No dobrze... Dzisiaj grając na serwerze Tawerny miałem (nie)przyjemność spotkać dwie osobistości. A mianowicie Rafarda i Kozak_nzv_semen_goluchowski (nie wiem czy goluchowski było dokładnie tak, bo nick był długi i liczba zabitych/zgodnów zasłaniała końcówkę). Otóż postanowili oni, że pobawią się w samosąd. Oczywiście na mnie. Stwierdzili, że strzelanie z aramt podwójnymi kulami to straszne oszustwo (Hofiko który był jednocześnie na serwerze, stwierdził, że mogę tak robić). No i za każdym razem, gdy strzeliłem tak z armaty byłem TeamKillowany (Goluchowski zabił mnie 2 albo 3 razy, Rafard raz). Gdyby tego było mało, to potem na czacie prowidzili dyskusje, który gdzie mnie trafił i czyje zabójsto było lepsze. Oczywiście nasz wielki admin Hofiko nie zareagował. Po chwili dostali bany z głosowania (gdy onie chcieli jeszcze mnie zbanować, to admin też nie przerwał głosowania), ale wydaje mi się że to zdecydowanie za malo. Dlatego zgłaszam wniosek, o przyznanie im dłużyszych banów. Może nie od razu permów, ale chociaż 2 tygodnie. Nie mam screenów, bo byłem tak wkurzony (delikatnie mówiąc), że o tym nie pomyślałem, ale przecież nasz kochany admin wszystko widział, może potwierdzić. Jednocześnie muszę zwrócić uwagę, na ponowne przyjrzenie się Hofikowi. Kiedyś również byłem w ten sposób TKowany, różnicą było, to, że tamten zabócja mścił się za to, że raz oberwał ode mnie na inwazji (wiadomo w tłumie botów przypadkowe TK się zdarzają). Wtedy chodziło bodajże o Wojdala (ale głowy nie dam, nie jestem pewien). Oczywiście nasz admin stwierdził, że zna tego gracza i nie będzie go banował. No więc admin, który nie reaguje na takie coś, chyba nie jest najlepszym wyborem...