Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kngihts of Honor / klany [spam]  (Przeczytany 3949 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #135 dnia: Października 18, 2011, 18:46:17 »
    Załatwcie sobie to poza Tawerną, ja mam dosyć waszych kłótni...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #136 dnia: Października 29, 2011, 21:10:40 »
    Aktualizacja klanowa...

Po pierwsze:
    Przez okres zamknięcia naszego wątku rozegraliśmy dwa i pół sparingów oficjalnych.
    1. Odbył się z RTF niestety mecz odbył się w niemiłej atmosferze i:
    - gracze RTF glichowali,
    - na ich serwerze były makabryczne lagi, (oni mówili, że to nie ich problem tylko nasz, i to do Inco mieliśmy mieć problemy nie do nich)
    - RTF miało najemnika bądź najemników.

2. Mecz rewanżowy z grupą SE (Stara Ekipa), niestety koledzy z SE ostatnio bardzo się wzmocnili nowymi nabytkami (na przykład Goku ;D) więc nie mieliśmy mniejszych szans, SE jest co raz lepsze i muszę im to przyznać, ciężko z nimi wygrać.

Wynik to: 18 : 2 dla SE

3. Próba rozegrania meczu z MA zakończyła się fiaskiem... Toro z MA wywalił nas wszystkich z serwera swojego i powiedział, że walkower... Nie polecam MA jako klanu do sparingów oficjalnych.

4. Mecz sparingowy z klanem PK. Odbył się w bardzo miłej atmosferze. Dziękujemy im za grę.

Po drugie:
    Nasza akademia nie istnieje już, nie ma to większego sensu. Nowi nie chcą się uczyć :P

Po trzecie:
    Do klanu dołączyli:
    - Kolaczow,
    - Cyborg,
    - Kasica_1997_PL.

Odszedł:
    - Werset oraz SirRobson.

Po czwarte:

Nowym emisariuszem w naszym klanie zostaje Shivaki, możecie do niego pisać prośby o sparingi ;)

Steam emisariusza: pus499

Po piąte:
    Zapraszam wszystkich chętnych do klanu ;D
    Niedługo będzie kilka zmian klanowych, więc osoby które dojdą przed reformami będą premiowani w następnym etapie.

Pozdrawiam!
    Aharo_of_KoH

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    a
    « Odpowiedź #137 dnia: Października 29, 2011, 22:19:49 »
    glitchowali na palisadzie :x

Ale to wy spiepszaliście przez ostatnie 5 rund byle nie walczyć.
    Najemnicy? Ale to wy na BC wzięliście najemników, a my wiemy ze nie umiecie się z porażką pogodzić.

PS. Screeny czekają :D
    PS2. Jak jeszcze coś ma nas oczerniac to zapraszam na naszego ts to sobie pogadamy w 4 oczy ...
    « Ostatnia zmiana: Października 29, 2011, 22:27:46 wysłana przez deti27 »

Offline Kamil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • OFR_Kamil
    a
    « Odpowiedź #138 dnia: Października 29, 2011, 22:22:05 »
    Żal mi was ...

Offline Adiq

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #139 dnia: Października 29, 2011, 22:37:09 »
    Po pierwsze
    Panowie z Koh'u powinni nauczyć się przyjmować porażki z pokorą, a nie oskarżać wszystkich z którymi przegralii o oszustwa.

Po drugie
    Z tego co pamiętam to ostatnio wy mieliście najemników na oficjalnym sparingu z BC oraz treningowym z nami, w szczególności Krzyżaka, który z chęcią potwierdziłby te zeznania. Nawet na naszym CW wspierał was Geforce jako najemnik i się o to nie czepiamy. Jak chcecie mogę wam podać logi i sprawdźcie sobie kto miał najemników,  bo my byliśmy czyści w przeciwieństwie do was.

Po trzecie
    Co do glitchowania z tego co pamiętam wchodzenia na palisadę grając na mieście nordów nie jest glitchem http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7424.0. Tu macie link do listy glitchów i znajdźcie mi tam, że wchodzenie na  palisadę jest zabronione.

Po czwarte
    Wasze lagi na serwerze to nie nasza wina, tylko wasza wymówka na przegraną, jeśli chcecie się dowiedzieć czemu tak było to pytajcie się Inco, bo on hostuje nam serwer.

Po piąte
    Życzę wam powodzenia w dalszym rozwoju klanu, gdyż macie sporo dezerterów chcących dołączyć w nasze szeregi.

Pozdrawiam!
    RTF_Adiq
    « Ostatnia zmiana: Października 29, 2011, 22:44:25 wysłana przez Adiq »

Offline deti27

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #140 dnia: Października 29, 2011, 22:46:02 »
    Zaraz wejdzie Aharo  i:

"Mamo bo mnie BC i RTF nie lubi... "

A tak na serio radze się nauczyć przegrywać....

Offline Vodka

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #141 dnia: Października 29, 2011, 22:47:26 »
    Najlepsze było jak cały wasz Team wyszedł z serwera i mówiliście że was wszystkich wywaliło xD. Nie chcę się kłócić, już sobie idę.

Offline Krzyn

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #142 dnia: Października 30, 2011, 08:04:24 »
    Mam wrażenie KoH że chcecie aby zaraz zamknęli wasz dopiero co otworzony temat.
    Takie sprawy załatwia się osobiście a nie na tawernie mówiąc jaki ten drugi jest "zły i niedobry".

Offline deti27

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #143 dnia: Października 30, 2011, 10:45:14 »
    @Krzyn

Dlatego ja zapraszam tych fagasów na naszego ts ;)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #144 dnia: Października 30, 2011, 11:56:33 »
    Dopiero wam temat zamknęli i znowu to zrobią ponieważ zaczyna się głupi spam. Nie prowokujcie ludzi tym że glitchują czy coś bo będzie spam a potem smutek bo wam temat zamknęli.

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #145 dnia: Października 30, 2011, 15:34:14 »
    Żal to mi jest was, każdego kto się wypowiedział. Czy ja pisałem, że z porażkom się nie pogodziłem? kiedy.. Napisałem co chciałem napisać i tyle wynik jest przyjęty z mojej strony i z chęcią zagram sparing rewanżowy na serwerze nie naszym, ani nie waszym, sędzia postronny. Tak, żeby było fajnie.
    Więc proszę Adiq'u nie namawiaj naszych, ani nic tu nie pisz jeśli łaska. A każdy kto bezsensownie się zachowuje tylko potwierdza swoją głupotę... Ja żadnych kłótni nie chce, ani nie chcę aby znów zamknęli nam wątek. A jeśli chodzi o BC to był najemnik grał 4 rundy, normalnie wow... Ale nie wracajmy do tego. A co jeśli chodzi o to, że nie możemy się pogodzić z porażką to kompletnie tego nie rozumiem... Przegrana z BC napisaliśmy pierwsi, porażka z SE także my napisaliśmy pierwsi raport, ale tak pewnie to jest oznaka tego, że to my nie pogodziliśmy się z porażką... Żal mi was, dosłownie. Jesteście żałośni... Proszę, aby nikt tu nie pisał!!! To jest wątek promujący klan, a nie jakiś burdel topic w którym można sobie pośmiać, popić miodu i zabawić się z koleżkami... Dziękuję do widzenie! A do Adiqa jeszcze napiszę w sprawie sparingu rewanżowego.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    a
    « Odpowiedź #146 dnia: Października 30, 2011, 16:49:25 »
    Aharo, jestem jednym z RTFowców, zagadaj do Adiqa, możemy zagrać nawet na waszym serwie.
    Chodź dziwi mnie jedna sytuacja, kiedy gracie na naszym serwie sami nikt nie krzyczy, ale mam lagi, a na sparingu nagle cały was team laguje... To samo na serwie PE, który(jestem pewien w 90%) hostuje także Inco...
    Ba, jeżeli dorwę Adiqa to sam będę nalegał na rewanżowy sparing nawet na waszym serwie, chyba, że chcecie koniecznie na neutralnym grać terenie...
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #147 dnia: Listopada 13, 2011, 12:07:02 »
    Kolejna aktualizacja klanowa:

Przez ostatni okres niepisania w naszym klanie trochę się zmieniło. Głównie sprawy wewnętrzne.
    Publiczne ogłoszę poniżej.

Po pierwsze:
    Graliśmy kilka sparingów.
    Pierwszy z SS przegrana 11 : 9, był to całkiem dobry sparing jednak dopiero na końcu się obudziliśmy.
    Pierwsza mapa: Wioska
    1 Resp - 4 - 1 dla SS
    2 Resp - 3 - 2 dla SS
    Druga mapa: Nord Town
    1 Resp - 4 - 1 dla SS
    2 Resp - 0 - 5 dla KoH

Tak jak mówiłem dopiero pod koniec się wzięliśmy w garść ;P Przepraszam za brak sccrenów.

Drugi sparing odbył się z PE, niestety klan PE to jednak PE, grać z nimi to nie lada wyzwanie. Gdyby jednak był sam skład 3 i 2 to mielibyśmy jakieś szanse, a wsparcie 1 składu przypieczętowało naszą porażkę. Wynik 19 : 1 jest normalnym wynikiem, chyba. Liczę na rewanż i mam nadzieję, że następnym razem ugramy więcej rund. Dzięki za ten mecz.

Rozegraliśmy także kilka sparingów treningowych, głównie z PK.

Po drugie:

Wprowadziliśmy sporo zmian w wewnętrznym systemie klanowym. Posypało się kilka awansów m.in.

Nowym radnym został Ulfarn. Mamy także od tego czasu nowego lidera.

Skład naszej rady przedstawia się następująco: Alandar, Ulfarn, Shivaki oraz ja, tz. Aharo.

Po trzecie:

Do klanu dołączyli:
    - Cygan oraz SirRobson - który powrócił do nas jako "syn marnotrawny".

Pozdrawiam wszystkich, oraz liczę że spam w tym temacie się nie rozpocznie.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #148 dnia: Listopada 13, 2011, 13:53:34 »
    Nowy lider?

A w PE nie ma żadnego 3 składu, są tylko ci co grają z lepszymi i reszta, a że z frekwencją wtedy było nieco gorzej to tak wyszło. No i oczywiście dziękuję za bardzo dynamiczny i miły mecz :)
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    a
    « Odpowiedź #149 dnia: Listopada 13, 2011, 14:35:01 »
    Mecz był ciekawy, na ostatnim spawnie oba klany się rozluźniły :)

Mimo wszystko wasz "6" skład nie radzi sobie z naszym 2 :)

Dziękujemy, nasz klan wyciągnął kilka wniosków z meczu (wy chyba też)

Dzięki że ja osobiście coś z tego wyniosłem (nauczyłem się chamberować)

POWODZENIA