Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47178 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « dnia: Października 05, 2016, 20:28:34 »
    Wisząc pod sufitem do góry nogami w jakimś opuszczonym magazynie wiedziałeś, że masz przejebane. Widocznie twoi zleceniodawcy nie dali Ci informacji, kogo tym razem miałeś namierzyć dla makaroniarzy... albo chcieli to przemilczeć. Wisząc tak myślałeś, gdzie popełniłeś błąd. Czego nie dopilnowałeś? Twoje przemyślenia przerwało wejście dwóch facetów, którzy byli ubrani w jakieś tam "normalne ubrania" i mieli kominiarki na twarzach. Za nimi wszedł trzeci, podobnie ubrany i też z kominiarką. Podszedł do Ciebie i bez ostrzeżenia uderzył Cię parę razy w okolice żeber i brzucha. Poczułeś, że chyba jedno z żeber pękło, zapewne te po prawej stronie... Usłyszałeś po bośniacku - No i co psie, trzeba było zadzierać z nami? A my teraz Cię obedrzemy ze skóry, będziesz przykładem że nie zaczyna się ze Strzałokrzyżowcami! - po czym podciągnął rękawy i twoim oczom ukazał się tatuaż. Więcej nie zdążyłeś zauważyć, bo ponownie "Elokwentny" zaczął robić z twojego ciała worek treningowy. Po jakichś kilku momentach (i kilkunastu uderzeniach) przerwał, widocznie znudziło mu się. Odszedł do kolegów, którzy zaczęli po cichu naradzać się... zapewne nad twoim losem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2016, 20:55:28 »
    no tak teraz zgine cholera za marne 100k trzeba bylo sobie dac na luz, ale niee qrwa wyzwanie mi sie wlaczylo czemu do cholery zawsze to robie ukradkiem rozgladam sie po magazynie walczac z checia odplyniecia w objecia omdlenia moze jednak lepiej zemdlec nie bedzie tak cholernie przez chwile bolalo, ze tez to musza byc Nyilaskeresztesek z tymi fanatykami nawet nie darady sie jakos dogadac  

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 05, 2016, 21:06:12 »
    Zauważyłeś, że mężczyźni widocznie naradzili się i ten który robił z Ciebie worek podszedł do Ciebie. Schylił się i brutalnie szarpnął Cię za włosy, podciągając Cię do góry. Twoje ciało wygięło się i wyraźnie czułeś ból w żebrach, zapewne nie jedno było złamane bądź pęknięte. Mężczyzna powiedział - Mam dzisiaj dobry humor, dam Ci wybór. Jeżeli powiesz mi kto jest twoim zleceniodawcą, zabiję Cię szybko. Jeżeli zaś odmówisz... to zacznę powoli zdzierać z Ciebie skórę, a zacznę od stóp... Nauczyłem się tego w Jugosławii.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 05, 2016, 21:36:18 »
    no to rwelacja zajebisty wybor zgine badz zgine...hmm ale lepiej chyba bedzie jedna szybko trzeba byc pragmatycznym a skoro i tak zgine to raczej moi pracodawcy juz mi nic nie zrobia jak nawet sie dowiedza kiwam glową dajac do zrozumienia ze udziele im wszelkich informacji jakie posiadam, zaraz potem staram sie im przekazac mamroczeniem,mruczeniem, wydajac raczej nieartykuowane dzwieki ze nie mowie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 05, 2016, 21:50:01 »
    - No proszę, patrzcie go! Niemowa nam się trafił! - zaśmiał się mężczyzna, a po chwili zawtórowali mu kompani. Puścił Cię, złapał się za boki i ryknął śmiechem. Jego śmiech palił Cię w środku jak najgorsza obelga... Tymczasem śmiejąc się odszedł od Ciebie, pokazał kompanom by poszli za nim. Usłyszałeś jak śmiech zanika gdy wyszedł z pomieszczenia, a w końcu ucichł całkowicie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 05, 2016, 21:59:31 »
    no dobra....chwilowo uniknalem smierci co teraz..... pomimo cierpienia staram sie podniesc glowe by zobaczyc na czym wisze nastepnie rozgladam sie za mozliwymi drogami ucieczki jesli uda mi sie uwolnic

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 05, 2016, 22:34:59 »
    Na tyle ile mogłeś rozejrzałeś się magazynie. Światło niestety nie docierało wszędzie, widziałeś większe bądź mniejsze skupiska cieni. Spojrzałeś się do góry i zobaczyłeś, że wisisz na jakimś haku rzeźniczym, a twoje nogi są mocno spętane grubym sznurem. Mógłbyś spróbować rozbujać się i sprawić, że cała konstrukcja padnie, lecz było to o tyle niebezpiecznie że zapewne narobi sporo hałasu. Po chwili takiego myślenia odczułeś, że ktoś Cię obserwuje. Chyba nie byłeś tutaj sam...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 05, 2016, 22:50:38 »
    staram sie zgiac w pol zeby chwycic sie z hak i uwolnic nogi qrwa jak to jakos sie uda ide dac datek dla biednych staram sie rozbujac do momentu az bede mial wystarczajacy vektor by sie zgiac i chwycic hakpewnie mnie mnie jakos obserwoka no nic woz albo przewoz jak tu zostane i tak niezyje a jak sie uda zawsze jakas szansa jest

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 05, 2016, 23:01:27 »
    Zacząłeś powoli bujać się z jednej strony na drugą, po czym po chwili udało Ci się nabrać wystarczającej prędkości i chwyciłeś hak. Wiedziałeś, że tak długo nie wytrzymasz z połamanymi żebrami i zacząłeś szybko rozwiązywać supeł. Niestety, lina była na tyle mocna, że nie udało Ci się rozwiązać jej a i żebra zaczęły mocniej o sobie dawać znać. W końcu zrezygnowałeś i ponownie zawisłeś do góry nogami.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 05, 2016, 23:08:44 »
    staram sie odpoczac chile dobra chlopie wez sie w garsc trzeba sprobowac jeczcze raz tym razem moze poprostu zlapie sie wyzej i postaram sie nie rozwiazywac tylko zsunac nogi....no dobra do dziela powtarzam caly wyczyn z zmodyfikowanym planem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 05, 2016, 23:12:26 »
    Tym razem wiedziałeś jak się zabrać do rzeczy. Powtórzyłeś cały czyn iście perfekcyjnie, po czym najciszej jak się dało zszedłeś z haku na podłogę. Dopiero po chwili dotarło do Ciebie, że jesteś prawie nagi. Niczym bohater ze Szklanej pułapki, zostałeś tylko w spodniach...

Co robisz dalej?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 05, 2016, 23:23:20 »
    dobra jest lepiej niz gozej pewnie chwilowo... po cichu udaje sie w przeciwnym kierunku niz moji oprawcy w poszukiwaniu okna ktorym bym mogl sie wydostac rozgladam sie tez za czyms czym mogl bym sie bronic dlugie gwozdzie, prety itp.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 05, 2016, 23:33:21 »
    Po chwili gdy tak się skradałeś i rozglądałeś w poszukiwaniu okna usłyszałeś...strzał. Dosyć głośny strzał oraz męski krzyk... a raczej skowyt. Skowyt umierającej osoby... Po chwili odezwały się jeszcze dwa inne źródła strzału, ale również szybko zostały przerwane przez pierwszy silniejszy... Po chwili wszystko ustało.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 05, 2016, 23:43:46 »
    natychmiast szukam miejsca gdzie moge sie schowac co tu sie dzieje trafilem w jakas wojne gangow czy cos cholera jasna szukam czegokolwiek nawet szmaty zeby sie nia nakryc  i udawac sterte niczego

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 05, 2016, 23:56:36 »
    Podczas poszukiwań jakiegoś miejsca przez własne skrępowane nogi uderzyłeś w jakieś blachy i rury, które niezdrowo głośno przewróciły się na podłogę. Zamarłeś w przerażeniu i spojrzałeś się od razu w stronę drzwi, gdzie zauważyłeś że stoi tam jakaś kobieta ubrana w długi czarny płaszcz, czarne spodnie i czarne buty na obcasie, a w dłoni miała rewolwer. Kobieta patrzyła się na Ciebie i przekręciła lekko głowę.

Co robisz?