Jechanie po cziterach w CoD nadal jest związane z tematem, tak mi się wydaje przynajmniej :)
Swoje grosze dorzucić muszę.
Joker - dla mnie, jako człowiek i jako gracz masz osobistego bana, jesteś skreślony, znaczysz mniej niż zero. Nie toleruję cziterów, uważam ich za totalnych kretynów, debili, itd. Dlaczego? Możesz sobie mówić, że gra ci się znudziła, że masz wszystko odkryte itd. To ty dlatego kupiłeś grę, żeby tylko "odkryć" ją całą? Żałosne. Ja myślałem, że grę się kupuje dla zabawy. Moim zdaniem tak dostawałeś w dupę, że wolałeś grać na czitach, żeby widzieć swoją śmieszną ksywkę na górze tabelki. Jak każdy cziter. Chcesz być najlepszy? To sobie na to zapracuj. Tak w ogóle to nawet nie jesteś warty każdego posta na twój temat. Nawet tego.
Teraz już nie czitujesz? Ciekawe jak długo. Chwalisz się tym, że sobie bany zdejmowałeś, jakie to piękne hs`y waliłeś przez ściany. I jeszcze śmiesz mówić, że już nie widzisz w tym nic zabawnego, że to głupie? Sam sobie przeczysz. Wspominając o tym, skreśliłeś sam siebie jako gracz. W ogóle fakt, że dopuściłeś się czitowania jest po prostu żałosne.
Miałem do czynienia z takimi osłami jak ty (admin na jednym z lepszych polskich serwerów Counter-Strike Source), którzy najpierw czitują, jarając się pierwszymi miejscami w tabelach, potem, z powodu banów, czują taką ogromną skruchę i liczą na zrozumienie.
Weź w ogóle wyjdź i nie wracaj.
Takich jak ty powinno się od razu wrzucać na elektroniczne krzesło elektryczne, zakazać dostępu do kompa, Internetu i telewizji, obciąć ręcę (bez znieczulenia, a co!), cokolwiek, byle jak najbardziej bolało.
Pamiętaj jedną rzecz: cziter zawsze pozostanie cziterem, nieważne jak bardzo będzie się starał.
Dla mnie jesteś nikim.
PS. Pamiętam twoją durnowatą ksywkę z MW2. Właśnie przez takich idiotów (bo inaczej tego gówniarstwa nazwać nie można) jak ty, do dzisiaj żałuję pieniędzy wydanych na MW2, ponieważ z powodu takich idiotów już nigdy w tą grę nie zagram, a kiedy jeszcze grywałem, właśnie tacy idioci jak ty psuli całą frajdę z sieciowych rozgrywek.
Tyle w temacie.
A co do samego Black Opsa, może by tak jakiś internetowy meczyk czy coś? Oczywiście tylko HC, tryb gry dowolny, byle nie FFA :P