Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 48187 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #285 dnia: Października 18, 2016, 22:43:49 »
    Spojrzałem na Czasie i piszę na randce a co? , coś się stało? no nie mógł poczekać heh ma wyczucie niech go cholera  niebawem będę jeśli się martwisz

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #286 dnia: Października 18, 2016, 22:47:47 »
    Spojrzałeś na zegarek, dochodziła pierwsza po północy. Gabriel odpowiedział - Trochę się martwię. Twoja pierwsza noc, a ty już na randkach. Ale nie będę Ci prawił kazań. Mam tylko prośbę. Jeżeli nie wrócisz do domu, daj znać po prostu gdzie jesteś... Dalej jesteś z assamitką, czy masz już jakiś nowy obiekt westchnień?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #287 dnia: Października 18, 2016, 23:02:06 »
    tak jestem nadal z Claudia jasne dam znać jak dojade wsiadam za kółko i puszczam jej oczko Gabriel się zaniepokoil że jeszcze mnie nie ma chichocze i ruszam autem w stronę domu assamitki

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #288 dnia: Października 18, 2016, 23:09:42 »
    Przed rozłączeniem rozmowy usłyszałeś jeszcze - No proszę, to ona ma imię. Baw się dobrze i bądź ostrożny - i Gabriel się rozłączył. Gdy wsiadłeś i ruszyliście do domu, Claudia odpowiedziała - Twój Ojciec? To fajnie że się o Ciebie martwi - po czym skierowała swoje spojrzenie w szybę boczną. Spojrzałeś się na nią i widziałeś, że myślami była zapewne gdzie indziej.  Bez problemu i większych przystanków wróciliście do mieszkania Claudii. Gospodyni gdy tylko weszła do mieszkania, poszła do garderoby/zbrojowni, lecz nie zamknęła drzwi.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #289 dnia: Października 19, 2016, 01:00:07 »
    pamiętaj małe kroczki.... bez sensu, ale trzeba uszanować wolę gospodyni pukam w drzwi wszystko gra? pytam ale nie wchodzę nie chcąc za mocno naruszyć jej prywatność ciekawe co się stało z jej ojcem ale nie będę pytał widać że to sprawa która raczej nie jest dla niej łatwa może kiedyś sama mi ta historię opowie siadam na sofie sam zagłębiając się w myślach o mojej siostrze co teraz porabia

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #290 dnia: Października 19, 2016, 01:13:27 »
    - Zaraz do Ciebie dołączę - usłyszałeś w odpowiedzi, po czym gdy siedziałeś walcząc z własnymi myślami, usłyszałeś rumor jakby ktoś przewracał meble. Hałasy dochodziły z garderoby.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #291 dnia: Października 19, 2016, 01:19:24 »
    napewno wszystko jest ok? może Ci pomóc pytam wstając lecz narazie nie podchodzę by sprawdzić co tam się dzieję

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #292 dnia: Października 19, 2016, 01:26:57 »
    W odpowiedzi usłyszałeś ciszę... ciszę przerwaną płaczem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Października 19, 2016, 01:33:03 »
    Ręką uchylam drzwi aby zobaczyć całe pomieszczenie i oceniam pobieżnie co tu się stało poczym szukam wzrokiem assamitki a tu co się dzieje teraz...chyba ktoś w sobie dusi cholernie dużo powoli podchodzę do niej.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #294 dnia: Października 19, 2016, 01:38:13 »
    Gdy uchyliłeś drzwi zobaczyłeś, że dwie szafy zostały praktycznie zniszczone, a zawartość ich wysypała się na podłogę. Otworzyłeś drzwi całkowicie i zobaczyłeś, że Claudia siedzi pod ścianą z podkulonymi nogami... i płacze. Nie widziała Ciebie, tylko miała zamknięte oczy.. a z oczów leciały jej krwawe łzy.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Października 19, 2016, 01:48:26 »
    to jest zgoła dziwneskąd ta zmiana nastroju podchodzę bliżej tak żeby wyczuła moją obecność marszcze czoło i przyklękam przy niej
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2016, 08:25:38 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #296 dnia: Października 19, 2016, 01:52:25 »
    Gdy assamitka poczuła twój dotyk, poczułeś jak drży jej ciało. Po chwili gdy tak byliście usłyszałeś po cichu - wyb..wybacz. Nie powinieneś być tego świadkiem - po czym wtuliła się w Ciebie całą sobą. Czułeś, jak powoli się uspakajała, po czym usłyszałeś - Pewnie teraz sobie zmieniasz o mnie zdanie, prawda?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #297 dnia: Października 19, 2016, 17:41:32 »
    hmmm...z tego co już wiem assamici to raczej twarde sztuki a ty widzę coś innego...dlaczego miał bym patrzę na nią nie rozumiejąc nie wiem jak by się niby wampir , ale pamiętasz? Jestem nim od niedawna ale wiem jak w tej sytuacji zachował się gentelmenbiorę ją na ręce i znoszę do salonu usadzam na sofie i przytulam nic nie mówiąc aż przykro patrzeć jak się męczy podaje jej chusteczkę i czekam aż się uspokoi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #298 dnia: Października 19, 2016, 18:19:15 »
    Po chwili ciągle tuląc się do Ciebie Claudia uspokoiła się. Wstała, przeszła pod okno i powiedziała - Jednej rzeczy zazdroszczę każdemu neonacie. Tego, że ma swojego Ojca bądź Matkę, który może się nim zająć. Bądź dowiedzieć się, jak zginął i pomścić śmierć rodziciela. Ja takiej możliwości nie miałam. Więź, która się stworzyła między mną a Matką została brutalnie przerwana i do tej pory niezasklepiona. Jedyna rana, której nie umiem wyleczyć. I jedyna słabość, która może mnie zabić.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #299 dnia: Października 19, 2016, 18:31:31 »
    to smutne przyglądam się jej pamiętaj że każdy kłam ma swoje zasady drapie się w głowę mój klan raczej nie słynie z zażyłości względem siebie fakt jest Gabriel ale on jest ...jak to ująć bardziej przyjacielem niż "ojcem" staram się do niej uśmiechnąć aby rozbrobić czarne chmury z jej myśli jak kiedyś będziesz chciała mi o tym to opowiesz narazie mogę obiecać że jeśli będziesz potrzebowała mojej pomocy to możesz na nią liczyć