witam!
dopiero co zaczalem czytac ten watek. Jestem dopiero na 16 stronie ale postanowilem cos dopisac od siebie, pisze odrazu jako ze mam tendencje do sklerozy.
Wielkie gratulacje za checi i pomysl oraz prace wykonana dla tego moda. Jestem przekonany, ze bede musial w niego zagrac.
Wpadl mi do glowy taki pomysl, aby dla bohaterow (postaci dolaczajacych) w zaleznosci od ich wyczynow/rasy/klasy mowiac w uproszczeniu dodac jakis rozbudowany quest(nawet skladajacy sie z kilku kolejno wykonywanych questow) na zdobycie ciekawych itemow. Nie musza byc oczywiscie najpotezniejsze w grze, ale powinna tylko taka postac moc kozystac z niego. O ile to mozliwe, itemy mogly by tez posiadac bonusy do charakterystyk postaci (oczywiscie lekkie), jest przykladowo realny fakt, ze wiedzmin lepiej macha mieczem wykonanym dla niego, idealnie wywazonym, anizeli jakims ciezkim toporem czy mlotem. Oczywiscie chodzi takze o predkosc ataku.
Jaskier moglby tez sie pojawiac w karczmach losowo i opowiadac o swoich problemach (questy jednorazowe, odpowiednio trudne, przynoszace wieksze zyski), jednak nie wiem jak odnosi sie do tego problem tworzenia questow. Mysle ze postac w karczmach nie stanowila by problemu, jedynie wyglad Jaskra.
Jeszcze raz wielkie podziekowania i gratulacje za wytrwalosc.
pozdrawiam,