śmiesznie jest.

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 02, 2018, 13:48:11 »
    Nie powiem na ts śmiesznie jest.

mówiłem, że znam się na klanach

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 02, 2018, 14:04:12 »
    Powiedzmy sobie szczerze, czy aktualny lider 4pp, należy do poważnych ludzi? No sorka, ale jak dla mnie nie... Czy można traktować poważnie osobę, która obraża kobiety na serwerach, oraz notorycznie troluje na forum?

Wypraszam sobie.

Nigdy, NIGDY nie obraziłem czy zwymyślałem kobiety. Ponadto, nigdy nie trollowałem na tym forum.

No chyba że jest jakiś inny Koxxus.

Do reszty się nie odniosę, bo zrobił to już Matinh.

Pozdrawiam.

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #36 dnia: Września 02, 2018, 14:12:49 »

No właśnie nie. Cały czas pomijacie to, że uszanowaliście odmowę 12pp, a 4pp już nie.

(click to show/hide)

Hm? A co to ma do tematu? XD
    Brawo, w temacie poruszającym sprawę używania zajetych tagów wklejasz jakieś statystyki/punkty z gry, chwaląc się, że gdzieś tam jesteś w top3. I potem będzie znowu gadka "nie, my żadnych kompleksów nie mamy". No litości.
    Już pomijam fakt, jak śmieszne są te listy. Na Native już lata temu było to przerabiane, każdy chciał się bawić w ocenianie i robił swoje, aż w końcu TaleWorlds je zbanowało, bo jedyne co pokazywały, to jak ludzie się spinają o jakieś punkciki na czyjejś liście.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #37 dnia: Września 02, 2018, 14:43:30 »
    Wypraszam sobie.

Nigdy, NIGDY nie obraziłem czy zwymyślałem kobiety. Ponadto, nigdy nie trollowałem na tym forum.

No chyba że jest jakiś inny Koxxus.

Pozdrawiam.
    Nie pisałem o tobie.

(click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 02, 2018, 16:42:57 »
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

To mnie szczerze rozbawiło. Ja bym założył związek wyznaniowy 4pp na miejscu Riveta.

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Września 02, 2018, 16:48:59 »
    No tak, bo ty nie masz honoru to nie rozumiesz. Was ma tu nie być IĆSTOND na FSE
    « Ostatnia zmiana: Września 02, 2018, 16:50:36 wysłana przez Rivet »

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 02, 2018, 16:49:23 »
    Prawo to prawo. (btw chce pisemną zgodę od Księcia Józefa Poniatowskiego na użycie  "Xięstwa Warszawskiego" w nazwie pierwotnego 4pp. Dodam jeszcze, że jakiekolwiek roszczenia względem nazw tracą ważność 70 lat od śmierci autora, ale skoro "SZACUNEK NIE WYRAZIŁEM ZGODY" to czemu nie spytaliście się Pana Józefa ?

(click to show/hide)

Pięknie przerobione zdjęcie :)

Tu macie +
    Jeść białych ludzi!

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #41 dnia: Września 02, 2018, 17:00:04 »
    To jest zwyczajnie żałosne, po co o tym rozmawiać, skoro to nic nie zmieni, a trolle sie cieszą bo HEHE PATRZCIE JAK DOJECHALIŚMY TE "TAWERNIANE PSY" HA!!!! Swoją drogą, coś wam ostatnio spadają te filmiki z kanału, zabawnie.

@Ive, to co, reaktywuje ref i wezme do niego Adamka321, Zbyszka, Chade, Heinza i reszte zabawowych gości, pewnie byłoby zabawnie. Ewentualnie machne sobie SZ, bo to tylko tag. Znajac Ciebie, odpiszesz ze masz wywalone i moge robic co chce, ale gdybym to zrobil reakcja bylaby inna i obaj o tym wiemy.

Luca Wróć

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #42 dnia: Września 02, 2018, 17:59:03 »
    Pięknie przerobione zdjęcie :)

Tu macie +
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #43 dnia: Września 02, 2018, 18:09:15 »
    To jest zwyczajnie żałosne, po co o tym rozmawiać, skoro to nic nie zmieni, a trolle sie cieszą bo HEHE PATRZCIE JAK DOJECHALIŚMY TE "TAWERNIANE PSY" HA!!!! Swoją drogą, coś wam ostatnio spadają te filmiki z kanału, zabawnie.

@Ive, to co, reaktywuje ref i wezme do niego Adamka321, Zbyszka, Chade, Heinza i reszte zabawowych gości, pewnie byłoby zabawnie. Ewentualnie machne sobie SZ, bo to tylko tag. Znajac Ciebie, odpiszesz ze masz wywalone i moge robic co chce, ale gdybym to zrobil reakcja bylaby inna i obaj o tym wiemy.

Luca Wróć

Na Native można wymyslić multum nazw, na NW wypada się trzymać nazw historycznych a wszystko już było.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #44 dnia: Września 02, 2018, 18:37:37 »
    Gdzie w regulaminie jest WSPOMNIANE chociaż o tych nazwach? Dyskusja w "Ch" bez sensu.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.