Możecie już skończyć bo J.League się sypie, PWH nic nie robi dla polskiej sceny tylko ich niektórzy członkowie grają w zagranicznych teamach gf'owych albo wcale nie grają jako PWH, rozmowy na temat polskiego eventu ucichły, generalnie nic ciekawego się tu nie dzieje bo zajmujecie się trollami. To ładnie, że sprzątacie tawernę z trollów i to doceniam, ale jak taki chory ból macie o używanie nazw pulków, które osiągnęły coś dla polskiej sceny(według mnie więcej niż 2-3 miejsca na podium w turniejach międzynarodowych, ale to już nie moja działka bo nie byłem w tych pułkach o których nazwy się bijecie)zrobić osobną sekcję z osobnymi wątkami o tych pułkach/klanach, które osiągnęły sukcesy na arenie międzynarodowej i napisać ich historie, osiągnięcia, o ważnych osobach którzy byli w tym pułku i zrobili coś dla tego pułku i polskiej sceny itd. Żeby na przyszłość ograniczyć takie akcje do zera lub do minimum.
Zresztą moim zdaniem sala chwały klanów też powinna się tam znaleźć bo teraz to praktycznie gracze polskiej sceny reprezentują Polskę na arenie międzynarodowej w nw, więc albo społeczność robi coś z tym albo sala chwały klanów/pułków zmieni się w sale chwały indywidualną, gdzie będą tylko osiągnięcia graczy, którzy reprezentują polską scenę na arenie międzynarodowej, chyba że chcecie, aby tak było to nie mam nic do tego koniec dziękuję za czytanie(chyba mogę tak napisać nie?)
Jeszcze tu jesteś to jak ci się chce to nie patrz na ten wątek i wracaj do pracy na rzecz polskiej sceny mb