Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57564 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #120 dnia: Października 15, 2011, 21:44:50 »
    Rafard, bardziej winien od Sólejuka, bo Rafard, teamkillowal Bialego Murzyna z Chin za to że mial taki nick.
    Vivat Pomerania!

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #121 dnia: Października 15, 2011, 21:47:03 »
    Za przeproszeniem dupa a nie nick, powodów do trollowania mieć nie trzeba, można się jedynie chować za rzekomo "szlachetnymi" pobudkami.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #122 dnia: Października 15, 2011, 21:49:09 »
    Myślę, że obaj panowie zasłużyli sobie na tygodniowy urlop, na który właśnie ich wysyłam. Gdybym zapomniał, to przypomnijcie mi w przyszłą niedzielę, że mam zdjąć bany.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #123 dnia: Października 15, 2011, 21:50:23 »
    Dzięki, a tak zpytam. Makuta/Akanoth ma bana na stale?
    Vivat Pomerania!

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #124 dnia: Października 15, 2011, 21:51:59 »
    Za co dziękujesz? I czy ty przypadkiem nie jesteś Makutą?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #125 dnia: Października 15, 2011, 21:54:05 »
    robercik8211, tu niech się wypowie Hofiko, bo na jego prośbę dałem bana. Sam już nie pamiętam, za co to było... ale wierzę, że zasłużenie.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #126 dnia: Października 15, 2011, 22:00:02 »
    Hm... Makuta kłócił się ze wszystkimi naokoło, zdaję się że były też jakieś tki, ale generalnie poszło o jego zachowanie na czacie, a gwoździem do trumny było podszywanie się pod innego gracza i proszenie w jego imieniu o bana dla siebie, czyli dla niego. Niech się wypowie brać serwerowa, jak dla mnie już chyba odpokutował swoje winy, chociaż był irytujący. Chyba można mu dać drugą szansę.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #127 dnia: Października 15, 2011, 22:03:58 »
    Można go odbanować, tylko żeby nie szerzył swoich mądrości znowu, i aby zachowywał się normalnie, a nie jakieś teorie szerzył.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #128 dnia: Października 15, 2011, 22:32:39 »
    Co do rafarda, to chciałbym tylko zauważyć, że to nie pierwsza afera z jego udziałem. A jeśli na jednego gracza lecą skargi od kilku różnych osób, to chyba coś jest nie tak...

I jeszcze coś. Czy bloomy nie miał kiedyś bana za obrażanie graczy? Bo ostatnio (bodajże wczoraj) wpadł w jakąś furię i przez ładne kilkanaście minut wyzywał mnie na czacie od najgorszych. Nie będę cytował, bo wszystko jest w logach, więc jeśli ktoś z administracji jest zainteresowany to może sprawdzić. W każdym razie chodziło mu o to, że na wagenburgu zamiast jak głupi szarżować na armatę, to kulturalnie ściągałem obrańców z muszkietu. Podwód do kłótni conajmniej dziwny...
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #129 dnia: Października 15, 2011, 22:36:16 »
    Co do rafarda, to chciałbym tylko zauważyć, że to nie pierwsza afera z jego udziałem. A jeśli na jednego gracza lecą skargi od kilku różnych osób, to chyba coś jest nie tak...

I jeszcze coś. Czy bloomy nie miał kiedyś bana za obrażanie graczy? Bo ostatnio (bodajże wczoraj) wpadł w jakąś furię i przez ładne kilkanaście minut wyzywał mnie na czacie od najgorszych. Nie będę cytował, bo wszystko jest w logach, więc jeśli ktoś z administracji jest zainteresowany to może sprawdzić. W każdym razie chodziło mu o to, że na wagenburgu zamiast jak głupi szarżować na armatę, to kulturalnie ściągałem obrańców z muszkietu. Podwód do kłótni conajmniej dziwny...

Miałem gorszy dzień, a ty jeszcze chamsko przedłużałeś rundę, i pod rząd było kilka round draw. I to nie było od najgorszych, kilka razy powiedziałem napku - przepraszam.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #130 dnia: Października 15, 2011, 23:23:13 »
    Remisu nie było chyba ani razu. Zawsze na końcu szarżowaliście i ginęliście. No i poza napkiem kilka innych wyzwisk też użyłeś. No ale dobra...
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #131 dnia: Października 16, 2011, 07:27:57 »
    Nie, makuta jest ze mna w klanie, nie dawajcie mu odbana, bo on i tak jest obrazony na wszystkich z tawerny.
    Vivat Pomerania!

Offline Drakkanien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #132 dnia: Października 16, 2011, 10:36:59 »
    Może ja napiszę coś od siebie:
    Wczoraj miał się odbyc event - bitwa klanu III ze społecznością naszej Tawerny. Jednak cała bitwa minęła się z celem, dlatego, że:
    < Niejaki Rafard i Solejuk bez przerwy trollowali, jeden TK-nął jednego, ten mu wetował, a na dodatek spamowali na czacie;
    < Sam klan III stawił się z prawie 2- godzinnym opóźnieniem, w czasie, gdy połowa graczy zrezygnowała, a na dodatek pojawili się bardzo nielicznie (chyba w 4- 5 osób);
    < Dostaliśmy permanentnego bana na naszym serwerze Ts... Dlaczego? Nikt nie wie;

Mimo wszystko dało się jakoś grać (dziękuję tutaj Hotfiko, Deadalusowi, Soplowi, Dowgridowi, Altharisowi, oraz wielu innym, którzy nie psuli człowiekowi przyjemności z rozgrywki)

I jeszcze jedno:
    (click to show/hide)
    Zdarzyło się więcej takich sytuacji, ale mam zdjęcie tylko tej...
    Był między innymi konflikt lancy i łuku.

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #133 dnia: Października 16, 2011, 11:55:40 »
    O czym ty w ogóle piszesz, człowieku? To, co zrobiliśmy stało się daleko po tym, jak ogłoszono, że z eventu nic nie będzie(choć powstanie). Gdybyśmy naprawdę przeszkadzali, to wybanowano by nas już na początku. I nie wiem, kto był bardziej irytujący, my czy ty i twoje echo(na szczęście cię zmutowałem).

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #134 dnia: Października 16, 2011, 13:01:54 »
    Echo było tylko przez chwilę :D
    Zachowanie RASTAMANA było wkur@@#$#%#$ więc banowi się nie dziwie a drugiemu przerwa też nie zaszkodzi :)
    Co do III to zachowali niewporządku najpierw się zapowiadając a potem spóźniając o 2h :(
    w tym czasie zdążyłem opuścić serwer (1h 45min ;D) i w.w. przybycia nie doczekałem...
    Grało się naprawdę fajnie zato dokuczliwy był brak możliwości pollowania za zmianą mapy :( nie wiem czy to było zamierzone ale przeszkadzało jak cholera bo olewsk jest za duży (wg mnie) na 22/24 graczy...
    Co do bana na TS-ie to było to trochę dziwne ale jak sądze nie mogli znieść zajebistości roberta :D
    Dalej czekam na zapowiedziany dawno temu Event na Valleyu z "kontrmarszem" :)
    ps. mam jeszcze pytanie po jakim czasie "znika" ban na TS-ie ???
    AAA byłbym zapomniał RADEO PRZESTAŃ KAMPIĆ !!!
    to tyle :P
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2011, 13:35:57 wysłana przez wolfer »