Przynosicie wstyd całej polskiej scenie Warbanda... Wstydźcie się! Mam nadzieję, że żaden klan, obojętnie, czy polski, czy zagraniczny, nie będzie chciał z Wami zagrać sparingu... I nie dziwcie się, jak spotkacie się z jakimikolwiek śladami prześladowania Was.
Jaka nienawiść...
... i za to uwielbiam czytać komentarze "ludu tawerny". Taak !
Po jednym zajściu z udziałem polskiego klanu KoH, nagle cały lud tawerny rzuca się na nich i mówi, jacy to oni źli itd. jakby sami byli bogami tejże sceny. Uwielbiam tego typu posty, stąd forum to nie na darmo dodałem w Internet Explorer do zakładki "Ulubione".
Zamiast nic się nie odzywać, nie pisać głupot typu "Jesteście źli", "przynosicie wstyd naszej scenie", "nie macie już kolegów", to jednak na siłę probujecie coś udowodnić. Nie wiem, czy to chęć nabicia posta czy też chęć przypodobania się innym. Naprawde nie wiem.
Najbardziej rozbawił mnie ten komentarz:
" Oszukujesz używając magicznej mocy admina i wrednych (brrr) podstępów i jeszcze masz czelność przepraszać? Takie przeprosiny to możesz sobie w w d*pę wsadzić."
Ja już nie wiem, co oni takiego musieli zrobić, by ich w ogóle przeklnąć, a najlepiej zakopać.
Aharo, spodziewaj się w najbliższym czasie ogłoszenia daty i przeprowadzenia wyborów na nowego lidera KoH. Lud tawerny nie może dłużej patrzeć na czyny, których się dopuszczasz, niszcząc ład polskiej sceny Warband.