Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kngihts of Honor / klany [spam]  (Przeczytany 3901 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #75 dnia: Października 11, 2011, 20:13:46 »
    Kilka wiadomości z życia klanu:
    - Radny Tigorner został zdegradowany do rangi Krzyżowiec Senior, (będzie po prostu teraz mniej grał)
    - Do klanu dołączył Mnich,
    - na nauki do klanu został przyjęty Irdaf.

Już niedługo można spodziewać się kilku zmian w naszym klanie, mam nadzieję, że na lepsze.

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #76 dnia: Października 13, 2011, 15:44:18 »
    Akademia Królestwa Niebieskiego

Chciałbym poinformować wszystkich, iż w naszym klanie powstała akademia mająca na celu uczenie graczy nowych oraz tych słabszych.
    Nie chcemy jedynie "uczyć" gry w grze. Chcemy pomóc także osobą całkowicie nowym w tej branży, tz. nauka obsługi teamspeak, wgrywanie bannerów itp.
    Osoby które są w naszej akademii nie są członkami naszego klanu, mają prawo do niego wstąpić po otrzymaniu dyplomu ukończenia akademii. (od razu ranga Krzyżowiec) Oczywiście Ci którzy nie będą chcieli nie muszę do nas wstępować. Akademia jest jedynie miejscem gdzie można się nauczyć podstaw świata Warbanda. ;)
    Zapraszam wszystkich początkujących!

Przy okazji:
    - do klanu dołączył Dramkast,
    - do akademii wstąpiła Kasica.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #77 dnia: Października 13, 2011, 16:37:54 »
    Kurcze, zdobyć taki dyplom to dopiero byłoby coś...

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #78 dnia: Października 13, 2011, 16:40:03 »
    Już mieliśmy jedną akademie Berserkerów i  nie sądzę by wasza osiągnęła coś więcej .

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    a
    « Odpowiedź #79 dnia: Października 13, 2011, 16:41:02 »
    Kurcze, zdobyć taki dyplom to dopiero byłoby coś...

Ignatus, dołączamy? Będzie cool!

Ciii! Pysio nie mów bo nie wypali !

A do Akademii można dołączyć będąc w innym klanie ?

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    a
    « Odpowiedź #80 dnia: Października 13, 2011, 16:46:09 »
    Osoby które są w naszej akademii nie są członkami naszego klanu, mają prawo do niego wstąpić po otrzymaniu dyplomu ukończenia akademii. (od razu ranga Krzyżowiec)

A myślałem, że to ja jestem ślepy. :[

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #81 dnia: Października 13, 2011, 16:53:48 »
    Akademia nie jest po to, aby wszyła czy coś. Nie jest to jakiś głupi wymysł. Są to po prostu dobre chęci dla graczy nowych, którym możemy pomóc ogarnąć realia Warbanda.

A określenie dyplom, chodzi mi o fakcie ukończenia akademii, tz. na przykład ogarnął już TS, ma sporego manuala i wgl. Nie wiem jak to nazwać ;p
    Ale mówcie o tym jak chcecie. Akademia nie musi mieć większych osiągnięć, ma po prostu pomóc "nowym".

Offline Adron

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #82 dnia: Października 13, 2011, 16:56:45 »
    Już kiedyś w jednej byłem, było super (co prawda nie byłem na żadnym treningu) więc chcę się zapisać !

A ja widzę, że wy tylko robicie niepotrzebny spam. TO jest oferta dla graczy początkujących! Więc skoro się takowymi czujecie, lamicie jak cholera, nie wiecie co to 2h, w ogóle nie wiecie co to TS. To zapraszam do akademii, ona z pewnością pomoże zrozumieć wam swoje błędy.
    Dziękuję.

Czasem tak lamię, że czuję się gorszy od "new playerów" więc teoretycznie mogę się uważać za nowego. Poza tym będziecie mieli jednego członka więcej.
    « Ostatnia zmiana: Października 13, 2011, 17:23:45 wysłana przez Adron »

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #83 dnia: Października 13, 2011, 17:03:32 »
    A ja widzę, że wy tylko robicie niepotrzebny spam. TO jest oferta dla graczy początkujących! Więc skoro się takowymi czujecie, lamicie jak cholera, nie wiecie co to 2h, w ogóle nie wiecie co to TS. To zapraszam do akademii, ona z pewnością pomoże zrozumieć wam swoje błędy.
    Dziękuję.

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #84 dnia: Października 13, 2011, 17:06:21 »
    Z tego co wiem większość nowych polskich graczy warbanda  nie wie co to tawerna . Dopiero później się o takiej stronce dowiaduje .

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #85 dnia: Października 13, 2011, 17:16:29 »
    Ale spora, ilość z pewnością wpisze sobie w Google: "Polski serwis mount&blade" czy coś tego typu. Posprawdzają sobie z czystej ciekawości, ktoś coś może się spytać, jest masa sposób informowania o akademii. Nie chcecie nie musicie się tym przejmować...

Proszę o zakończenie spamu w naszym wątku.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #86 dnia: Października 13, 2011, 17:46:38 »
    Się czepiacie -.- Nikt z was nie jest początkujacym graczem, to po kiego **** tu piszecie ...

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    a
    « Odpowiedź #87 dnia: Października 14, 2011, 10:47:18 »
    Ja jestem baardzo poczonkujący i chcę do akademii warbanda, kiedy spotkanie?

Offline Krzyn

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #88 dnia: Października 14, 2011, 10:50:49 »
    Powiem wam że naprawdę trzeba mieć sporo cierpliwości, aby ukształtować gracza praktycznie od zera.
    Niemniej jednak powodzenia z tą akademią.

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    a
    « Odpowiedź #89 dnia: Października 14, 2011, 11:06:54 »

Chciałbym poinformować wszystkich, iż w naszym klanie powstała akademia mająca na celu uczenie graczy nowych oraz tych słabszych.
    Nie chcemy jedynie "uczyć" gry w grze. Chcemy pomóc także osobą całkowicie nowym w tej branży, tz. nauka obsługi teamspeak, wgrywanie bannerów itp.
    Osoby które są w naszej akademii nie są członkami naszego klanu, mają prawo do niego wstąpić po otrzymaniu dyplomu ukończenia akademii. (od razu ranga Krzyżowiec) Oczywiście Ci którzy nie będą chcieli nie muszę do nas wstępować. Akademia jest jedynie miejscem gdzie można się nauczyć podstaw świata Warbanda. ;)
    Zapraszam wszystkich początkujących!

Kradzieje :P

A tak na poważnie to próbowaliśmy już coś takiego stworzyć jakiś czas temu, niestety nie wypaliło.

Schemat jest taki:
    Gra na serwie->Zwerbowanie do klanu->rejestracja na tawernie