Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kngihts of Honor / klany [spam]  (Przeczytany 3997 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MW_Lakiluk_CZ

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #105 dnia: Października 16, 2011, 08:10:33 »
    Niechodzi o te rundy ale o zachowanie KOH. Gora wszystkiego ze po koncu meczu sami chcieli dogrywkei pisali 10:10. Nasz klan niechcial ja grac i wtedy napisali 9:8.
    Niewiem ktore klany znasz ty ale Moravian warriors juz zna dosyc Polskich klanow :)

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #106 dnia: Października 16, 2011, 10:07:08 »
    Ja osobiście uważam wersje MW za prawdziwą . KoH nie pierwszy raz ratuje się resetowaniem mapy przy wyniku niekorzystnym dla nich . To samo miało miejsce w sparingu z nami .

Trochę wstyd ,zmasakrowaliście ogólnie całą Polską scenę warband chłopaki ;/ nie wyrabiacie polakom  dobrej opini  przed obcokrajowcami.

Nie wiem czy jakiś klan z poza polski interesuje walką drużyn nic nie znaczących w Europie .

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #107 dnia: Października 16, 2011, 11:40:42 »
    Screeny które pokazał Lakiluk mówią jasno ,że mapa została zrestartowana oraz pokazuje graczy KoH jak glitchują i te rundy kiedy glitchowali powinny być już przegrane. KoH nie pokazaliście się jako fajny klan lecz jako niepotrafiący przegrywać i oszukujący klan.

Offline MW_Lakiluk_CZ

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #108 dnia: Października 16, 2011, 12:21:27 »
    Oczekiwal bym jakas wypowiedz Ahara, lecz sie chyba niespodziewal ze sie tu moge pojawic. Z KoH juz nikdy wiecej  Dziekujemy wszystkim ktorzy stoja po naszej stronie. Jak by ktorys z polskich klanow chcial z nami zagrac CW lub sparring niech mi napisze na steam lakilukcz. Mozemy pogadac

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 16, 2011, 12:23:32 »
    Przynosicie wstyd całej polskiej scenie Warbanda... Wstydźcie się! Mam nadzieję, że żaden klan, obojętnie, czy polski, czy zagraniczny, nie będzie chciał z Wami zagrać sparingu... I nie dziwcie się, jak spotkacie się z jakimikolwiek śladami prześladowania Was.

EDIT UP: Dear Lakiluk, sorry for these match. I hope, that you haven't got a reason for not playing match with other polish clans. :/

PS: I don't become to KoH clan. ;)

Offline MW_Lakiluk_CZ

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 16, 2011, 12:33:32 »
    Przynosicie wstyd całej polskiej scenie Warbanda... Wstydźcie się! Mam nadzieję, że żaden klan, obojętnie, czy polski, czy zagraniczny, nie będzie chciał z Wami zagrać sparingu... I nie dziwcie się, jak spotkacie się z jakimikolwiek śladami prześladowania Was.

EDIT UP: Dear Lakiluk, sorry for these match. I hope, that you haven't got a reason for not playing match with other polish clans. :/

Czemu ten angielski upewniam cie, ze niepisze przez translatora i niezamierzam przerwac kontakty z polska klanbaza. Z HITMENami (2CW), PE(CW), RP(FM)  sie gralo swietnie choc przegrana dla nas :) z RTF(FM) natomiast wygrana
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2011, 12:54:51 wysłana przez MW_Lakiluk_CZ »

Offline Wezyk

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 16, 2011, 13:04:53 »

(click to show/hide)

Robicie z tego niesamowitą aferę , że cała Polska scena straciła honor , wstydźcie się bla bla bla. Takiej szopki to Ja już dawno nie widziałem ;O

Oszukujesz używając magicznej mocy admina i wrednych (brrr) podstępów i jeszcze masz czelność przepraszać? Takie przeprosiny to możesz sobie w w d*pę wsadzić.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2011, 13:18:36 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 16, 2011, 13:07:53 »
    Robicie z tego burdel, a ja nawet tego nie czytam... Przychodzi mi tylko przeprosić MW, za to oszustwo z mojej strony, i mogę stwierdzić i przyznać że MW wygrało. Przepraszam jeszcze raz, próbowałem wykorzystać to, że osoby które wypożyczyły od nas serwer zmieniły czas rund i zmieniła się mapa i 3 rundy poszły. Przepraszam raz jeszcze MW oraz wszystkich innych...

Offline MW_Lakiluk_CZ

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 16, 2011, 13:13:21 »
    Robicie z tego burdel, a ja nawet tego nie czytam... Przychodzi mi tylko przeprosić MW, za to oszustwo z mojej strony, i mogę stwierdzić i przyznać że MW wygrało. Przepraszam jeszcze raz, próbowałem wykorzystać to, że osoby które wypożyczyły od nas serwer zmieniły czas rund i zmieniła się mapa i 3 rundy poszły. Przepraszam raz jeszcze MW oraz wszystkich innych...
    Niewygralo , jest remis i na tym skonczymy sprawa z naszej strony zamknieta

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 16, 2011, 13:14:33 »
    Oszukujesz używając magicznej mocy admina i wrednych (brrr) podstępów i jeszcze masz czelność przepraszać? Takie przeprosiny to możesz sobie w w d*pę wsadzić.

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 16, 2011, 13:16:39 »
    Dziękuję MW za wyrozumiałość. Chociaż ja wolę wam podarować tą rundę za nasze oszustwa... Dla mnie to wy wygraliście, a my przegraliśmy.
    Przepraszam jeszcze raz...

@Up: Nie używaliśmy admina, po prostu mieliśmy wcześniej pożyczony serwer do kręcenie filmiku podajże i oni mieli przestawione opcje, ja tego nie zauważyłem, więc to się samo zresetowało...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 16, 2011, 14:00:51 »

Jaka nienawiść...
    ... i za to uwielbiam czytać komentarze "ludu tawerny". Taak !
    Po jednym zajściu z udziałem polskiego klanu KoH, nagle cały lud tawerny rzuca się na nich i mówi, jacy to oni źli itd. jakby sami byli bogami tejże sceny. Uwielbiam tego typu posty, stąd forum to nie na darmo dodałem w Internet Explorer do zakładki "Ulubione".
    Zamiast nic się nie odzywać, nie pisać głupot typu "Jesteście źli", "przynosicie wstyd naszej scenie", "nie macie już kolegów", to jednak na siłę probujecie coś udowodnić. Nie wiem, czy to chęć nabicia posta czy też chęć przypodobania się innym. Naprawde nie wiem.
    Najbardziej rozbawił mnie ten komentarz:
    " Oszukujesz używając magicznej mocy admina i wrednych (brrr) podstępów i jeszcze masz czelność przepraszać? Takie przeprosiny to możesz sobie w w d*pę wsadzić."

Ja już nie wiem, co oni takiego musieli zrobić, by ich w ogóle przeklnąć, a najlepiej zakopać.
    Aharo, spodziewaj się w najbliższym czasie ogłoszenia daty i przeprowadzenia wyborów na nowego lidera KoH. Lud tawerny nie może dłużej patrzeć na czyny, których się dopuszczasz, niszcząc ład polskiej sceny Warband.

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 16, 2011, 14:09:59 »
    Tak wiem jestem zły i podły, a takie mam pytanko:
    Jak BC oszukało wynik z RTF 20 : 0 to nic się nie stało no nie? Wszystko było okej, git majonez alleluja będzie rewanż, juhhu!
    Powiem tak, pisałem z LakiLuk'iem i jest pewnie szansa na rozegranie sparingu rewanżowego. Jeszcze nie do końca ustalone, ale to taka mini informacja.

Powiem jeszcze tak: Jesteśmy małym klanem, i jak ktoś mile wspomniał gówno znaczącym w Eurpie, więc staramy się jako tako, wątpię byśmy kiedyś mieli chociaż dość sił by stanąć do walki z takimi klanami jak PE czy innymi klanami tego "typu". Więc nie musicie, nas jechać (mnie), do tego momentu, aż się posram i zwiędnę i powiem a ch*j z tym klanem... A ja mogę wam zapewnić, że nie poddam się chociażby z takich powodów, że klan został ekskomunikowany przez lud tawerny...

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    a
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 16, 2011, 14:12:22 »
    klan został ekskomunikowany przez lud tawerny...

Jasne. Dwóch czy trzech pieniaczy pokroju Tajulka po was jedzie, więc cała Tawerna was nienawidzi. Logiczne.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    a
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 16, 2011, 14:36:19 »
    Tak wiem jestem zły i podły, a takie mam pytanko:
    Jak BC oszukało wynik z RTF 20 : 0 to nic się nie stało no nie? Wszystko było okej, git majonez alleluja będzie rewanż, juhhu!
    Powiem tak, pisałem z LakiLuk'iem i jest pewnie szansa na rozegranie sparingu rewanżowego. Jeszcze nie do końca ustalone, ale to taka mini informacja.

Powiem jeszcze tak: Jesteśmy małym klanem, i jak ktoś mile wspomniał gówno znaczącym w Eurpie, więc staramy się jako tako, wątpię byśmy kiedyś mieli chociaż dość sił by stanąć do walki z takimi klanami jak PE czy innymi klanami tego "typu". Więc nie musicie, nas jechać (mnie), do tego momentu, aż się posram i zwiędnę i powiem a ch*j z tym klanem... A ja mogę wam zapewnić, że nie poddam się chociażby z takich powodów, że klan został ekskomunikowany przez lud tawerny...

Z tego co mi wiadomo nasze mecze z RTF kończyły się takimi wynikami:
    12:8
    14:6
    9:8

I jak już to RTF ma wynik 1 meczu z nami 20:0, więc zanim zaczniesz *****  po nas jechać poczytaj...