Jak dla mnie zaczynanie od nowa nie jest problemem, na aktualnej wersji zaczynałem od nowa chyba z 4 razy hehe. A nie dawno zorientowałem się, że można pływać łodzią. No i oczywiście z ciekawości zaatakowałem grupkę bandytów stojących na wodzie. A wyglądało to tak :
PS : Sorry za jakość, ale wolę grać na 16-bitowym rzadziej mi się zacina.
Tu mnie zaskoczyłeś.
więc jaki sens miała by ta bitwa skoro driady zakończyły by ja w 30s ? :-D wyglądało by tak jak by 100 osobowa armia zaatakował elfy z pendora w liczbie 400 chociaż, połowa twojego woja nie zdążyła by się zorientować w która stronę się ustawić a już by miała heda, pomysł 3 jest dobry a pierwszy wspomniałem wcześniej ;-)
kid z krasnoludami grunt to elfy elfy elfy!!! xD raczej nie naciesze się ich uszami skoro większość ma hełmy, miło było by zlikwidować im zarost bo to wygląda irracjonalnie, kolor włosów głównie bląd i czarny (bron Boże rudy) jest kilka elfickich hełmów przypominających koronę które po ubraniu pozostają na łysej głowie, jeśli nie da się współgrać tego z włosami to nie widzę sensu bytu takiego itema, syndrom korony z całej sagi m&b może była fajna ale robiła z bohatera dresa ;/
Elfy nie mają zarostu, zadbałem o to, a sam ich sprzęt jest teraz bardziej "elficki" :).
Co do tych pomysłów, to co byście woleli dla elfów zamiast kasy? Może chleb? To nie ma szansy wypalić. Co do Gonu, to narazie zmieniłem ich podstawowe modele na mniej ludzkie, więc nie będzie gadania, że pod maska to ludzie. Driady ciągle zawieszone.
Aktualnie będzie można zagrać krasnalem w szybkiej potyczce z komputerem, to samo z elfem.
I bym zapomniał, coś na osłode czekania na nową wersje: