Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!  (Przeczytany 99297 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!
    « Odpowiedź #510 dnia: Grudnia 17, 2009, 09:53:32 »
    Eh to chyba mój wątek oglądałeś, bo  z tego co tam wyczytałem to są zachwyceni i zlinczowali mnie za ten temat...
    Widzisz jednak miałem racje co do manuala.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #511 dnia: Grudnia 17, 2009, 15:30:50 »
    No Pif popieram. Tera nie ma czasu na zmyłki bo każdy może wyprowadzić ultramega szybki cios mieczem i moja zmyłka okazje się moją porażką.
    Na razie najlepsza metodą jest spam ciosów. Czasem uda mi się wy haczyć nieostrożnego kolesia dobrym pchnięciem, ale coś ostatnio te moja pchnięcia rzadziej ranią ludzi. Animacja ładnie przechodzi przez ramię, więc pole trafienia pchnięcia zostało tak jakby zwężone. Bynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.

No Pif dzięki za komplement ale sam widzę, że ginę częściej bo prowokuję czy zmylam przeciwnika z myślą, że nie zdąży wyprowadzić ciosu, a tu sru i po mnie. Wszedł jeden cios to dalej lecą póki nie zginę, albo koleś popełni błąd który wykorzystam, a nawet jeżeli popełni błąd i wyprowadzę pchnięcie w celu przerwania tego spamu to jest duża szansa, że pchnięcie nie trafi lub zanim ja go dźgnę to on wyprowadzi ultramega szybkie cięcie.

A z manualem racja, jednak da radę, drewnianym młotkiem wygrałem walke 2vs1, ale to chyba z powodu niedocenienia przeciwnika poskładałem kolegów :P
    Także da się co nieco zblokować tera ale to jest prawdziwy hardcore.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Paijan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #512 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:21:35 »
    hmm z tym multiplayerem może byc dziwnie bo jak bedzie taki serv na 32ludzi i kazdy z nich ma miec lenno... xD Mało zostanie...
    Mam nadzieje że bedą taki kilku-kilkunastoosobowe serwy tworzone przez graczy(jak np w CS, Cod4) żeby można sobie było grac... Ale można też z tego zrobic takie mmorpg! xD 40razy większa mapa(=5lat pracy no bo jak inaczej) i publiczny serwer bedzie xD

Troche mnie nie pokoi jak piszą że rusza pierwszy serwer...To by chyba znaczyło ze ktoś z talewords założył... Mam jednak nadzieje że serwy beda tworzone przez graczy.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #513 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:58:24 »
    Przespałeś ostatnich parę miesięcy. Beta WB już dawno wyszła i nie ma nic wspólnego z lennami, czy zamkami. Są ta jakby szybkie bitwy w których tłuczą się gracze. Wystarczyło przeczytać parę postów :0

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #514 dnia: Grudnia 18, 2009, 19:42:55 »
    hmm z tym multiplayerem może byc dziwnie bo jak bedzie taki serv na 32ludzi i kazdy z nich ma miec lenno... xD Mało zostanie...
    Mam nadzieje że bedą taki kilku-kilkunastoosobowe serwy tworzone przez graczy(jak np w CS, Cod4) żeby można sobie było grac... Ale można też z tego zrobic takie mmorpg! xD 40razy większa mapa(=5lat pracy no bo jak inaczej) i publiczny serwer bedzie xD
    Troche mnie nie pokoi jak piszą że rusza pierwszy serwer...To by chyba znaczyło ze ktoś z talewords założył... Mam jednak nadzieje że serwy beda tworzone przez graczy.
    Zawsze mówię, że są lagi...
    ------------
    EXPO360

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #515 dnia: Grudnia 22, 2009, 21:20:52 »
    Nowa mapa o nazwie Scene 6 na serwerze IRC:

"Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #516 dnia: Grudnia 22, 2009, 22:18:02 »
    Ale ta mapa daje pole do popisu :) Taktycznego oczywiście...

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #517 dnia: Grudnia 23, 2009, 14:34:11 »
    Kolejna mapa pod tytułem Scene 5 na serwerze IRC. Powiem, że ta mapka jest wyje***a w kosmos :D. To zamczysko jest przeogromne, coś jak Village, tylko że w większym wydaniu:

"Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #518 dnia: Grudnia 23, 2009, 14:55:18 »
    Kurde, Shrama uprzedziłeś o parę minut :(. Tak to prawda, ta mapka jest zajefajna, chwilkę grałem, ale wydaje się być zajefana, pewnie będzie to sige. Miejmy nadzieję, że ta mapka wyjdzie razem z patchem :).

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #519 dnia: Grudnia 23, 2009, 14:57:15 »
    No ten zamek jest świetny.Może wkońcu wprowadzą to siege jak w podstawce żeby były etapy (mury,ulice,kasztel) wtedy by sie grało po jednym życiu chociaż byłoby to straszne utrudnienie dla atakujących.

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #520 dnia: Grudnia 23, 2009, 15:13:04 »
    Ale to raczej nie będzie tryb oblężenia. Zamek zajmuje prawie całą mapę i jest mało odpowiednich miejsc na respa dla atakujących, zbyt blisko murów po prostu. Natomiast tutaj można jeszcze lepiej operować taktykami, niż na tej poprzedniej, którą umieściłem. Mnóstwo różnych alejek daje multum możliwości do obmyślania strategii. Myślę, że należy ją traktować, jak większy Village.

Offline Hitex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #521 dnia: Grudnia 23, 2009, 16:59:30 »
    A długo trzeba czekać na maila od nich? Bo wysłałem jakieś pół godziny temu i nie wiem czy nie powinno już być

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #522 dnia: Grudnia 23, 2009, 17:02:02 »
    Jeżeli chodzi o warbanda to zależy ale w pół godziny na pewno nie dadzą ci bety.

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline Hitex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #523 dnia: Grudnia 23, 2009, 17:05:52 »
    Okej, a mogłby się ktoś troszkę bardziej sprecyzować? Do 24h? Tygodnia, czy dłużej?

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #524 dnia: Grudnia 23, 2009, 17:13:24 »
    Nie wiem jak teraz. Ja osobiście czekałem pare miesięcy temu jakieś 2 tygodnie. Z tydzień myślę poczekasz. Ciesz się, idą święta! A nie grać będziesz :D