Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47669 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #345 dnia: Października 21, 2016, 19:50:22 »
    no tak co teraz...przecież nie wejde i nie powiem hej co słychać cholerny Gabriel po jasną cholerę mi to oglądam drzwi, przytyłam do nich ucho  może coś usłyszę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #346 dnia: Października 21, 2016, 20:48:55 »
    Gdy przytknąłeś swoją głowę do drzwi, usłyszałeś ciszę... oraz po chwili warkot jakiegoś psa oraz jego szczek, który dochodził z korytarza gdzie stałeś. Odwróciłeś się i ujrzałeś jakąś starszą kobietę z małym pieskiem, który ujadał na Ciebie - A ty tu czego szukasz młodzieńcze? Już mi się stąd zabieraj! - powiedziała głośniejszym tonem starsza pani.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #347 dnia: Października 21, 2016, 21:09:33 »
    nosz qrwa mać.... szybko przyciskam sobie palec do ust żeby była ciszej wyciągam syntezator ściszam go trochę poczym szybko piszę proszę się uspokoić szanowna pani mój dobry przyjaciel tam mieszka nie widzieliśmy się parę lat od czasu mojego wypadku... chce mu zrobić niespodziankę żeby powiedzieć mu wreszcie że to nie była jego wina...więc jeśli mógł bym prosic uśmiecham się blagajaco babo zjeżdżam mam już dość problemów dzisiaj

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #348 dnia: Października 21, 2016, 21:15:35 »
    - Co ty mówisz młodzieńcze? - spytała kobieta - ja od 1988 nie dosłyszę, możesz powtórzyć? Cicho pimpuś! - powiedziała kobieta do psa, który coraz głośniej szczekał w twoją stronę...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #349 dnia: Października 21, 2016, 21:31:27 »
    Patrzę się na psa znarastajaca panika że zaraz wszystko runie mi na łeb tak pimpuś, siad i zamknij pysk bo urwę ci łeb przyblizamsie do babci i odkrywam jeszcze raz co napisałem zerkając na drzwi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #350 dnia: Października 21, 2016, 21:38:07 »
    Gdy podszedłeś do babci, z hukiem otworzyły się drzwi przy których stałeś i z mieszkania wybiegł haker. Miał ze sobą plecak oraz deskorolkę i nie patrząc się na Ciebie zaczął zbiegać schodami na dół.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #351 dnia: Października 21, 2016, 21:59:23 »
    cool nie nie nie cienki bucu kłaniam się babci i ruszam pędem za nim

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #352 dnia: Października 21, 2016, 22:02:28 »
    Zbiegałeś po schodach po dwa-trzy schody ale nie mogłeś dogonić swojej ofiary. Po chwili byłeś na parterze i zobaczyłeś, jak haker wybiega z budynku. Ruszyłeś się w pęd za nim i po chwili wyskoczyłeś na ulicę. Chłopak rzucił deskorolkę na drogę i zaczął na niej jechać, ciągle oddalając się od Ciebie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #353 dnia: Października 21, 2016, 22:11:36 »
    to nie miało tak wyglądać do cholery wyciągam hunge i rzucam mu po nogach

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #354 dnia: Października 21, 2016, 22:34:00 »
    Przystanąłeś na chwilę i wyciągnąłeś swoją broń. Na szybko oceniłeś odległość oraz prędkość chłopaka, po czym rzuciłeś. Broń szybko obracała się wokół własnej osi i trafiła w jego nogi. Chłopak krzyknął z bólu gdy jedno z ostrz wbiło się w jego kolano, po czym się przewrócił. Nie mógł odwrócić się na plecy, udało mu się tylko na bok nieranionej nogi. Ciągle krzyczał z bólu.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #355 dnia: Października 21, 2016, 23:08:26 »
    no tak następnym razem pomysł idioto.. pobiegam do niego zarywam mu usta dłonią i co teraz geniuszu wyciągam broń z jego nogi ja pierdolę zaraz mi tu pacjent zejdzie ...... śliną zasklepiasz rany zabrzmiał mi w głowie głos Gabriela rozgrywane mu nogawke ja jebie to jest obrzydliwe , ale trzeba się przemóc zalizuje jego rany a potem podnoszę go i jego życzy i idę z nim do samochodu Gabriela

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #356 dnia: Października 21, 2016, 23:13:43 »
    Gabriel przeczuwał co się święci i z piskiem opon zatrzymał się przed Tobą. Otworzył Ci drzwi, wpadliście do samochodu i ruszyliście z jeszcze większym piskiem opon.
    - Ocipiałeś?! - grzmiał Gabriel na Ciebie - Lizać jego rany na środku ulicy?! Trzeba było tamować krwawienie, a dopiero leczyć jak będziesz odgrodzony od świata! - po czym przestał na Ciebie się drzeć, skoncentrował się na jeździe. Wiedziałeś, że był wściekły - widziałeś to po nim. Chłopak był nieprzytomny, ale trzymałeś go jakby był twoim największym skarbem... jakby tylko on trzymał Cię przy życiu...

Po jakimś czasie i karkołomnej jeździe wróciliście do domu. Zaparkował w garażu, po czym Ci warknął - Zaprowadź tego gnojka do piwnicy i tam czekaj na mnie - po czym ruszył na górę.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #357 dnia: Października 22, 2016, 16:35:36 »
    pieprzony buc..... najpierw gówna mi mowi, potem puszcza solo a teraz ma qrwa pretensje biorę gościa i znoszę do piwnicy i sądząc na jakimś krześle poczym usuwam się w mrok zastanawiając sie o co on się tak wqrwil nic złego nie zrobiłem a chłopak by się wyprawil...a niech się pie#&$@li.....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #358 dnia: Października 22, 2016, 16:59:56 »
    Po chwili przyszedł Gabriel w takim ubraniu. Nie patrząc na Ciebie podszedł do chłopaka i ściągnął mu maskę... po czym strzelił go z pięści w twarz. Chłopak krzyknął pod wpływem bólu jak i szoku, po czym szybko rozejrzał się po pomieszczeniu i zaczął krzyczeć - AAA! Gdzie ja jestem?! Kim wy jesteście?! Jak tylko się uwolnię, to zabiję was wszystkich! - i tym podobne rzeczy, włącznie z tym że rodzona matka was nie pozna, tak was urządzi. Po chwili przypatrywania się Gabriel strzelił go jeszcze raz, by się zamknął. Ten się faktycznie zamknął i tylko obserwował Gabriela. Ten odezwał się - Nareszcie, normalnie myślałem że wszystkich zaalarmujesz... twój pech, nikt Cię nie usłyszał, a mój kolega ma parę pytań. Jeżeli będziesz grzeczny, nic Ci się nie stanie... jeżeli nie... Cóż, będzie świeża dostawa mięsa w masarni. Inos, podejdź proszę i zacznij przepytywać naszego pacjenta - odezwał się do Ciebie Gabriel, po czym stanął z boku i zaczął coś wypakowywać ze skórzanej torby...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #359 dnia: Października 22, 2016, 17:15:37 »
    Staje za kolesiem tak by mnie nie widział widzisz kolego nie tak dawno z twojego powodu byłem w podobnej sytuacji, więc wiem co zaraz się stanie jak twoje odpowiedzi mi się nie spodobają wieże że jestes człowiekiem pragmatycznym i mój szanowny kolega obecny tutaj nie będzie musiał robić tego co bardzo dobrze potrafi , mam nadzieję że się zrozumielismy..... więc zaczynamy z kim miałeś się spotkać ( podaje mu czas i miejsce )