Wyczytałem dziś że nasza Maryla Rodowicz została wybrana człowiekiem roku na Ukrainie.Oczywiście wielu naszych rodaków pod owym niusem pozostawiło swoje super komentarze.Jakie to były komentarze,zapewne się domyślicie.Postanowiłem wkleić wam komentarz pewnego usera i mam nadzieje że nikt mi za złe tego czynu mieć nie będzie.
~UKR - Wczoraj (20:30)
Wiecie co, czytaju te waszi komentari i za golowe lapie! Jak mozna tak nisko upas??? Svoimi komentarami plujecie nam w duszu, ale przedewyskim, przepraszam, sriote na sebe! Narodowi, ktory ma taki buket wybitnych postati w ostatnim stuletiu, jak Jan Pawel 2, Lech Walensa, Wiacheslaw Nemen, nie wspominaj o Maryli... Pamietam, jak jeszcze za Sovka, chodil na Czerwoni Hytary i na Marylu, wlazyly na drewa - biletuw ne bulo- NIESAMOWITE! Woshel, tu, dla interesu, prosto, bylo cikawe, co poljaki dumajut' pro svoih zirok, pochytav... Pamientaju pogoworku - ne rusz polakiw, sami pozagryzajut'sya! Szos' w tym je. Mozna Wam zazdrostit takih gwiazd, ale jim ne mozna zazdrostit takiego narodu. PS. Wybaczte, ne maju poskich znakiw.