Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47974 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #315 dnia: Października 19, 2016, 23:59:26 »
    mam Cie pokazuje ekran Gabrielowi napisać mu cos uśmiecham się złośliwie mam też jego adres i dane ewentualnie mogę zabrać mu co się da i dać mu wybór albo się z nami spotka i odzyskuje wszystko bądź pa pa... albo możemy załatwić to staromodnie i go odwiedzic

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #316 dnia: Października 20, 2016, 00:02:23 »
    - Preferowałbym wbicie do niego i staromodny pokaz sił i tortur - odpowiedział Gabriel, obserwując hakera. Po chwili dodał - To twoja decyzja. Jesteś pewny, że on też nas nie namierza?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #317 dnia: Października 20, 2016, 00:12:01 »
    raczej nie , ale kto wie jak będzie próbował się do mnie wbić to będę wiedzial rozlączam się od niego zróbmy jak mowiles może się czegoś nowego nauczę to kiedy go mamy zamiar odwiedzić? A tobie jak poszło znalazłeś coś o kliencie? unoszę brwi pytajaco, poczym wstaje od krzesła to co robimy?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #318 dnia: Października 20, 2016, 00:16:24 »
    - Klient-krzak - odpowiedział Gabriel, rozsiadając się na fotelu - postawiony jako pion, byle tylko przeszedł przez niego przelew. Pewnie jakiś pijak, który za denaturat zrobi wszystko. Nie-do-namierzenia. Jedynym naszym śladem to ten facet. Podaj mi jego adres, musimy ocenić czy zdążymy wrócić, bo nie mam zamiaru spać gdzieś pod mostem bądź w kanałach - po czym otworzył w swoim laptopie mapę miasta i oczekiwał na twoje dane.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #319 dnia: Października 20, 2016, 00:22:30 »
    proszę podaje mu co znalazłem i oczekuję na to co powie , patrzę przy tym na zegarek noc się robi ciekawsza i ciekawsza ciekawe co on wymyśli pewnie urwie mu głowę i czemu aż tak go sprawa zaobsorbowała

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #320 dnia: Października 20, 2016, 00:27:52 »
    Gabriel sprawdził to co podałeś mu i powiedział - Nie ma szans. To jest po drugiej stronie miasta, musielibyśmy gdzieś nocować. Zostawmy to na jutro. Z wieczora po przebudzeniu od razu ruszymy do niego, jak tylko się upewnimy że tam jest. Chyba, że sprawisz że zamiast niego przemówi jego komputer... Chcesz jeszcze coś sprawdzić bądź się zająć? - spytał.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #321 dnia: Października 20, 2016, 00:34:54 »
    mogę to sprawić kręcę głową nie nie mam chyba że ty coś chcesz z mojej strony? ciekawe jak śpią wampiry tak właściwie trumny itp nie zapytałem go o to jeszcze

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #322 dnia: Października 20, 2016, 00:37:55 »
    - Powiedziałeś, że sprawa z assamitką to sprawa rozwojowa - powiedział Gabriel, patrząc na twoją reakcję - zdajesz sobie sprawę, że wchodzisz do paszczy lwicy?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #323 dnia: Października 20, 2016, 00:44:55 »
    Zwracam wzrok ku niemu on naprawdę się za mocno przejmuje no dobrze slucham, masz coś na nią czy mówisz mi to z doświadczenia? Pozatym myślę że lepiej jest ja mieć po swojej stronie.. a patrząc co potrafi mogła by mnie zabić w każdej chwili jak by tylko chciała i raczej nic bym na to nie poradził

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #324 dnia: Października 20, 2016, 00:51:16 »
    - Nic do niej nie mam, co to to nie - odpowiedział Gabriel - Owszem, warto mieć assamitów po swojej stronie. A czy mam coś na nią? Nie. Ale sam fakt, że współpracuje z Underwoodem świadczy o tym, że ona należy do tych których lepiej się obawiać. I nie, nie trudź się szukaniem informacji o niej bądź o nim. Strata czasu. Ale jak chcesz by coś zostało załatwione szybko, to oni należą do tych "najbardziej opłacanych" i opłacalnych. Uważaj na siebie, o tyle proszę - powiedział, po czym wstał, zabrał swojego lapka i wyszedł z ciężarówki.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #325 dnia: Października 20, 2016, 01:03:11 »
    dobrze będę uważał narazie wydane mi się że z jej strony nic mi nie grozi pisze wychodząc za nim kto to jest Underwood? podążam za nim do domu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #326 dnia: Października 20, 2016, 01:09:59 »
    - Underwood? To Assamita - odpowiedział Gabriel idąc z Tobą do domu - Bardzo potężny Assamita. Na tyle silny, że nawet Blackburn się go obawia, tylko tego po sobie nie pokazuje. Razem z Egzekutorem koordynował uderzenie na Sabat w tym mieście jakiś czas temu. Ostatnio podobno jakieś bandy tych ostatnich się pokazały, to urządził rzeź na dworcu kolejowym. Oficjalnie odnajdziesz informacje, że był to atak terrorystyczny. Szalenie niebezpieczny kainita. A do tego prawdziwy arcymistrz w swoim fachu. Top 1 jeśli chodzi o kontrakty i ceny, z głupotą do niego nie pójdziesz - kontynuował Gabriel, gdy usiedliście w salonie - Plotki są różne, prawdy się nie dowiesz. Ale wiedz jedno. Jak Underwood przyjmuje kontrakt, to nie pytasz się czy go wypełni a kiedy.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #327 dnia: Października 20, 2016, 01:18:22 »
    ok zapamiętam nie nadeptywac mu na odcisk siadam ok widać że koleś jest typem którego nie chcesz mieć za wroga zastanawiam się chwilę to co mamy jakieś plany? Na teraz jeszcze

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #328 dnia: Października 20, 2016, 01:21:47 »
    Gabriel spojrzał na zegarek, dochodziła trzecia. Powiedział - za dwie godziny zacznie świtać, ja nie mam żadnych planów. Chcesz to pytaj, ale ja nie o suchym pysku - wstał, po czym udał się do barku. Zaczął przygotowywać sobie drink i spytał, czy ty też chcesz.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #329 dnia: Października 20, 2016, 09:59:21 »
    tak poproszę rozsiadam się o coś zapytać...ehhh ja mam miliard pytań wypytuje go o klany, sabat itp o zasady działania tego świata, jak mam się w nim  poruszać żeby przeżyć. Pytam też jak mam trenować żeby wydobyć z siebie umiejętności o których mówił wcześniej, tak zachodzi nam czas aż do pory snu