Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Call of Duty (seria)  (Przeczytany 59965 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Call of Duty (seria)
    « Odpowiedź #270 dnia: Grudnia 27, 2010, 13:37:36 »
    Na przyszłość - jak Ci się znudzi gra, to wyłącz komputer i przejdź się na spacer, albo chwyć za jakąś książkę, zamiast rozpieprzać innym zabawę. To, że gra Tobie nie sprawia już przyjemności, nie oznacza wcale, że musisz psuć ją tym, którzy nadal dobrze się bawią.

Offline Joker

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #271 dnia: Grudnia 27, 2010, 13:40:14 »
    Wiem i to rozumiem i przepraszam.
    Odkąd rzuciłem CoD więcej czasu spędzam przed domem niż w nim - na kompie.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #272 dnia: Grudnia 27, 2010, 22:01:42 »
    Wątek o Call of Duty przekształcił się w wychowywanie ludzi, któzy zbłądzili i popadli w nałogi, reformujemy i naprawiamy społeczeństwo, masowa resocjalizacja!
    Co do tematu, mam już około miesiąca i żadnego powiewu świeżości nie poczułem (chociaż "One in chamber" bardzo mi przypadł do gustu)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #273 dnia: Grudnia 28, 2010, 07:49:25 »
    Jechanie po cziterach w CoD nadal jest związane z tematem, tak mi się wydaje przynajmniej :)
    Swoje grosze dorzucić muszę.
    Joker - dla mnie, jako człowiek i jako gracz masz osobistego bana, jesteś skreślony, znaczysz mniej niż zero. Nie toleruję cziterów, uważam ich za totalnych kretynów, debili, itd. Dlaczego? Możesz sobie mówić, że gra ci się znudziła, że masz wszystko odkryte itd. To ty dlatego kupiłeś grę, żeby tylko "odkryć" ją całą? Żałosne. Ja myślałem, że grę się kupuje dla zabawy. Moim zdaniem tak dostawałeś w dupę, że wolałeś grać na czitach, żeby widzieć swoją śmieszną ksywkę na górze tabelki. Jak każdy cziter. Chcesz być najlepszy? To sobie na to zapracuj. Tak w ogóle to nawet nie jesteś warty każdego posta na twój temat. Nawet tego.
    Teraz już nie czitujesz? Ciekawe jak długo. Chwalisz się tym, że sobie bany zdejmowałeś, jakie to piękne hs`y waliłeś przez ściany. I jeszcze śmiesz mówić, że już nie widzisz w tym nic zabawnego, że to głupie? Sam sobie przeczysz. Wspominając o tym, skreśliłeś sam siebie jako gracz. W ogóle fakt, że dopuściłeś się czitowania jest po prostu żałosne.
    Miałem do czynienia z takimi osłami jak ty (admin na jednym z lepszych polskich serwerów Counter-Strike Source), którzy najpierw czitują, jarając się pierwszymi miejscami w tabelach, potem, z powodu banów, czują taką ogromną skruchę i liczą na zrozumienie.
    Weź w ogóle wyjdź i nie wracaj.
    Takich jak ty powinno się od razu wrzucać na elektroniczne krzesło elektryczne, zakazać dostępu do kompa, Internetu i telewizji, obciąć ręcę (bez znieczulenia, a co!), cokolwiek, byle jak najbardziej bolało.

Pamiętaj jedną rzecz: cziter zawsze pozostanie cziterem, nieważne jak bardzo będzie się starał.
    Dla mnie jesteś nikim.

PS. Pamiętam twoją durnowatą ksywkę z MW2. Właśnie przez takich idiotów (bo inaczej tego gówniarstwa nazwać nie można) jak ty, do dzisiaj żałuję pieniędzy wydanych na MW2, ponieważ z powodu takich idiotów już nigdy w tą grę nie zagram, a kiedy jeszcze grywałem, właśnie tacy idioci jak ty psuli całą frajdę z sieciowych rozgrywek.
    Tyle w temacie.

A co do samego Black Opsa, może by tak jakiś internetowy meczyk czy coś? Oczywiście tylko HC, tryb gry dowolny, byle nie FFA :P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2010, 07:53:47 wysłana przez woyo-sensei »

Offline Joker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #274 dnia: Grudnia 28, 2010, 13:07:48 »
    Grę kupiłem dla zabawy, aby czerpać z niej przyjemność.
    Jednak chciałem zobaczyć jakieś programy(hacki) jak działają itp.. Zobaczyłem choć szczerze mówiąc nie było łatwo je zdobyć.

Chcesz być najlepszy? To sobie na to zapracuj.
    Nie, nie chciałem byc najlepszy tylko chciałem spróbować jak to jest. Dostałem bana na steama to sobie darowałem po jakimś czasie.
    Stwierdziłem że jak i tak mnie zbanują to po co tracić czas. Co prawda zabawa była fajna jak się tak waliło heady ale nie jakaś znakomita!

A gra dla mnie nie była trudna bo zawsze byłem i tak na górze tabelki po mimo że mam dość wolnego neta(modem).

Zrozum, że każdy człowiek czasem próbuje tego co jest w śród innych nietolerowane.

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #275 dnia: Grudnia 28, 2010, 19:03:54 »
    Nie, nie każdy. Niektórzy wiedzą, że skoro coś jest nietolerowane, to lepiej nie zniżać się do poziomu ameby i tego nie próbować.
    Co prawda zabawa była fajna jak się tak waliło heady ale nie jakaś znakomita!
    No to teraz to już przegięcie. Po prostu szczęka opada... Nawet nie wiem czy się śmiać czy płakać z takiego przejawu totalnego debilizmu wśród ludzi. Do tej pory myślałem, że nie jest to możliwe...
    Weź nie udawaj skruszonego, zamknij się, nie pisz więcej. Odpuść sobie. Nie pogrążaj się bardziej. I tak jesteś na dnie. Wśród graczy jesteś zerem, na tym forum wielu zapewne ma podobne zdanie, co ja, więc...
    ...wbiłem na forum o haxach ściągnąłem najlepsze i grałem...
    jakoś nie brzmi to extremalnie trudno. Z resztą kiedyś trafiłem na takie forum, przypadkiem. Dzieciarnia, kretynizm i boty. Ja tam trafiłem przypadkiem, ale w twoim przypadku... no cóż... swój do swego ciągnie...
    Po prostu nie pisz więcej.
    Cziterem zawsze już będziesz.
    Mniej niż zero...

Offline Joker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #276 dnia: Grudnia 28, 2010, 21:42:49 »
    Zanim znalazłem hacki to trochę potrwało -_-
    Tak czy inaczej czasu nie cofnę nawet jakbym chciał.
    Cziter wg Cb to debil? Dlaczego? Bo psuje rozrywkę innym? Przecież ten ktoś inny może opuścic serva na którym jest hacker.
    Debil, kretyn, idiota to określenie po prostu człowieka głupiego. Cziter nie jest głupi(w każdym razie na pewno nie ja - poza tym juz nie używam czitów)

Ok.. Ale z innej strony to Cie nie rozumiem. Niektórzy chcą grac na hackach inni nie. Trzeba to uszanowac że ktoś woli spędzac wolny czas grając na botach/z innymi hackerami a inni nie...

Nie wiem ile Ty masz lat i nie wiem dlaczego tego nie rozumiesz...

Pozdro :)

A jescze co do tego że było fajnie to było. A dlaczego nie?! Nie próbowałeś.. nie wiesz..
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2010, 21:48:10 wysłana przez Joker »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #277 dnia: Grudnia 28, 2010, 21:48:15 »
    Cziter wg Cb to debil? Dlaczego? Bo psuje rozrywkę innym? Przecież ten ktoś inny może opuścic serva na którym jest hacker.
    Debil, kretyn, idiota to określenie po prostu człowieka głupiego. Cziter nie jest głupi(w każdym razie na pewno nie ja - poza tym juz nie używam czitów)

Nawet nie podejmę próby skomentowania tego, bo aż szkoda każdej literki, którą wstukuję w klawiaturę. Proszę tylko o jedno... zamilcz w tej sprawie i już się cziterze cholerny nie odzywaj.

Offline Joker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #278 dnia: Grudnia 28, 2010, 21:52:02 »
    To nie komentuj :) Dla mnie czitowanie to był rodzaj zabawy.. może to brzmi.. no dobra przyznaje że trochę debilnie ale ok.. zabawy która nie była wieczna. hackowałem tylko w jednej grze i tylko przez parę dni. Było fajnie ale się skończyło bo się znudziło :)

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #279 dnia: Grudnia 28, 2010, 21:53:56 »
    Zanim znalazłem hacki to trochę potrwało -_-
    Tak czy inaczej czasu nie cofnę nawet jakbym chciał.

Ok.. Ale z innej strony to Cie nie rozumiem. Niektórzy chcą grac na hackach inni nie. Trzeba to uszanowac że ktoś woli spędzac wolny czas grając na botach/z innymi hackerami a inni nie...

Nie wiem ile Ty masz lat i nie wiem dlaczego tego nie rozumiesz...

Pozdro :)

A jescze co do tego że było fajnie to było. A dlaczego nie?! Nie próbowałeś.. nie wiesz..

Poczułem się jakbym czytał komentarz 8 latka proszącego o cd-keya do gry. Identyczne uczucie. Taka bezradność, że Ci pustka w mózgownicy zostanie. Przykre, ale aż włosy się chce rwać...
    Tak! To przeszkadza kurna! Mam uszanować to, że ktoś mi wali banie z shotguna z 500 kilometrów, widzi mnie zanim się zrespię i biega tak szybko, że Ferrari wysiada? Nie, dzięki. Splamiłeś swój wizerunek na tym forum...

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Joker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #280 dnia: Grudnia 28, 2010, 21:55:56 »
    Również dlatego już nie czituje bo miałem wyrzuty że na mnie co chwila naskakują.
    Uszanujcie e jedni czitują a inni nie...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #281 dnia: Grudnia 28, 2010, 22:13:54 »
    Również dlatego już nie czituje bo miałem wyrzuty że na mnie co chwila naskakują.
    Uszanujcie e jedni czitują a inni nie...

No tak...w końcu dla cheaterów to zabawa...dostosujmy się:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Joker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Grudnia 28, 2010, 22:15:53 »
    Mam kłamac że nie było fajnie?! Było! Teraz jak wchodze na serwer i widze czitera to gram normalnie albo wychodze i wielki mi problem...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #283 dnia: Grudnia 28, 2010, 22:44:17 »
    Mam kłamac że nie było fajnie?! Było! Teraz jak wchodze na serwer i widze czitera to gram normalnie albo wychodze i wielki mi problem...

Tylko że gry nie są stworzone po to by gracze dostosowywali się do tego co chcą cheaterzy....dojdź do tego wreszcie...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Joker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #284 dnia: Grudnia 28, 2010, 22:48:35 »
    Dobra.. W sumie to racja.. Ja się dobrze bawie ale ten ktoś nie.. Ok! Skasuje wszystkie hacki które mam na kompie i koniec z tym na zawsze. Dzięki chyba mi to uświadomiliście :)