Nie dość, że rejestracja sama w sobie stwarza problemy dla niektórych ( login) to jeszcze trzeba płacić, aby móc pobrać moda tylko po to, aby zagrać w niego nie widząc, czy przypadnie danej osobie do gustu. Również jak inni proszę o wrzucenie modów, powtarzam MODÓW - NO, Adalonia, 8 królestw na jakiegokolwiek innego hosta, po to aby można było z nich korzystać bezpłatnie i bezproblemowo.
Po pierwsze z mody są darmowe i korzystasz z nich bezpłatnie. Po drugie do NO masz alternatywne linki (były do wszystkich ale że jedna zbanowała kilka(naście) krajów to już nie da się stamtąd pobrać. Po trzecie jeśli rejestracja (jedna z najłatwiejszych na świecie) sprawia ci problemy to co to będzie jak trzeba będzie nacisnąć download. Po czwarte niema nic bezproblemowo. Ja mam dość wrzucania plików na hosty które mają limity czasowe lub ilość pobrań, mam bardzo niski upload i taka wrzutka NO do sieci kosztuje mnie 6-8 godzin i to jak połączenia nie przerwie. Po piąte nie wiem jak nie możesz znaleźć alternatywnych linków w google? Ja jak wpisuję Nowa Ojczyzna lub Adalonia to widzę sporo alternatywnych linków, co z tego że wszystkie są pirackie lub torrenty, grunt że są. Rozumiem że jesteś na tyle leniwy że trzeba ci wszystko samemu zrobić, podać i zainstalować, ale co będzie dalej jak kiedyś będziesz miał żonę i będziesz chciał dziecko? Co poprosisz bociana by za ciebie dzieciaczka wyprodukował, bo to za trudne dla ciebie, bo trzeba się rozebrać, bo trzeba się ruszać itp. Już kiedyś pisałem w NO że jeśli ktoś ma szybki upload i chce mu się wrzucić mody na inne serwery to proszę bardzo, moderator lub ja dodamy przecież te linki do pierwszych stron modów. Jedynie o co proszę by nie były to strony typu 30 dni, bo po tym czasie znowu zaczną się posty typu "dajcie nowego linka" i potem 5 stron tematu tylko o tym. Pamiętaj że 3gb i chomikuj to są alternatywy do plików, tylko dlatego że tam mi plików nie skasują po upływie czasu lub innych przyczyn, poza tym na chomikuj jak nazbierają się jakieś punkty to ja je przeznaczam na darmowe pobieranie moich plików (nie tylko rzeczy do M&B ale i menadżerów)