Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 94196 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mafarus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #285 dnia: Grudnia 31, 2009, 17:34:43 »
    Mój kumpel miał demkę na steam pograliśmy a potem kupiłem pełną wersję i on też :p

Offline AdamBu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #286 dnia: Grudnia 31, 2009, 20:12:24 »
    Ja się dowiedziałem od kolegi, który teraz nałogowo gra w Mounta ;) On też dowiedział się od kumpla... Przez prawie cały rok graliśmy w demówkę, później ja się skusiłem na pełną za 60 zł...
    O stronie dowiedziałem się jak szukałem modów do Mounta...
    Ludzie sami wyznaczają granice, a potem dygoczą ze strachu przed ich przekroczeniem.

Offline Radtrak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #287 dnia: Stycznia 16, 2010, 13:19:37 »
    witam!
    z racji,ze to moj pierwszy post na tym forum o tej genialnej grze
    chcem sie przywitac,Mam na imie Radek jestem ze szczecina i jestem nalogowcem jezeli chodzi o te gre;)
    ale wracajac do tematu
    o M&B dowiedzialem sie przez szukanie figurki Bllod knighst,
    pan google wyswietlil mi 16000 stron XD
    i tak pierwsze pare stron przegladalem
    i wyswietlilo mi sie zamiast blood=blade
    bylo tam M&B z ciekawosci itworzylem nowa karte
    i wlaczylem  na tej karcie google
    wyskoczyl mi youtub
    i kliknelem byl tam twiastun
    obejrzalem go i powiedzialem:
    "MUSZE MIEC TA GRE!!!"
    po tygodniu-dwoch grania w demo,kupilem ta gre
    bylem zachwycony gra itp.!
    pzdr!

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #288 dnia: Stycznia 19, 2010, 13:38:44 »
    Jestem nowy na forum, ale założę się, że gram w M&B dłużej niż nie jeden z was:P Przygoda z M&B zaczęła się po tym jak skończyłem Gothic II i nudziło mi się po prostu. Wszedłem na YT i znalazłem przez przypadek filmik z tą grą. Pomyślałem, że ma to czego brakowało mi w każdej grze RPG- epickie, "jedwabiste" BITWY! Wszedłem więc na allegro i oczywiście nic nie znalazłem. Wpisałem więc w google "mount & blade" i wyskoczyła mi stronka Taleworlds, ściągnąłem sobie gierce, odpaliłem i co się okazało? Oczywiście limit...  Chyba przez miesiąc grałem w Quick Battles. Konta w banku nie miałem, na paypal'u też nie, chcąc nie chcąc ściągnąłem crack'a (oczywiście tuż po premierze sprawiłem sobie wersję pudełkową). I od tamtej pory jestem wiernym fanem czekającym w napięciu na premierę Warbanda:D

Offline piotrmasteror

• BANITA
    • Użytkownik
    • THIS IS SPAAAAAM!!
    « Odpowiedź #289 dnia: Lutego 01, 2010, 14:39:14 »
    o grze dowiedziałem się serfując po necie i już po chwili każdy mój znajomy miał tą grę :D

a o stronce dowiedziałem się od wujka GOOGLE
    Szczęka mi opadła, przebiła się przez panele, warstwę waty szklanej, folii, regipsu, desek, siedliska myszy, wpadła na dolne piętro, wylądowała na podłodze, po czym odbiła się od niej i spadła na posadzkę. Wybiła dziurę w kafelkach i metrowej grubości warstwę wiekowego, poniemieckiego betonu, wpadła do zalanej piwnicy, roztrzaskała rury doprowadzające wody, po czym wrzasnęła "ja pie**ole!"
    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Offline Idilyon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #290 dnia: Lutego 01, 2010, 16:45:20 »
    Od kolegów.Myślałem,że trochę "usprawnia" grę, opowiadając o niej, żeby mnie zaciekawiło :) Sobie odpuściłem marzenia o M&B.

Po pewnym czasie nie miałem nic do roboty w jesienne popołudnie i zdecydowałem się ściągnąć wersję trial.Jakże miło byłem zaskoczony...ba!Minęły może 2-3 dni i kupiłem sobie pełną wersję :D
    Nordowie rządzą.Kropka.

Offline SIEG

• Użytkownik
    • RAHOWA
    « Odpowiedź #291 dnia: Lutego 02, 2010, 10:36:40 »
    U mnie zaczęło się to wszystko jakiś rok temu w Holandii. Znudzony po pracy przeglądałem jakieś forum o grach. Natrafiłem na opis gry, która jeśli dodać jej tryb multi została by grą wszechczasów i spełnieniem wszystkich marzeń graczy. Nie mogłem sie oprzeć i po kilkunastu minutach miałem już sciągnięty i zainstalowany trial. W triala pogrywałem około 3 tygodni, po czym wróciłem do kraju na urlop. Udałem się do salonu Empik i bezzwłocznie dokonałem zakupu wersji pudełkowej, od tej pory jestem szczęliwie uzależniony! A moja zona szczerze nienawidzi gry i jej twórców!
     Pozdrawiam
    Ktokolwiek bierze miecz, ginie od miecza, a ktokolwiek nie bierze miecza, albo z rąk go wypuszcza... ginie na krzyżu!

Offline gun999

• Użytkownik
    « Odpowiedź #292 dnia: Lutego 02, 2010, 11:17:33 »
    Ojciec kupił mi taki prezent wracając z Islandii. Jako że gra była po angielsku, szukałem spolszczenia i trafiłem tutaj. Zalogowałem się jednak niedawno kiedy zacząłem szukać jakiegoś ciekawego moda po tym jak znudził mi się native.

Offline Arto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Lutego 03, 2010, 09:14:17 »
    M&B polecił mi kolega. Ściągnąłem sobie demo, splądrowałem kilka wiosek i limit osiągnięty... Zaraz po wyłączeniu dema zacząłem szukać pełnej wersji. Znalazłem ostatni egzemplarz na gram.pl a że miałem trochę oszczędności to sobie zamówiłem ;)

Offline kielbasa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #294 dnia: Lutego 17, 2010, 10:17:51 »
    ja tą grę widziałem w telewizji na prezentacji w hyperze a o forum dowiedziałem się bo szukałem jakiejś pomocy i znalazłem

Offline pejczi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Marca 06, 2010, 21:31:05 »
    Ja dowiedzialem sie od brata jakies 3-4 lata temu jak byla alfa co do 5 lvl mozna bylo grac, wkurzylem sie bo mialem zajebista postac, pamietam jak pierwszy raz rozwalilem dark knights :D Potem jak juz byla beta 0.601 tata kupil bo widzial ze mi i bratu sie podoba :P No i tak dotrwalem :D
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2010, 21:35:37 wysłana przez pejczi »

Offline qqbbaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #296 dnia: Marca 13, 2010, 22:38:07 »
    Moja przygoda zaczęła się u kolegi. U niego zagrałem pierwszy raz. Potem kolega dał mi demko. Później kupiłem full i gram do tej pory. ;]
    Lubię placki
    I lovciam MOUNT & BLADE !!!

Offline Valhar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #297 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:40:28 »
    Ja równiez dowiedzialem o sie M&B poczta pantofelkową od kumpla, i nie zaluje zadnej godziny spedzonej nad ta produkcja :)

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #298 dnia: Kwietnia 12, 2010, 20:14:26 »
    Ja natrafiłem na ten tytuł na gametv.pl.Wszedłem,oglądam i myślę "Kurde fajnie wygląda" ściągnąłem demko pykam,zdenerwował mnie limit.Właśnie kiedy miałem kupić sobie w allegro usłyszałem kilku kolegów gadających o M&B mieli wersje pudełkowe no a ja miałem demko,ale jeden zaproponował czy za kasę nie chcę CD-key'a zgodziłem się i tak już gram a o stronie.A o stronce dowiedziałem się z tego,że gra przypomina pod kilkoma względami Gothic i byłem pewien że są jakieś mody.

Offline Shilefin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #299 dnia: Kwietnia 13, 2010, 07:29:25 »
    Natrafiłem na demo tej gry na pewnym serwisie o grach(Nie pamiętam już jak się nazywał),niedługo po ściągnięciu i dojściu do 6 levela zachciało mi się grać więcej, no i jakoś się to wszystko potoczyło.
    W Warbandzie na multiplayerze można mnie znaleźć pod nickiem Drayon.

'Quidquid latine dictum sit, altum videtur.'
    'Cokolwiek nie powiesz po łacinie, brzmi mądrze.'