Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Kaulder Cross  (Przeczytany 10162 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Kaulderem Crossem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Kaulder Cross
    « Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 15, 2016, 20:49:51 »
    Pozwala się bawić Dianie. Siada gdzieś na uboczu i z neutralną miną sączy drinki

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 15, 2016, 21:04:31 »
    Siedząc samotnie przy barze ciągle obserwujesz Dianę. Zauważasz, że czuje się lepiej, może faktycznie potrzebowała wsparcia grupy po tej małej porażce u Księcia? Po dłuższej chwili podeszła do Ciebie, usiadła obok i przytuliła się do Ciebie.
    - Zapewne nie tak sobie wyobrażałeś swój wieczór, prawda? - spytała - Chciałabym poprawić twój humor. W końcu to również twoja chwila. Ta propozycja tańca dalej aktualna?

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 15, 2016, 21:14:13 »
    -Nie chcę Cię zawstydzić przed wszystkimi matko - odparł lekko zasmucony Kaulder.
    -To twoje święto kochana. Udało Ci się spokrewnić człowieka - głos lekko mu ucichł, po czym pochylił się nad szklanką.
    -Chcesz zatańczyć? Rozkaż mi kochanie - dodał z uśmieszkiem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 15, 2016, 21:25:59 »
    - Przestań chrzanić Kaulder - po czym wzięła Cię za dłoń i poprowadziła do schodów. Zeszliście nimi, a DJ zmienił melodię. Brzmiała w tej chwili tak. Diana poprowadziła Cię na środek parkietu i zaczęliście tańczyć. Poczułeś niesamowitą ulgę. Wręcz można było rzecz, że cały świat przestał istnieć. Byłeś tylko ty i ona. Przez chwilę nie potrafiłeś złapać odpowiedniego rytmu do tańczącego tłumu, lecz Diana poprowadziła Cię. W końcu puściła Cię i zaczęliście tańczyć. Stroboskopy zostały włączone na częste powtórki i widziałeś ją tylko podczas przebłysków. Widziałeś, jak Cię wyraźnie prowokuje do rozluźnienia. Jej ciało było przeznaczone do tańca. Aż dziw, że nie jest Torreadorką, tylko Ventrue. Podszedłeś do niej od tyłu i złączyliście się w jedno ciało ( bez skojarzeń ;) . Czułeś jej ciepło, jej ochronę i jej siłę.

Można powiedzieć, trwaj chwilo trwaj. Tańczyliście tak przez dłuższy czas. Melodie ciągle się zmieniały a wy razem z tłumem dostosowaliście się do tych zmian. Po chwili Diana obróciła się w twoją stronę i zarzuciła Ci ręce za głowę. Ty za to położyłeś swoje dłonie na jej biodrach i przytuliłeś ją do siebie. Tańczyliście tak przez dłuższy czas. W końcu pocałowała Cię, a ty odwzajemniłeś jej pocałunek. Gdy oderwała swoje gorące usta od twoich zauważyłeś w świetle stroboskopu, że uśmiecha się do Ciebie. W kolejnym uderzeniu strobo już jej nie było. Zostałeś sam.

Co robisz?

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 15, 2016, 22:20:19 »
    zaraz... Ile ja wypiłem... - Mruknął pod nosem...
    Skierował swe kroki do wyjścia. Odebrał wierzchnie odzienie i wyciągnął telefon wybierając numer do Evy. Gdy ta odebrała, rzekł do słuchawki.
    - Pani Diana dziś zostanie dłużej, przyjedź proszę po mnie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 15, 2016, 22:53:51 »
    Byłeś już tak napruty, że wydawało Ci się, że wykonujesz połączenie do ghula swojej matki. Niestety, Eva nigdy nie podała Ci swojego numeru telefonu i patrzałeś się jak głupi w ekran telefonu szukając jej numeru. Postanowiłeś chrzanić to wszystko i wróciłeś do środka. Spytałeś się szatniarza, gdzie tu są kible, po czym poszedłeś tam, gdzie ten Cię skierował. Starałeś się iść w miarę prosto, lecz co chwilę Cię zarzucało. Doszedłeś do łazienki, otworzyłeś drzwi i czułeś, że coś jest w tobie nie tak. Poczułeś, że zaraz rzygniesz. Szybko wpadłeś do kabiny z kiblem i zacząłeś wymiotować... krwią. Trwało to chwilę, ale czułeś jak alkohol z Ciebie uchodzi. Wstałeś, spuściłeś wodę i poszedłeś do umywalki. Odkręciłeś krany i opłukałeś się wodą. Spojrzałeś się w lustro i zauważyłeś czyjeś odbicie. W moment wytrzeźwiałeś i obróciłeś się, lecz nikt tam nie stał. Przypadek, czy przewidzenie? A może jeszcze był to omam spowodowany alkoholem?

Co robisz?

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 16, 2016, 08:30:49 »
    Kaulder już konkretnie skołowany postanowił szybkim krokiem się wydostać z łazienki i poszukać Diany

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 16, 2016, 13:05:04 »
    Wypadłeś jak bomba z łazienki, rozpaczliwie poszukując wzrokiem Diany. Zauważyłeś przy okazji, że ludzie są wypraszani z klubu, lecz było to robione na tyle umiejętnie, że nikt nie sprzeciwiał się temu. Rozejrzałeś się po klubie i dojrzałeś swoją matkę. Siedziała przy barze i rozmawiała z innym kainitą. Zacząłeś podchodzić do nich szybkim krokiem. Gdy Diana spostrzegła Cię, wyraźnie wyczuła w tobie strach i panikę. Gdy podszedłeś spytała:
    - Coś się stało Kaulderze?

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 16, 2016, 14:12:28 »
    Dlaczego ludzie są wypraszani z klubu? - Spytał się Kaulder starając się zbić z tropu Dianę.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 16, 2016, 19:55:00 »
    - Widocznie takie było polecenie Księcia. Nie mam to komentować, ale zapewne chce wpuścić tutaj Nosferatu - powiedział rozmówca Diany, na którego dopiero zwróciłeś uwagę. Diana spojrzała się na niego i powiedziała:
    - Dokończymy później naszą rozmowę, Sylwestrze - po czym pożegnała się z nim i ponownie zwróciła na Ciebie uwagę. Sylwester po pożegnaniu odszedł od baru i poszedł w swoim kierunku. Zauważyłeś jeszcze, że DJ ponownie zmienił melodię, brzmiała ona teraz tak.
    - Nie zmieniaj tematu, Kaulderze. Co się stało?

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 16, 2016, 20:03:41 »
    Zauważyłem coś... Niepokojącego. Lepiej abyśmy podyskutowali o tym w domu. Dobrze sie bawisz, ja jakoś nie umiem się dopasować - westchnął

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 16, 2016, 20:25:29 »
    - Z czasem się dopasujesz - powiedziała Diana, po czym chwyciła twoją dłoń i przysunęła ją do swojego policzka - Wiem, że to wszystko dla Ciebie nowe. Zostańmy jeszcze trochę. Rozejrzyj się po klubie, może poznasz kogoś ciekawego. Spójrz - powiedziała, po czym wskazała Ci dłonią pewne miejsce - Czyli Sylwester miał słuszność. Nosferatu wychodzą.
    Spostrzegłeś, że faktycznie w tłum wymieszało się kilkunastu Nosferatu. Niektórzy witali się ze swoimi znajomymi, inni od razu kierowali się na parkiet, by pobawić się z resztą społeczności. Zauważyłeś, że dwóch Nosferatu stoją pod ścianą i o czymś dyskutują... A głównie to ten drugi słucha pierwszego. Może to kolejny neonata, podobny do Ciebie? Któż to wie...

Co robisz?

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 16, 2016, 20:56:04 »
    -Dobrze skarbie - Po czym podszedł do nowego.

Stanął przed nim, wyciągając dłoń - [/i]Witam Cię nowy... Jestem Kaulder... Kaulder Cross[/i]

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 17, 2016, 12:22:26 »
    Przejście do tematu "Sesja Wspólna".

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 22, 2016, 13:34:00 »
    Jadąc samochodem wbiłeś swoje kły w worek i powoli sączyłeś vitae. Czułeś, jak znów nabierasz sił. Diana tylko obserwowała Cię, lecz nie komentowała [odzyskałeś 5 pkt krwi]. Gdy spiłeś vitae z worka odłożyłeś go obok i otarłeś usta. Po kilkunastu minutach dojechaliście do hotelu i weszliście do mieszkania. Eva siedziała sobie na sofie i coś przeglądała w laptopie. Gdy tylko was zauważyła, wstała i podeszła:
    - Coś się stało panu? - spytała Eva
    - Sama bym chciała wiedzieć - odpowiedziała Diana - Opowiesz nam teraz co Wam się przydarzyło?