Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 224943 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matihoda15

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #915 dnia: Września 13, 2011, 10:59:35 »
    Ostatnio oglądałem spoko zapowiedź wieśka 2 na youtube sadze że może trochę rzucić światła na sytuacje polityczną:
    http://www.youtube.com/watch?v=ruzAcPygMT8&feature=feedf

Coś nie w temacie.Wieśek 2 już wyszedł :P

A pozatym śluby są w grze ale nie da się z władca państwa.
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 12:46:41 wysłana przez matihoda15 »

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #916 dnia: Września 13, 2011, 11:56:08 »
    Że tak by było to znając życie jest pewne znając Polskę. W sumie zagalopowałem się. Równie dobrze mógł zbanować Venrisa za kradzież i piractwo ale tego nie zrobił. A co do bicia piany Panie Bolo Chanie to nie zamierzam konkurować w tym z tobą bo to Pan jest w tym mistrzem.

Co do tego że niby hejtuje go to opiszę to w jednym zdaniu bo widocznie do Pana to nie dociera:

Udowodnij lub przeproś.
    Odpowiadalem na post Zizki to po pierwsze.Ktory napisal w liczbie mnogiej.
    Zreszta popatrz do tematu http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7741.60.
    Tam troche tego jest.

Offline gucias

• Użytkownik
    « Odpowiedź #917 dnia: Września 13, 2011, 12:00:30 »
    Mam małą prośbę do osób, które z tego tematu zrobiły sobie arenę.

czy moglibyście kłócić się w innym miejscu? Po prostu zaśmiecacie temat ;/

Offline Jerim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #918 dnia: Września 13, 2011, 16:26:22 »
    Witam mam mały problem gdyż jak gram w tego moda to po kilku minutach grania wyskakują różne błędy chciałbym się zapytać czy istnieje jakiś fix żeby zaradzić takiemu problemowi proszę o pomoc z góry dzięki.

@Edit:dzięki za pomoc gucias.
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 16:48:17 wysłana przez Jerim »

Offline gucias

• Użytkownik
    « Odpowiedź #919 dnia: Września 13, 2011, 16:35:36 »
    Nie wiem na jakiej podstawie ludzie myślą, że spiracona gra może chodzić gorzej... ja sam się z tym nigdy nie spotkałem :P
    Ale dobrze, że kupiłeś WB...

A próbowałeś to?: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,131274.0.html ... po polsku(ale dotyczy chyba tylko xp) http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6171.msg125846;topicseen#msg125846
    RGL jest też często powodowany przez ciała na polu bitwy i w miarę kolejnych trupów jest coraz gorzej z pamięcią... No i jakość tekstur... czasem 1% różnicy przesądza o crashowaniu.
    Działa... zrobiłem tym sposobem i do tego pamięć wirtualną zwiększyłem... działa na full detalach :) (tylko przed samą bitwą chwilę przylagguje)
    to u mnie zadziałało...

Wystarczy tylko trochę poszperać...
    możliwe, że to o te błędy Ci chodzi.

Offline Pato66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #920 dnia: Września 13, 2011, 19:16:12 »
    Masz rozdwojenie jaźni, że zakładasz drugie konto i odpowiadasz na swoje własne pytania? Przejdź się z tym do lekarza, bo to może być groźne.

Nie obrażaj mnie.Toże jesteś moderatorem nie znaczy że możesz sobie z innych robic pośmiewisko.Mój brat założył sobie konto bo mu mówiłem o tym modzie i chciał się włączyć do dyskusji.A że mamy jeden komp w domu to obaj z niego korzystamy.A ty mu po pierwszym poście zbanowałes konto i jeszcze mi dałeś ostrzeżenie .Na żadnym innym forum nikt nie robił z tego problemu ale po tobie mogłem się z tego spodziewać

Wracajac do tematu to przydałoby sie nieco rozbudowć drzewko kawalerii w Temerii bo póki co jest ono raczej ubogie.Venris coś długo sie nie oddzywa
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 19:32:19 wysłana przez Pato66 »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #921 dnia: Września 13, 2011, 19:24:40 »
    Rzeczywiście, bardzo długo się nie odzywa. Od przedwczoraj... -.-
    To, że ma życie, nie znaczy, że ma siedzieć 24/7 przed kompem.

Po za tym, chyba niedawno miałeś komunię? Może kup bratu komputer za uzbieraną kasiorkę i wszyscy będą hepi.
    Tak właściwie, to ja wiem czy odzywanie się do moda w sposób "i jeszcze" (w sensie, że robi wielką łaskę) nie jest raczej rozsądne.

Co do moda...Venris (tak, Venris, nie żaden Vrenis czy Vernis), jak tam z załatwianiem pozwoleń? Mówiłeś, że praktycznie uzyskałeś wszystkie, co z pozostałą częścią?

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #922 dnia: Września 13, 2011, 21:26:54 »
    Ciekawą praktyka jest odpowiadanie własnemu bratu na forum tawerny, zamiast drogą werbalną.
    Mówienie jest takie mainstreamowe...

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #923 dnia: Września 13, 2011, 22:23:30 »
    Może ma autyzm ? albo jest niemową?
    Pomyślcie trochę zanim zaczniecie go krytykować :)

Offline Avenroth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #924 dnia: Września 14, 2011, 04:00:30 »
    Panowie, takie kłótnie są żałosne i poniżej poziomu.

Proszę o zachowanie minimum kultury i szacunku do gospodarza tematu.

Od siebie zaś dodam, że na wznowienia prac czekam niecierpliwie. Bo choć, z technicznego punktu widzenia, mod ów nie jest dziełem sztuki na miarę Brytanweldy czy The Eagle and The Radiant Cross, to ma coś, czego owe modyfikacje nie mają, lub mają nie az tyle. Ma klimat, co aż łzy z oczu wyciska(albo będzie, jak się go dopracuje :P).
    Bo ten mod nawiązuje do moich ulubionych książek, które zawsze czytam z zapartym tchem. Najlepsze skrypty nie przebiją tego uczucia.

Venrisie, we wszystkim co robisz, powodzenia. No, oczywiście fajowo by było, jakbyś to też robił zachowując poprawność polityczną. Zaś, że będziesz, głęboko wierzę po tej aferze.

Co zaś do "drugiej strony konfliktu", to ją też rozumiem. Raz mi jedna gazeta ukradła mój tekst i nawet nie podpisała. Bolało.(nawet, jeśli tekst był słaby)

Offline thelin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #925 dnia: Września 14, 2011, 13:28:05 »
    Skończcie już z tym dogadywaniem sobie albo róbcie to po przez prywatne wiadomości, zaśmiecacie temat kłótnią nie na temat(mam na myśli posty które nic nie wnoszą).

Mam jeszcze jedną uwagę jeździec Keadwen również posiada tylko lance, co znacznie osłabia jego możliwości bojowe. Sporo konnych jednostek ma braki w broniach jak zakonni(wspominam jeszcze raz o nich, bo przez te parę stron kłótni mój post mógł ujść uwadze). Mam nadzieje, że zostanie to uwzględnione.

Pozdrawiam

Offline Wabciu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #926 dnia: Września 15, 2011, 16:35:32 »
    naprawde Venris od dawna nic nie pisze (konkretnie od 4 dni) ma ktoś jakieś informacje o co biega?
    "Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"

Offline matihoda15

• Użytkownik
    « Odpowiedź #927 dnia: Września 15, 2011, 16:44:11 »
    Ostatnio był aktywny 2 dni temu.Może porzucił to forum i robi moda tylko dla siebie i wąskiej grupy graczy.

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #928 dnia: Września 15, 2011, 17:00:28 »
    Naprawdę ciekawe, KOGO uważasz za bycie godnym miejsca w tym ,,wąskim gronie".

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #929 dnia: Września 15, 2011, 18:07:48 »
    Weźcie już przestańcie się gryźć, bo robicie negatywną atmosferę, a to niczemu nie pomaga.
    Peace.