A czy ten mod jest pod wersje 1.153? Jak wół pisze w pierwszym poście, że to TYLKO pod 1.14X.
Czy mod będzie dalej rozwijany? Jak rozwój tego moda ma się do Nowej Ojczyzny?
Co do aktualizacji moda do patcha 1.153 to już jest + kilka usprawnień, nawet ma przygotowaną aktualizację do pobrania. Ale po powrocie przeczytałem posty o błędach i zrezygnowałem z udostępnienia jej. Następnym razem jak poprawię błędy dam patcha do pobrania. A co do tego czy mod nie spowalnia prac nad N.O. to wręcz przeciwnie, może trochę to dziwnie zabrzmi ale czasami jak coś robię w jednym modzie to wpadam na pomysł, ale akurat przydatny w drugim. Tak było z bonusem do zarządzania więźniami. Poza tym mod będzie rozwijany, trochę mod dyplomacji narobił mi roboty w dialogach jeśli chodzi o płeć, próbowałem podpiąć pod ich skrypt moje stworzonka, ale i tak są często małe cyrki. Poradzę sobie z tym tylko zajmie mi to trochę czasu. Największym moim problemem jest brak do internetu w pracy, tak to bym na bieżąco naprawiał błędy i wszystko szło by szybciej i sprawniej.
EDIT: Bym zapomniał
mapa do kitu... już w WB lub w podstawce maja lepsze mapy
Oczywiście ty potrafisz już zrobić lepszą, z tego co wiem to nauczyłeś się już nawet wioski dodawać na mapę. Jak zrobisz swoją to z miłą chęcią ją zobaczę, oczywiście jak skończysz pisać ten skrypt składający się z bodajże 5000 linijek. Pozdrawiam.