Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kngihts of Honor / klany [spam]  (Przeczytany 3931 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #90 dnia: Października 14, 2011, 11:33:50 »
    Akademia Bezstronna(mam nadzieję)
    Może coś faktycznie zdziałać, w tym, że ciężko znaleźć nowicjuszy na tawernie, ja sam zresztą założyłem tu konto po dojściu do RP.
    Może coś to zdziałać bo ten klan to KoH lepiej niż Akademia Warbanda BC.
    Przestańmy spamować panowie bo się jeszcze rozmyślą ;/
    EDIT1:

A tak na poważnie to próbowaliśmy już coś takiego stworzyć jakiś czas temu, niestety nie wypaliło.

Na poważnie to nie wypaliło przez Apocalypsa, ludzie mieli do niego dużo złych wątków (w tym ja). Temat zamknięto. Osoba inna bezstronna, która to prowadzi powinna dojść do jakiegoś tam sukcesu :)
    « Ostatnia zmiana: Października 14, 2011, 11:37:12 wysłana przez T_o_M »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #91 dnia: Października 15, 2011, 21:44:46 »
    Dziś odbył się mecz z klanem MW (chyba z czech - ;d)
    1 mapa
    Wioska
    (click to show/hide)
    Pole przy rzece
    (click to show/hide)
    Wynik sparingu to: 10:10 + 1 rund od KoH za oszustwo dla MW. Wynik to: 11 : 10 dla MW....
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2011, 13:13:24 wysłana przez Aharo Var »

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #92 dnia: Października 15, 2011, 21:46:04 »
    Gratuluję wyniku, mecz musiał być zacięty!

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #93 dnia: Października 15, 2011, 22:16:12 »
    Graliśmy kiedyś kilka sparingów z MW dawno temu , i zapewne stąd do mnie się MW odezwało - jako ze znają mnie od dawna- z pytaniem odnośnie tego sparingu- oni uparcie twierdzą że był remis 10:10 :D (co też na ostatnim screenie napisali)- nie znam prawdy, może pokażą inne screeny, w każdym razie nie zgadzają się z tym wynikiem:D Nie staje po niczyjej stronie , tylko informuje.

Edit.MW mi przesłało brakującego screena z Pola przy rzece, po którym podobno zresetowaliście mapę ,stąd taki wynik
    http://mw-clan.net/obrazky/mw_temporary/KoH_friendly/4pole1-2.jpg

No i wychodzi że jednak 10:10 :p
    « Ostatnia zmiana: Października 15, 2011, 22:23:44 wysłana przez ignatus »

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    a
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 15, 2011, 22:23:52 »
    Wybaczcie że się wtrącam, ale nie wierzę że na Polach przy rzece, gdzie obie frakcje to Vaegirzy może dojść do 3 remisów.
    Sorki, ale śmierdzi mi to oszustwem, bardzo brzydkim oszustwem na niekorzyść klanu który nie może się bronić...
    Toż to na ostatnim screenie widać, że zostało 5 minut, a waszych 3 średniaków  na 8 przeciwników i niby remis ta...

Myślę że renoma Królestwa niebieskiego bardzo ucierpi,jesteście niegodziwi nazwy klanu który reprezentujecie.

PS:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 15, 2011, 22:30:32 wysłana przez MrHK94 »

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 15, 2011, 22:27:07 »
    Hmm, myślę że screen który wstawiłem jednak nie daje szans na te remisy:D Nie ładnie chłopaki, a już chciałem gratulować :/

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 15, 2011, 22:27:18 »
    Ktoś ma 3 deady , więc na pewno co najmniej 1 remis był , ale też nie do końca wierzę , żeby były 3 remisy na tym spawnie . Tak samo na pewno nie było 10:10 jak twierdzi MW .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 15, 2011, 22:29:49 »
    W sumie ciekawe z tym 3 dead:D W takim razie była remisowa runda w której zgineła tylko jedna osoba z obu teamów :D?
    Nie ogarniam

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    a
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 15, 2011, 22:45:01 »
    Tak twierdzi MW:
    (click to show/hide)

W oryginale po Czesku:
    (click to show/hide)

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 15, 2011, 22:48:28 »
    Najemnicy u KoH to też codzienność .

Offline MW_Lakiluk_CZ

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #100 dnia: Października 15, 2011, 23:01:38 »
    To jak sie zachowywuja KoH niemam slow! Pisze teraz oficjalna wypowiedz klanu Moravian Warriors. Od poczatku sciemniali. pierwsza runda najpierw napisali live a pod koniec rundy, kdy byla jasna nasza wygrana powiedzieli ze reset. Dobra miesza s tym. Dalej Glitch przy wiosce i zamieszania przy field by the river. w ostatnim kwartalu przy wyniku 2:1 dla MW zrazu zostala zmieniona mapa na Random fields i potem zpowrotem na pole...  moze dlatego dali screen gdzie widac winik 1:1. oto nasze screeny http://imgur.com/a/9sVLA. ( screen gdzie widac wynik 1:2 dla na s jest inny z powodu tego, ze sie niezpodziewanie mienila mapa) Niech sobie Polska klanbaza sama zrobi opinie. PS:
    Prepraszam za gramatyke ale niejestem polakiem i nikdy sie nieuczylem pisac, mam w Polsce tylko rodzine
    Jescze jedna rzecz, ten originalny text pare postow w gore niejest po Czesku ale po Slowacku. jestesmy CZ/SK klan, ale to drobiastek;)
    « Ostatnia zmiana: Października 15, 2011, 23:14:53 wysłana przez MW_Lakiluk_CZ »

Offline GameKompot

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #101 dnia: Października 15, 2011, 23:10:18 »
    Trochę wstyd ,zmasakrowaliście ogólnie całą Polską scenę warband chłopaki ;/ nie wyrabiacie polakom  dobrej opini  przed obcokrajowcami.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #102 dnia: Października 15, 2011, 23:25:46 »
    Trochę wstyd ,zmasakrowaliście ogólnie całą Polską scenę warband chłopaki ;/ nie wyrabiacie polakom  dobrej opini  przed obcokrajowcami.

O tak! Jakiś tam nieznany klan z jakimś tam nieznanym klanem kłócą się o jedną rundę jakiegoś tam nikogo nic nie obchodzącego sparingu. Będzie rzeźnia! Posypią się bany na 22nd i IG. Strach się bać!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline GameKompot

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 15, 2011, 23:38:37 »
    Argaleb idź z dorosłymi kolegami na browara się polansujesz trochę;)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #104 dnia: Października 16, 2011, 08:07:33 »
    Wydaje mi się że uczciwość zobowiązuje każdego w każdym meczu - nie tylko w starciach najlepszych teamów świata WB :) A jako że to jest temat poświęcony właśnie uczestnikowi tego wydarzenia to każda opinia może się tu pojawić