Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1  (Przeczytany 20925 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Medien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1
    « Odpowiedź #105 dnia: Sierpnia 17, 2011, 06:27:14 »
    - Jest tu tak ciemno, Boże, co sie stało? Gdzie ja jestem? Jako nocny elf moge użyć Infra-Wizji - Pomyślałem i tak zrobiłem...

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #106 dnia: Sierpnia 17, 2011, 08:34:24 »
    - Zachciało się baranom zdobywać doświadczeń.... Orki są z reguły tępe; ale to już jest po prostu skrajność wszystkiego, no bo kurde oni są głupsi.

Offline Realign

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Sierpnia 17, 2011, 12:05:17 »
    -O w mordę... Ale mi we łbie szumi, chyba za dużo wypiłem... Dlaczego tu jest tak ciemno?!
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam ACDC<br />Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam Metallica<br />Mówisz Pink - Odpowiadam Iron Maiden<br />Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!<br />92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Sierpnia 18, 2011, 22:10:44 »
    Krzyki towarzyszy mnie obudziły. Rozglądam się, lecz nic nie widzę. Co się do cholery dzieje?! Czemu tu jest tak ciemno?! Gdzie my w ogóle jesteśmy?! Myśl o rozwiązaniu nie o problemie. Co należy zrobić? Najlepiej zbliżyć się do siebie i w ogóle sprawdzić czy to możliwe.
    -Panowie postarajmy się do siebie zbliżyć. Gdy nas coś zaatakuje będzie łatwiej się bronić.
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #109 dnia: Sierpnia 21, 2011, 09:44:54 »
    Przecieram kilka razy oczy i czekam aż wzrok przywyknie do mroku,trzymam dłoń na rękojeści miecza.
    -Zachowajcie ciszę,nie wiemy co się stało i gdzie w ogóle jesteśmy.
    Ostatnie wydarzenia napawają mnie nieznacznym lękiem....
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #110 dnia: Sierpnia 21, 2011, 22:13:37 »
    Macam wokół siebie, próbuje się zorientować gdzie jestem. Kieruję się w stronę, z której słysze głosy towarzyszy.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #111 dnia: Sierpnia 22, 2011, 11:30:43 »
    Wybaczcie, że się wtrące, ale mam takie delikatne wrażenie, że z deczka przesadzacie... Pisanie 1-2 linijek to jak dla mnie parodia... Jeżeli nie umiecie napisać kilku porządnie ułożonych zdań to raczej to nie jest zabawa dla nas... Rozumiem takie coś w sesji "na żywo" ale tutaj? Macie czas, więc nic nie szkodzi, by napisać coś od siebie... Spójrzcie na to: http://saphira.xgame.pl/viewtopic.php?t=999 albo http://saphira.xgame.pl/viewtopic.php?t=980... A tak przy okazji możecie mnie poznać na innym forum i w innym świecie;)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #112 dnia: Sierpnia 22, 2011, 16:43:26 »
    Wybaczcie, że się wtrące, ale mam takie delikatne wrażenie, że z deczka przesadzacie... Pisanie 1-2 linijek to jak dla mnie parodia... Jeżeli nie umiecie napisać kilku porządnie ułożonych zdań to raczej to nie jest zabawa dla nas... Rozumiem takie coś w sesji "na żywo" ale tutaj? Macie czas, więc nic nie szkodzi, by napisać coś od siebie... Spójrzcie na to: http://saphira.xgame.pl/viewtopic.php?t=999 albo http://saphira.xgame.pl/viewtopic.php?t=980... A tak przy okazji możecie mnie poznać na innym forum i w innym świecie;)

Cóż, masz tutaj rację.

-Nie wyzywajcie mnie od głupich orków! - usłyszeliście czyiś wściekły głos - Uratowałem wam tyłki, a wy jeszcze mnie obrażacie? Może powinienem was tam odesłać? - I po chwili światła się zapaliły. Siedzieliście pośrodku wielkiego pentagramu, wymalowanego magicznym ogniem. Na ścianach płonęły magiczne lampy, a pod ścianami były półki, szafki, regały i biurka, zawalone różnymi ingrediencjami, zwojami i księgami. Po chwili dostrzegliście elfiego maga, wściekłego niczym głodny smok, ciskającego oczami błyskawice niczym tytan i chudszego niż dziecko gnoma. Stał tuż przed pentagramem, z rękami skrzyżowanymi na piersi, i czekał na wyjaśnienie, dlaczego został nazwany głupim orkiem. Miał około metra siedemdziesiąt bez kapelusza, duże niebieskie oczy i krótko przystrzyżone blond włosy. Nie posiadał brody ani wąsów, miał tylko lekki zarost jakby nie golił się od 2 dni. Ubrany był w czarno-srebrną szatę a u pasa miał miecz.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2011, 17:46:07 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #113 dnia: Sierpnia 22, 2011, 18:52:45 »
    Delikatnie i powoli odsuwam dłoń z rękojeści miecza....Spoglądam na maga,staram się z przezorności unikać jego oczu. Jedno wiem na pewno, z magami nigdy nic nie wiadomo. Rozglądam się po pomieszczeniu wyszukując czegoś interesującego, czegoś co pozwoliło by mi niejako ocenić charakter czarodzieja. Pentagram...oby to nie był mag parający się złą magią...Ale czy magia w ogóle jest dobra i naturalna? Musi mieć wszelako jakieś odbicie na psychice osoby nią  parającej się. I jak w ogóle się do niego zwracać...Kłaniam się dworsko jak uczono nas w straży i i mówię powoli i spokojnie do maga.
    -Wybacz panie...nikt nie miał nic zdrożnego na myśli, wszak niecodzienna okazja nam się przytrafiła i nasze umysły zaiste nie są na to nazbyt gotowe. Przyjmij proszę nasze przeprosiny. Jakie jest Twe imię? Jam jest Karl Vollen...
    I tu porozumiewawczo spoglądam na resztę aby się mu przedstawiła lub spróbowała dyplomatycznie to rozwiązać. Oby któryś z orków nie zareagował nerwowo....
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Sierpnia 22, 2011, 19:48:00 »
    Arthasanie, gdyby było nad czym się rozpisywać, to bym to robił. Nie ma akcji- nie ma pisania. Nie mam zamiaru robić referatów na coś w stylu ''jest ciemno i nie wiesz o co chodzi''.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Partrz na siebie, chudousz.... elfie - Sapnął ork z wściekłą miną spowodowaną nagłym zapaleniem światła - Ja mówiłem o moich towarzyszach, którzy gdyby nie ty, to zapewne by poginęli. Ja jako ork zachowałem zimną krew.. No dobra, chciałem ratować tyłek, co jest w naszej rasie dość rzadkie. Reszta chciała paktować lub walczyć. Dlatego też nazwałem ich głupkami, a ty już się rozsierdziłeś i gadasz, żeby nas odesłać. W każdym bądź razie.. - Tutaj Burlug zmienił minę na taką, która wyrażała niechęć do wyrażania uczuć w stosunku do elfów - Dzięki.. eh. - Po czym nie czekając na odpowiedź rozejrzałem się po pomieszczeniu i za moją bronią, bowiem pentagram i te dwie przeciwne sobie rasy w jednym miejscu wywołały u mnie potrzebę posiadania czegoś do obrony.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #115 dnia: Sierpnia 22, 2011, 19:53:02 »
    Arthasanie, gdyby było nad czym się rozpisywać, to bym to robił. Nie ma akcji- nie ma pisania. Nie mam zamiaru robić referatów na coś w stylu ''jest ciemno i nie wiesz o co chodzi''.

Czyli sesja Cię nudzi?
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Realign

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Sierpnia 23, 2011, 12:38:28 »
    To się wpakowaliśmy, już wolę orków niż tego chuderlaka! Z braćmi może bym się dogadał, jeśli nie to i z zabicia większa satysfakcja! Cholerne elfy zawsze muszą pakować te obrzydliwie piękne mordy w nie swoje sprawy. Wszystkowiedzący się znaleźli, cholera jasna.
    -Ej, ty elfie chędożony! Mów mi tu zaraz gdzie jestem i zgaś ten cholerny ogień zanim nas tutaj usmażysz!
    Już wolę zginąć w walce niż być usmażonym przez jakiegoś pieprzonego elfa. Chwytam broń i podchodzę powoli do Burluga, ciągle śledząc każdy ruch elfa.
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam ACDC<br />Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam Metallica<br />Mówisz Pink - Odpowiadam Iron Maiden<br />Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!<br />92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Sierpnia 23, 2011, 13:15:40 »
    Przepraszam, że się wtrącę, ale wysłałem ci swoją kartę postaci, Archimonde. Zwróć uwagę na to, co napisałem jako ostatnie zdanie.
    (click to show/hide)

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Sierpnia 23, 2011, 13:30:31 »
    Czyli sesja Cię nudzi?

Niczego takiego nie napisałem, po prostu spróbuj napisać 10 zdań na sytuację kiedy jest ciemno i nie wiesz o co chodzi. Nie da się :P Dopiero teraz, kiedy wiem mniej więcej o co chodzi, moja postać widzi co się dzieje, mogę się rozpisywać.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 23, 2011, 13:56:50 »
    BreakIn, twoja karta została wystawiona. Poczekaj, niedługo zostaniesz włączony do sesji. Obserwuj uważnie ;) A wy chłopaki, moglibyście się proszę pospieszyć ze swoimi ruchami? Jest ździebko do nadrobienia.
    Jacek Piekara