Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57305 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zowi

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Palahniukista
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 11, 2011, 19:15:52 »
    A ty gdybyś został sam, to co byś zrobił? Jeśli większość na serwerze jest twojego zdania, to zrób polla na kicka.
    Jak ja zostaję sam, nawet, jeżeli zostaje ja i dwóch innych graczy to zawszę daję się zabić botom. Bardzo się cieszę, że jest jakaś reakcja :)
    別企圖。
    Bié qǐtú.

Pozdrowienia dla wszystkich akapków :*

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 11, 2011, 20:22:10 »
    Ja mam pytanie, czy serwer ma być zahasłowany? Bo dopiero co przez godzinę ściągałem moda, a teraz chciałem zagrać i wielkie gówno.

Edit: Już wiem, proszę o skasowanie posta i przepraszam.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline tm1996

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 25, 2011, 21:46:01 »
    Gracze: "BOSKI_FACIO" i "VAGINNER"
    Przewinienie: Kilka razy mnie z teamkill'owali, oraz gdy próbowałem przeładować broń w ich obecności to mnie kopali.
    Screen: http://imageshack.us/photo/my-images/4/2011082500003.jpg/
                http://imageshack.us/photo/my-images/193/2011082500004.jpg/

Mam nadzieje, że admin serwera wymierzy tym graczom właściwą karę.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 26, 2011, 18:52:54 »
    Jeżeli pojawią się na serverze, gdy będę to postaram sie ich "ukarać"

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 26, 2011, 20:48:33 »
    Wulgarny nick pisany caps lockiem, kopanie przy przeladowywaniu.... W dodatku wystepuje parami. To definicja trolla serwerowego, zdaje sie ze nawet domyslam sie, kto nim w tym przypadku jest. Nie warto sie cackac, bana natychmiast.

PS. Lepiej nie dawac na niego polli, tylko wezwac admina, zeby dal mu perma.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 27, 2011, 01:36:36 »
    Czemu się sam tym nie zajmiesz :)

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 27, 2011, 12:54:44 »
    Chyba nie będą  tak głupi, żeby wchodzić na serwer pod tymi nickami...

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 27, 2011, 13:45:21 »
    Pożyjemy, Zobaczymy

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 27, 2011, 13:58:11 »
    Na forum TW ktoś zgłosił skargę, że na serwerach często się zdarza, że ktoś zostaje zbanowany przez innych graczy bez powodu. (ponoć uwikłany w jeden z takich przypadków był ktoś z AKW)
    Jeśli ktoś z was zobaczy taką sytuację a nie ma admina na serwie, to sugeruję, by zrobić screena Polla. ;)

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 27, 2011, 17:04:19 »
    Nic mi o tym nie wiadomo, ale jeżeli był to ktoś z AKW to się tego dowiem i  wymierzę mu karę o jakiej nie śni

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 29, 2011, 21:34:10 »
    Chciałem napisac ten post kilka dni temu, ale nie miałem screena. Może bym zapomniał o tych incydentach ale zresztą jak zwykle kolega Bloomy nie dał o sobie zapomnieć. Zawsze kiedy wejdę pograć wieczorem ów gracz prowokuje innych do wyzwisk i team killów, a gdy ktoś już go zabije on robi głosowania. To nie jest jedna przypadkowa sytuacja tego było mnóstwo, najczęściej zaczyna się od "machasz mieczem jak cepem " i " ależ ja jestem zajebisty a ty nie potrafisz grać ". Dzisiaj zaczęło się od "oni nie widza tego co piszesz na czacie "

nick Bloomy, klan RW

Wiem, że masz konto na forum, czekam na zacne usprawiedliwienie.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 29, 2011, 22:45:17 »
    Niech się usprawiedliwia, jak chce. Za takie teksty ma bana. Kropka.

Niedługo zrobię temat - niesławną czarną listę - na której będą wypisani ci, którzy zasłużyli na pogardę i na nasze serwery mają zakaz wstępu.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 30, 2011, 06:34:04 »
    Nie chciałem skarżyć dlatego nic nie pisałem, ale z tym "oni nie widzą co piszesz" to chodziło o mnie.
    Ten bloomy, czy jak mu tam, prowokował mnie cały czas, wiecie ja nie twierdz, że się zachowuje jak ideał na serwach, ale bez przesady. A więc do rzeczy, najpierw gadał coś w stylu o nie to rafard, rafard ty noobie itp. nie zwracałem uwagi na to, ale potem zaczął do mnie celowac z łuku i machać szpadą nad głową. W koncu strzelił do mnie więc go zabiłem, wtedy on zrobił poola na bana, powód tk i musiałem czekać godzinę by znowu pograć. Potem na czacie siedzieli wszyscy i czekali aż ostatni gracz wybije boty, zacząłem mówić gdzie owe boty są, ot tak bo mi się nudziło. A ten bloomy do mnie ''Rafard idioto oni nie widzą co piszesz. Odpisałem mu, że takim osobom jak on to trzeba pokazywać do czego jest papier toaletowy. Potem próbował mnie pojechać, ale jedyne co udało mu się wykrzesać to np ''ryj szmato'', ''zamknij się wieśniaku''. To chyba na tyle. Nawet chyba mam jakieś screeny.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 06:40:13 wysłana przez Rafard »

Offline SirMateo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:26:04 »
    Z członkami tej sprawy zawsze grało mi się bardzo dobrze, jednak proszę o ułaskawienie wyroku dla Bloomiego. Ostatnio dosyć często grywałem i Bloomy zachowywał się szlachetnie ;) Pewnie miał zły dzień. Ale wydaje mi się, że powinniśmy uspokoić najpierw graczy którzy na prawdę zniechęcają do gry, np. chyba Akanoth lub Makuta(kapitan;)  

PS To ma sens ;) Dzięki Hofiko
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 13:38:29 wysłana przez SirMateo »
    "Nie jestem przeciwko prawu, to prawo jest przeciwko mnie"
                                                                                                                                                                                                                                                              — Joseph   Estrada

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:33:36 »
    Makuta i Akanoth to ta sama osoba, tak gwoli ścisłości.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński