Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [WB] [SP]Adalonia  (Przeczytany 118918 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: [WB] [SP]Adalonia
    « Odpowiedź #135 dnia: Lipca 22, 2013, 19:34:10 »
    Gamefront, mozna powiedzieć, zbanował wiele państw i z nich nie można bezpośrednio pobierać, tylko przez proxy.
    Na szczęście twoje mody maja taką popularność, że o mirrory nie było trudno.

Offline Krzysztof

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #136 dnia: Lipca 23, 2013, 19:20:55 »
    Witaj Akosmo ! Fajnie, że u Ciebie wszystko ok;) miłych wakacji! Spokojnie poczekamy, na finalną wersję,
     twojego super moda;) nq

Offline akosmo

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • Na PW to tylko z ptasim mleczkiem! (czekoladowym)
    « Odpowiedź #137 dnia: Sierpnia 15, 2013, 04:53:25 »
    Dostępna wersja pod łatkę 1.158. Brak dużych zmian (jestem dopiero na robieni nowych scen) Czytać  koniecznie info po instalacji.

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #138 dnia: Sierpnia 29, 2013, 15:58:39 »
    Kurczę... mógłby ktoś wrzucić wersję moda Adalonia pod 1.158 na inny serwer?

Nie chce mi się zakładać kolejnego konta tylko po to, żeby pobrać mod, którego nie ma na innych, darmowych, nie wymagających konta serwerach.

Proszę.
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #139 dnia: Października 16, 2013, 19:24:05 »
    czy jeśli pobiorę Wersja pod M&B Warband 1.158 to będzie działać na 1.153

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #140 dnia: Października 17, 2013, 00:02:57 »
    chyba zmiany pomiędzy 1.158 a 1.153 nie były aż tak duże i dotyczyły tylko multiplayera, aczkolwiek mogę się mylić.

Wiem jedno, mody na 1.153 zazwyczaj działają na WB 1.158, ale czy na odwrót (czy mody 1.158 będą działać na WB 1.153) to nie mam pojęcia :/

Ponawiam swoje pytanie, gdyż nie dostałem odpowiedzi:

mógłby ktoś wrzucić wersję moda Adalonia pod 1.158 na inny serwer niż ten 3gb?

Nie chce mi się zakładać kolejnego konta tylko po to, żeby pobrać mod, którego nie ma na innych, darmowych, nie wymagających konta serwerach.
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Agis

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • póg mo thóin...
    « Odpowiedź #141 dnia: Listopada 03, 2013, 20:54:29 »
    Dołączam do prośby Tyra.
     Próbowałem założyć konto na tym zafajdanym 3gb... Co bym nie wpisał, wyskakuje że nazwa lub login są już używane... Wrrr...
    Wiek średni jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano będziesz się czuł lepiej. Wiek podeszły jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano się obudzisz. Groucho Marx

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    • Piwa: -22
    « Odpowiedź #142 dnia: Listopada 04, 2013, 15:25:43 »
    akosmo może dodał byś magie do moda np taką jak w the gethering storm albo w phantasty caldaria

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Listopada 08, 2013, 13:20:23 »
    chyba zmiany pomiędzy 1.158 a 1.153 nie były aż tak duże i dotyczyły tylko multiplayera, aczkolwiek mogę się mylić.

Wiem jedno, mody na 1.153 zazwyczaj działają na WB 1.158, ale czy na odwrót (czy mody 1.158 będą działać na WB 1.153) to nie mam pojęcia :/
    Sprawdzałem działa tylko instaluje się w innym folderze, ale potem można przenieść i wszystko gra.Pograłem trochę, ale mod jest nie spłoszczony do końca mapa nie ukończona nie wiadomo kiedy wyjdzie ten mod w całości

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #144 dnia: Listopada 08, 2013, 16:22:40 »
    Jeżeli Akosmo nie wyeliminuje problemu jaki ma to nigdy nie wyjdzie nowa wersja...

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Listopada 08, 2013, 18:26:55 »
    Jeżeli Akosmo nie wyeliminuje problemu jaki ma to nigdy nie wyjdzie nowa wersja...
    Nie chodzi mi o nową wersję tylko, kiedy ta będzie dokończona o to się pytam.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #146 dnia: Listopada 09, 2013, 00:13:04 »
    Ziom, mówisz serio czy jaja sobie robisz?

Jeżeli cokolwiek Akosmo zrobi z aktualną wersją, to nabierze ona nowego numeru co oznaczą nową wersje. :X

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Listopada 09, 2013, 12:59:51 »
    Ziom, mówisz serio czy jaja sobie robisz?

Jeżeli cokolwiek Akosmo zrobi z aktualną wersją, to nabierze ona nowego numeru co oznaczą nową wersje. :X
    Ziom nie robię sobie jaj tylko dla mnie, to będzie ta sama wersja tylko skończona

Offline akosmo

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • Na PW to tylko z ptasim mleczkiem! (czekoladowym)
    « Odpowiedź #148 dnia: Listopada 11, 2013, 05:13:33 »
    Ziom nie robię sobie jaj tylko dla mnie, to będzie ta sama wersja tylko skończona
    Czyli dla ciebie M&B II będzie taki sam jak Warband tylko z innym numerkiem? Jak już wyjdzie nowa wersja moda (nie prędko) to będzie się bardzo różnić od tej wersji, to tak jak byś przeskoczył np. z FM 2008 na FM2014, niby to samo a zmian setki.

Offline Galdor

• Użytkownik
    • Piwa: -7
    « Odpowiedź #149 dnia: Listopada 12, 2013, 21:30:58 »
    Jak zauważyłem nie tylko mnie, ale wiele innych osób też denerwuje to, że jest wszystko na 3gb. Nie dość, że rejestracja sama w sobie stwarza problemy dla niektórych ( login) to jeszcze trzeba płacić, aby móc pobrać moda tylko po to, aby zagrać w niego nie widząc, czy przypadnie danej osobie do gustu. Również jak inni proszę o wrzucenie modów, powtarzam MODÓW - NO, Adalonia, 8 królestw na jakiegokolwiek innego hosta, po to aby można było z nich korzystać bezpłatnie i bezproblemowo.