Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1  (Przeczytany 20975 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1
    « Odpowiedź #90 dnia: Lipca 25, 2011, 16:27:36 »
    ((A po co my mamy właściwie imiona postaci, tak o?))

Ruszam za resztą grupy do Mistrza.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #91 dnia: Lipca 26, 2011, 18:18:26 »
    - No, ale przynajmniej do mnie wróciła - zakładam torbę na ramię, z lubością się jej przyglądając.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #92 dnia: Lipca 26, 2011, 18:43:42 »
    Na torbie dostrzegasz karteczkę z napisem ,,Miłego Dnia" napisanym krwią goblina. Po chwili słyszysz ryk wściekłego orka a ponad akademią zaczynają lecieć kule ognia, pociski od katapult i płonące strzały. Po chwili przez mury zaczynają przeskakiwać Orkowie, wyglądający mniej więcej tak:

Zaczęło się oblężenie. Po niebie latają orkowi Jeźdźcy Gryfów i Jeźdźcy Magicznych Marchewek.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 26, 2011, 18:53:19 »
    - Na pewno nie oszczędzą reszty grupy, niekoniecznie też będą chcieli rozmawiać z tą samą rasą. Ich zamiary też pewnie nie są wobec wszystkich dobre, a ja nie mam zamiaru udawać bohatera.. Hm.. - Ork zrobił głupi wyraz twarzy. - Wiejemy, czy co?

Offline Medien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #94 dnia: Lipca 26, 2011, 19:27:06 »
    - Oni na pewno są wrogo nastawieni, teraz tylko pytaniez jak wiać to gdzie? - Powiedziałem

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Lipca 26, 2011, 20:01:19 »
    Zaskoczony rozwojem sytuacji wytrzeszczam oczy. Szybko jednak opanowuje swoje zachowanie i gorączkowa myślę co należało by zrobić. "Walczyć? Moglibyśmy, ale jak długo? Małe grupki pokonamy, ale gdy będzie ich więcej? I jak długo starczy nam sił?" W końcu zdecydowałem:
    -Musimy iść do budynku, zaalarmować resztę i przygotować jakąś linie obrony. Zacznijcie biec ja będę łukiem pilnował tyłów.
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lipca 26, 2011, 21:10:41 »
    Ja bym wolał się przebić przez falę atakujących i uciec gdzie pieprz rośnie.

Offline Realign

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Lipca 27, 2011, 12:29:54 »
    Próbuję przemówić do nich w ojczystym języku orków: Bracia, co wy na łby pospadaliście?! Może najpierw porozmawiamy przy antałku piwa a potem się posieczemy?! - Mówię to stojąc w pozycji obronnej.
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam ACDC<br />Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam Metallica<br />Mówisz Pink - Odpowiadam Iron Maiden<br />Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!<br />92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #98 dnia: Lipca 27, 2011, 15:06:51 »
    Koncentruje się na fali wrogów i gdy zauważę że zamierzają zaatakować nas wyciągnę miecze.Do tego czasu stoję na przodzie grupy i próbuję niejako wyłapać zamysły wroga.Czy to po prostu nie mający ładu i składu atak czy przemyślane działanie.W każdym razie nie zostawię kamratów samych i jestem gotów osłaniać odwrót.
    -Jeśli ruszą na nas,uciekamy co sił,ja zostanę z tyłu i osłonie odwrót.Nie jestem bohaterem ale mam pewne zasady.
    I w głowie rodzi mi się pytanie...jak uciekniemy z oblężonego miasta,jednak tego na głos nie mówię.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #99 dnia: Lipca 28, 2011, 11:33:37 »
    Ponieważ dzisiaj wyjeżdżam, sesja zostaje zawieszona na kilka dni. Kiedy wrócę, napiszę ciąg dalszy.

@DOWN: I tak czekam aż Mortis wróci, więc jesteśmy zatrzymani tak czy siak.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2011, 22:21:04 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 05, 2011, 21:57:49 »
    Jutro ja idę na pielgrzymkę nie będzie mnie do 14 więc zgłaszam swoją nieobecność. Nie zaczynajcie beze mnie:)

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #101 dnia: Sierpnia 06, 2011, 11:14:51 »
    Ależ ja już od dawna jestem, czekałem na ciebie ;p

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Sierpnia 16, 2011, 15:17:55 »
    Już jestem. Nie odzywałem się trochę dłużej, niż do 14, ale miałem małe problemy z internetem (nadal mam) i mało czasu bo trzeba było wszystkich znajomych odwiedzić:P Kontynuujemy?

Offline Realign

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Sierpnia 16, 2011, 19:08:00 »
    No mam nadzieję że w końcu zaczniemy...
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam ACDC<br />Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam Metallica<br />Mówisz Pink - Odpowiadam Iron Maiden<br />Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!<br />92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #104 dnia: Sierpnia 16, 2011, 19:43:48 »
    Przepraszam, planowałem i przygotowywałem wszystko. Już kontynuujemy.

Orkowie rzucili się na was z rykiem i toporami. Kiedy byli tuż przy was, otoczyła was fala światła i straciliście przytomność.
    Budzicie się i widzicie ciemność, albo się tak wam przynajmniej wydaje.
    Jacek Piekara