Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odezwa do Polskiej Sceny  (Przeczytany 10918 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: Odezwa do Polskiej Sceny
    « Odpowiedź #75 dnia: Września 02, 2018, 21:40:52 »
    ty woltyrzeż z pułku woltyrzeżów XDDD mówiłem ze 2 miesiące wytrzyma i wytrzymał XDDDDDD
    Ty friend z VIe
    E/ Typie teraz to piszesz pomówienia. We się kite walnij
    « Ostatnia zmiana: Września 02, 2018, 21:43:57 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Września 02, 2018, 21:49:39 »
    Rivet uspokój się już. Przynosisz w ten sposób tylko wstyd staremu 4pp. Możemy mieć tylko nadzieje, że nowe 4pp z LP, będzie godnie reprezentowało naszą społeczność na arenie międzynarodowej. Przykre jest niestety to, że zostają wskrzeszane pionierskie pułki, gdy jeszcze ich legenda żyje. Powodzenia i spróbujcie coś ugrać na scenie, aby stare 4pp mogło być dumne.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #77 dnia: Września 02, 2018, 21:52:02 »
    ale to niech tam zostaną na tej scenie międzynarodowej i tutaj niech się nie pojawiają

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #78 dnia: Września 03, 2018, 00:50:06 »
    Rivet uspokój się już. Przynosisz w ten sposób tylko wstyd staremu 4pp. Możemy mieć tylko nadzieje, że nowe 4pp z LP, będzie godnie reprezentowało naszą społeczność na arenie międzynarodowej. Przykre jest niestety to, że zostają wskrzeszane pionierskie pułki, gdy jeszcze ich legenda żyje. Powodzenia i spróbujcie coś ugrać na scenie, aby stare 4pp mogło być dumne.
    Z całą stanowczością muszę stwierdzić, iż takimi stwierdzeniami przynosi pan wstyd polskiej scenie Napoleonic.

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    « Odpowiedź #79 dnia: Września 03, 2018, 16:42:11 »
    ty woltyrzeż z pułku woltyrzeżów XDDD mówiłem ze 2 miesiące wytrzyma i wytrzymał XDDDDDD

po co wyznawać i kierować się jakimiś zasadami? lepiej olać i kraść

Przytoczę ponownie, Rivet znany i szanowany gracz sceny nw.
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline JG_PL

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #80 dnia: Września 03, 2018, 17:19:46 »
    Jezu, ludzie nie macie robić coś innego jak spierać się o ... trzy znaki graficzne nie macie co lepszego do roboty. nie mam tu zdania jednakoż Argumenty "wielce znanego i szanowanego" riveta oraz innych "ojcuf" 4pp nie mają sensu. Można je podsumować do: Ja byłem w 4pp i wy nie możecie się tak nazywać bo ja tak mówię. Nie masz do tej nazwy praw z tego co mi wiadomo nie była ta nazwa rejestrowana w urzędzie. Poza tym co z tego że ktoś używa nazwy innego pułku który już nie istnieje. Rozumiem gdyby stare 4pp istniało.

(click to show/hide)

Nie pozdrawiam
    no-name

Nie przeklinamy, Panie... // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Września 03, 2018, 21:52:09 wysłana przez Kradus »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Września 03, 2018, 20:30:00 »
    Nie przeklinamy, Panie... // Kradus
    Czemu udostępniasz jego dane osobowe? Ja za takie coś dostałem 10pkt

Dlatego, że to nic tajemnego.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198212691781 nick John

Pozdrawiam cieplutko.
    P.S. Widzę że po mojej interwencji Twój kolega zmienił antysemickie hasła i buźkę pewnego akwarelisty na hasło "j.... Tawernę". Gratuluję. // Kradus

Tak jak Ci pisałem, nie sprawdzałem jak zedytował ale to miał usunąć i przeprosić. Przeprosiny przesłał przezemnie. Co nie zmienia, że ja z dwudziestu kilku screenów dot. dramy na jednym było imię i nazwisko typa, więc wszystkie zostały usunięte. Ale ludzie dzielą się na równych i równiejszych. Na profilu FB tego typa też była to ogólno-dostępne
    « Ostatnia zmiana: Września 03, 2018, 21:51:57 wysłana przez Kradus »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline JG_PL

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #82 dnia: Września 03, 2018, 21:14:29 »
    do moderacji karykatura Hitlera NIE jest zabraniana przez polskie prawo. Ile razy pojawiała się ona w gazetach memach itp, a hasło żydzi na Madagaskar to cytat z filmu zezowate szczęście link do owego fragmentu https://www.youtube.com/watch?v=CuS1NQ8CGjk a także nawiązanie do 20-lecia między wojennego parti "nacjonalistycznych" (onr onz itp. które są legalne w polsce) i z tego co wiem ja mam wytłumaczenie ale udostępnianie danych bez zgody nawet jeśli są publiczne  jest karalne... HIPOKRYZJA

(click to show/hide)

Nie chcę spamic w temacie więc napiszę tutaj.
    Po pierwsze, dane Steam to nie dane osobowe - zresztą są widoczne dla wszystkich na tym forum bo sam je udostępniłeś.
    Po drugie, nie wiem po co piszesz mi te bzdety (może jeszcze zamawiasz 5 piw hajlując?), bo nie obchodzi nas co robicie poza Tawerną.
    Po trzecie, dostajesz 10 pkt za styl pisania, spam + wcześniejszy spam. Pisz kolejne posty z sensem, bo może się na tym nie skończyć. Tym bardziej, że nie napisałeś ich wiele. // Kradus

Edit: Faktycznie, mój błąd. Spojrzałem niżej niż był nick i się tym zasugerowałem. Co nie zmienia faktu, że sam udostępniasz te dane na Steam. Nie mniej skoro Ci to przeszkadza to usuwam z postów, by nie zostało kiedy usuniesz to w swoim profilu. Pozdrawiam. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Września 03, 2018, 21:51:38 wysłana przez Kradus »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #83 dnia: Września 03, 2018, 23:19:08 »
    Uważam że jeśli poprzedni lider nie zgadza się na powtórzenie takiego tagu, jest kwestią dobrych manier by po prostu wbrew jego woli tego nie robić, tym bardziej że był to pułk znany który swój czas trwał i w historii polskiej sceny się zapisał. Podbna sytuacja miała miejsce lata temu na Native gdy dwunastoletni Olek reaktywował WV w lato gdy ogłosili oni rozwiązanie pod koniec lutego. Wszyscy tą reaktywację zignorowali a administracja kulturalnie poprosiła Olka o zmianę nazwy klanu. Nie ma co się tu kłócić o jakiekolwiek prawne zagwostki w kwestii trademarków i innych rzeczy - jeśli nie potraficie dżentelmeńskim porozumieniem dojść do porozumienia, w praniu wyjdzie co ludzie będą o tym wszystkim uważać

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #84 dnia: Września 04, 2018, 10:59:45 »
    Powodzenia

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Września 05, 2018, 15:48:40 »
    Kiedy Łysy reaktywował 10ph to też był taki Veinrus miał nick Rastignac. Różnica jest taka, że po kilku postach Rastignac zrozumiał, że jest to bez sensu. Zacytuję Zahariego:
    Dobra... czytając to wszystko, słuchając obu stron po części jestem w stanie udzielić wyjaśnień. Istnieje pewna grupa graczy, stworzyli jakiś twór, nazwijmy to Xpp. Twór coś tam osiągnął, ale no jak wszystko kiedyś się kończy. Jeżeli ktoś inny teraz założy Xpp to dla tamtej ex grupy będzie to podróbka, podczas gdy dla aktualnej nie. Problem jest w tym, że wszystko zależy od perspektywy więc nasze dyskusje są bez sensu. Perspektywa jest zmienna. Proponuje więc wyciszyć się i żyć w względnym pokoju ;)
    Obawy Rastignaca były podobne tj. :
    Zniszczycie dobre imię (jakoś 10ph_VIe miało bardzo dobrą renomę, a 14pk czyli kontynuacja została mistrzem świata)
    -Mieliśmy osiągnięcia (podium w 2 lidze) wy je zaćmicie bo wszystko będziecie przegrywać (jak było dobrze wiemy)
    -Nie macie naszego pozwolenia
    -Nie spytaliście się czy możecie
    -Pułk nie istniał dopiero od roku (tu 4 lata)
    -Nieogarnięci oficerowie
    Wszystko jest tak jak tu. Oczywiście nie ma to na celu propagowania, że na 100% 4pp będzie rżnęło całą scenę międzynarodową. Tylko pokazanie płaczkliwości, pewnych nie grających od dawna w NW wędkarzy.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2018, 21:39:44 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline XaArtil

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #86 dnia: Września 06, 2018, 14:37:50 »
    A pisałem z Mathinem ze jak 4pp powstanie bez pozwolenia pierwotnego założyciela/ów to się szambo wyleje... cóż moje słowa okazały się prorocze.
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2018, 14:39:01 wysłana przez XaArtil »

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #87 dnia: Września 07, 2018, 08:32:49 »
    A pisałem z Mathinem ze jak 4pp powstanie bez pozwolenia pierwotnego założyciela/ów to się szambo wyleje... cóż moje słowa okazały się prorocze.

Niektórzy mieli inne zdanie...

(click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Września 07, 2018, 16:29:59 »
    ale to niech tam zostaną na tej scenie międzynarodowej i tutaj niech się nie pojawiają
    Nie bądź hipokrytą, kiedy Tomato założył temat 2pu na forum HF, a po 2 dniach ja na dziale polskim, to powiedziałeś, że to było splunięcie na scenę. Typie jak tobie i twoim kochassjom się nie podoba to włączaj NW.

"Stare 4pp to syf" ~Parafraza słów Riveta
    "Stare 4pp to złodzieje, ktoś już kiedyś użył [NW] w nazwie wątku" ~Tak jak ww.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #89 dnia: Września 07, 2018, 18:30:59 »
    (click to show/hide)
    Nie ma to jak chwalić się listą zrobioną przez kolegę :D
    Powinieneś podkreślić zamieszczając takie wyniki na forum, że nie jest oficjalna lista najlepszych graczy. Tego typu listę może sobie zrobić każdy i umieścić na niej kogo się chce.