Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odezwa do Polskiej Sceny  (Przeczytany 11099 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    Odp: Odezwa do Polskiej Sceny
    « Odpowiedź #135 dnia: Września 10, 2018, 11:37:11 »
    Szkoda, że Indian ma bana :C Miał chłopak przeprosić po porażce ale od początku sierpnia chyba zabrakło mu czasu.

Offline Neat

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #136 dnia: Września 10, 2018, 12:39:13 »
    Ja czekam na przeprosiny za sytuację z Mistrzostw Polski od wiosny i się chyba nie doczekam :/

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #137 dnia: Września 10, 2018, 13:51:35 »
    Rozumiem, że Koxxus śmieję się sam z siebie? Czy to przypadkiem nie on organizował event IIIe i czy to przypadkiem jego pułk nie brał aktywnego udziału w tym wydarzeniu?

https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=39366.0

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #138 dnia: Września 10, 2018, 15:27:54 »
    Indian i inne irokezy też mieli przeprosić. Nikt już nic nie pamięta, a jak przychodzi temat: ban, to: "no niestety, nie możemy przeprosić, bo odebrano nam taką możliwość". Przeprasza się samemu od siebie, kiedy się przewinie, a nie kiedy zrobi się "sąd polowy" i się te przeprosiny nakaże. Teraz to po ptakach mi takie przeprosiny, na siłę, na pokaz, na spokój... na nic... nieszczere.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #139 dnia: Września 10, 2018, 15:36:39 »
    Przepraszam bardzo, ale co te przeprosiny mają zdziałać? Może unbana? XD Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Września 10, 2018, 17:38:04 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #140 dnia: Września 10, 2018, 17:32:29 »
    No to niezła pajacerka
    HAPKOMAH: If i am was polak , i am joined to you :D

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #141 dnia: Września 11, 2018, 10:59:02 »
    Możecie już skończyć bo J.League się sypie, PWH nic nie robi dla polskiej sceny tylko ich niektórzy członkowie grają w zagranicznych teamach gf'owych albo wcale nie grają jako PWH, rozmowy na temat polskiego eventu ucichły, generalnie nic ciekawego się tu nie dzieje bo zajmujecie się trollami. To ładnie, że sprzątacie tawernę z trollów i to doceniam, ale jak taki chory ból macie o używanie nazw pulków, które osiągnęły coś dla polskiej sceny(według mnie więcej niż 2-3 miejsca na podium w turniejach międzynarodowych, ale to już nie moja działka bo nie byłem w tych pułkach o których nazwy się bijecie)zrobić osobną sekcję z osobnymi wątkami o tych pułkach/klanach, które osiągnęły sukcesy na arenie międzynarodowej i napisać ich historie, osiągnięcia, o ważnych osobach którzy byli w tym pułku i zrobili coś dla tego pułku i polskiej sceny itd. Żeby na przyszłość ograniczyć takie akcje do zera lub do minimum.
    Zresztą moim zdaniem sala chwały klanów też powinna się tam znaleźć bo teraz to praktycznie gracze polskiej sceny reprezentują Polskę na arenie międzynarodowej w nw, więc albo społeczność robi coś z tym albo sala chwały klanów/pułków zmieni się w sale chwały indywidualną, gdzie będą tylko osiągnięcia graczy, którzy reprezentują polską scenę na arenie międzynarodowej, chyba że chcecie, aby tak było to nie mam nic do tego koniec dziękuję za czytanie(chyba mogę tak napisać nie?)

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Września 11, 2018, 11:48:57 wysłana przez Michals »
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Szczepan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Września 11, 2018, 11:54:28 »
    (click to show/hide)

Opowiedz co Ty robisz dla polskiej sceny. Znowu masz jakiś problem o to czy gramy czy nie. Pozdrowionka

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #143 dnia: Września 11, 2018, 13:03:29 »
    Możecie już skończyć bo J.League się sypie, PWH nic nie robi dla polskiej sceny tylko ich niektórzy członkowie grają w zagranicznych teamach gf'owych albo wcale nie grają jako PWH, rozmowy na temat polskiego eventu ucichły, generalnie nic ciekawego się tu nie dzieje bo zajmujecie się trollami. To ładnie, że sprzątacie tawernę z trollów i to doceniam, ale jak taki chory ból macie o używanie nazw pulków, które osiągnęły coś dla polskiej sceny(według mnie więcej niż 2-3 miejsca na podium w turniejach międzynarodowych, ale to już nie moja działka bo nie byłem w tych pułkach o których nazwy się bijecie)zrobić osobną sekcję z osobnymi wątkami o tych pułkach/klanach, które osiągnęły sukcesy na arenie międzynarodowej i napisać ich historie, osiągnięcia, o ważnych osobach którzy byli w tym pułku i zrobili coś dla tego pułku i polskiej sceny itd. Żeby na przyszłość ograniczyć takie akcje do zera lub do minimum.
    Zresztą moim zdaniem sala chwały klanów też powinna się tam znaleźć bo teraz to praktycznie gracze polskiej sceny reprezentują Polskę na arenie międzynarodowej w nw, więc albo społeczność robi coś z tym albo sala chwały klanów/pułków zmieni się w sale chwały indywidualną, gdzie będą tylko osiągnięcia graczy, którzy reprezentują polską scenę na arenie międzynarodowej, chyba że chcecie, aby tak było to nie mam nic do tego koniec dziękuję za czytanie(chyba mogę tak napisać nie?)

(click to show/hide)
    Łooo Panie... Przydałby się tu odwyk od NW na jakiś czas. Gracze, którzy grają w pułkach międzynarodowych znaleźli się tam z własnego wyboru. Nie można mieć do nich żalu. Jeśli przyjemnie się im gra w międzynarodowych społecznościach, to niech grają. Tak naprawdę, nikogo nie obchodzi jakieś PWH, a najwidoczniej przestało ono przynosić zamierzony efekt, jeśli jego gracze odchodzą do zagranicznych ugrupowań. Sala chwały dalej spełnia swoją rolę. Są tam klany, które osiągnęły sukcesy na scenie polskiej, a także na arenie międzynarodowej. Wątek poświęcony zasłużonym społecznością, pewnie nigdy niezostanie zmodyfikowany do tablicy pamiątkowej, na której mieliby zostać wypisani Polacy grający w zagranicznych pulkach. Jeśli ci "wspaniali" gracze, którzy "reprezentują" naszą społeczność w zagranicznych pułkach chcą mieć jakąś sale indywidualną, to niech zagraniczna scena im to zapewni.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Szczepan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Września 11, 2018, 13:18:11 »
    (click to show/hide)

Efekt jest jak najbardziej zamierzony, już na wstępie prosiliśmy graczy, żeby szukali innych teamów gfowych. Nigdy nie nastawialiśmy się na wygrywanie wszystkich turniejów, gdyż do tego trzeba mieć dużo czasu. Istniejemy po to, żeby ułatwić przyszłemu kapitanowi wybór graczy do reprezentacji.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #145 dnia: Września 11, 2018, 22:49:12 »
    Dobry chłopak był, zawsze "dzień dobry" mówił.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #146 dnia: Września 12, 2018, 00:17:09 »
    Michał, idź już sobie. Nalegam.

Pozdrawiam, Major 1pps Ganczo.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #147 dnia: Września 13, 2018, 00:27:53 »
    Dobrze, ze sir Luca ma trumne z tytanu, bo od przewracania sie po czytaniu tego bullshitu MrMatinha i jego kolegow juz dawno by drewno rozwalil :) Chociaz moze by zrobil porzadek, jak za starych, dobrych czasow <3

Jestescie chlopaki smieszni i nie wiem, co wy chcecie osiagnac - scigacie sie z pewnym panem na Deluge o tytul najmniej lubianej i szanowanej osoby na Tawernie? Tak, to tylko gra i formalnie mozecie sobie wziac jaki tag chcecie, nic wam zrobic nie mozemy. Ale zastanowcie sie, czy te tagi sa na tyle wazne, zeby psuc sobie reputacje, ktora sie potem niezwykle trudno odzyskuje?

Zagraliscie bardzo nie fair, bo pytaliscie sie zarowno Veinrusa, jak i mnie o zdanie w tej kwestii (z 3-4 miesiace temu, szkoda, ze nie zrobilem screenow rozmowy) i widze, ze oboje odpowiedzielismy tak samo - a wy to olaliscie i zrobiliscie i tak swoje. Poczulem sie zniesmaczony i zazenowany jak sie dowiedzialem o tym temacie, bo potraktowaliscie nas niepowaznie i lekcewazaco. Ja juz nie gram w NW, tak jak wiekszosc osob ze starej 4pp, ale polska scena NW jest hermetyczna, jak maly pokoj albo winda w bloku. A wy wlasnie pusciliscie smierdzacego baka, ktorego smrod bedzie sie ciagnal za wami przez dluuugi czas :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #148 dnia: Września 13, 2018, 00:51:52 »
    Dobrze, ze sir Luca ma trumne z tytanu, bo od przewracania sie po czytaniu tego bullshitu MrMatinha i jego kolegow juz dawno by drewno rozwalil :) Chociaz moze by zrobil porzadek, jak za starych, dobrych czasow <3

Jestescie chlopaki smieszni i nie wiem, co wy chcecie osiagnac - scigacie sie z pewnym panem na Deluge o tytul najmniej lubianej i szanowanej osoby na Tawernie? Tak, to tylko gra i formalnie mozecie sobie wziac jaki tag chcecie, nic wam zrobic nie mozemy. Ale zastanowcie sie, czy te tagi sa na tyle wazne, zeby psuc sobie reputacje, ktora sie potem niezwykle trudno odzyskuje?

Zagraliscie bardzo nie fair, bo pytaliscie sie zarowno Veinrusa, jak i mnie o zdanie w tej kwestii (z 3-4 miesiace temu, szkoda, ze nie zrobilem screenow rozmowy) i widze, ze oboje odpowiedzielismy tak samo - a wy to olaliscie i zrobiliscie i tak swoje. Poczulem sie zniesmaczony i zazenowany jak sie dowiedzialem o tym temacie, bo potraktowaliscie nas niepowaznie i lekcewazaco. Ja juz nie gram w NW, tak jak wiekszosc osob ze starej 4pp, ale polska scena NW jest hermetyczna, jak maly pokoj albo winda w bloku. A wy wlasnie pusciliscie smierdzacego baka, ktorego smrod bedzie sie ciagnal za wami przez dluuugi czas :)
    Z takich właśnie powodów zdarza mi się nawet na 8 piętro iść po schodach, jeśli mam jechać z kimś w windzie. A zwłaszcza z Januszkiem, z odstającym brzuszkiem, gdzie jest spore ryzyko, że na obiad żonka mu nagotowała mielonych i zaraz "pochwali" się swoim obiadem w windzie.

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    « Odpowiedź #149 dnia: Września 13, 2018, 18:10:22 »
    Macie xd .