Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ruszył ENL2011!  (Przeczytany 26781 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ruszył ENL2011!
    « Odpowiedź #105 dnia: Lipca 09, 2011, 02:23:42 »
    Wszyscy się smiali z Korsarza, jak pisał że w wakacje liga nie ma sensu i Lust to marny organizator, a teraz wychodzi ;o

-ciach- // Kalpokor

Nie Luca, własne REF-owskie "brudy" będziecie prać na swoim forum, nie tutaj.

Zakichany hipokryta... A kto niby pierwszy zaczął po tematach bzdury o poziomie i formie REFu wypisywać?

No no, bez takich :P Po pierwsze jestem osobą neutralną. Po drugie, mój post był jak najbardziej na temat. Każdy widzi jak ostatnio sobie radzicie, przegraliście 2 mecze i moja opinia jest taka, że skończycie na miejscu barażowym. Po trzecie dobrze wiesz, że zdaniem, które napisałeś przekroczyłeś pewną niepisaną zasadę. Przede wszystkim jesteś tutaj Global Moderatorem, a dopiero potem członkiem REF-u. I jak napisałem powyżej nie jest to odpowiednie miejsce, a tym bardziej odpowiedni temat by wypisywać takie komentarze. To załatwiamy w inny sposób. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości zapraszam na PW :)

Hipokryta. To jest moje zdanie i w tym wypadku też jestem osobą neutralna...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2011, 09:46:55 wysłana przez sir Luca »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #106 dnia: Lipca 09, 2011, 16:02:47 »
    Nie wszędzie wakacje są w jednakowym terminie, co nie zmienia faktu że liga w wakacje to niewypał;) Szczerze mówiąc ja tu widzę powtórkę z NC sprzed roku który to turniej również okazał się niewypałem właśnie przez wakacje.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [Klan] Wolves
    « Odpowiedź #107 dnia: Lipca 12, 2011, 01:17:04 »
    Jak ten turniej to taka klapa, to nie dziwcie się GSE, że nikt tam nie chcę grać. Pewnie wygra to CoR, i będą się znów panoszyć. Co do pyskówek, was naprawdę łatwo sprowokować ;). Nie przejmujcie się tak to tylko gra ;o

Sorry za spam, ale Ive chyba śnisz, że CoR to wygra....

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: [Klan] Wolves
    « Odpowiedź #108 dnia: Lipca 12, 2011, 09:38:36 »
    Dzio0b, ty się nie martw, bo:

(click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lipca 12, 2011, 12:02:19 »
    Jak tylko Lust udostępni kolejną aktualizację, uaktualnię tabelę. Na opis kolejki poczekam do końca czwartej gdyż zdecydowałem by nie zaśmiecać strony głównej krótszymi postami i kolejki będę opisywał po dwie;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #110 dnia: Lipca 12, 2011, 13:04:50 »
    Dawaj newsa to przynajmniej ożywi trochę tą stronę ;P A nie news co pół roku :D

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lipca 12, 2011, 16:11:52 »
    Zaczekam jeszcze aż zostaną rozegrane mecze dywizji C2 i zabieram się za newsa. Miał być dodany przed chwilą ale trzasłem epic faila;P Tak więc czekam jeszcze na kilka ostatnich meczy. Lust nie zaaktualizował jeszcze tabeli, więc ona też musi poczekać;)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #112 dnia: Sierpnia 06, 2011, 14:43:12 »
    Cóż, sytuacja polskich klanów stała się na tyle beznadziejna że, aż pytanie zadam czy Argaleb będziesz dalej przybliżał wszystkim rozwój wydarzeń, czy pominiesz ten ciąg klęsk? Radzę zaś, to drugie, aby potomność nie czytała o takiej lekkiej kompromitacji...
    No dobra może trochę dramatyzuje ale, na półmetku ligi(no może trochę za nim ) bilans mamy taki:
    -2 klany się wycofały
    -Ani jeden klan nie walczy już o 1 miejsce w swej dywizji( Są one możliwe, ale musiałby się zdarzyć cud...np. w dywizji B PE musiałoby wszystko przegrać, zaś VRNG i RRushowi ktoś musiałby ukraść skilla, jak w tym filmie z Jordanem kosmici xd)
    -Zaś  zliczając ogółem nasz bilans(klanów które jeszcze walczą) to
    Łącznie polacy(zgodnie z tabelą, ponoć bowiem IPL mimo porażki urwał kilka pkt ostatnio)
    ugrali 62 rund(po 31 REF i PE. Klany IPL i GSE zgodnie z tabelą -0)
    Straciliśmy zaś 153 rund.
    (49 REF 45 PE 20 GSE i 39 IPL)
    Boli również fakt że, w dywizji C2 ostatnie 2 miejsca należą do Polaków...Ale gdy pisałem że, niektóre polskie klany spadłyby gdy można było gdzieś spaść- to spadła oczywiście fala krytyki, i zarzucenia o brak wiary...
    Ale wracając, mam nadzieje że, tym krótkim tekstem przybliżyłem wszystkim trochę, naszą obecną sytuacje na ENLu.
    Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2011, 14:47:56 wysłana przez lygrys »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #113 dnia: Sierpnia 06, 2011, 15:29:01 »
    Wakacje, A Lust nie potrafi organizować turniejów. Gdyby nie to może wyniki były by lepsze, nikomu się po prostu nie chcę grać ;o

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #114 dnia: Sierpnia 06, 2011, 15:44:50 »
    Jakbyś lygrys zauważył GSE nie istnieje teraz jest to CE a z tego co wiem liderzy mieli wypisać klan z ENL ale najwidoczniej tego nie zrobili .

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #115 dnia: Sierpnia 06, 2011, 15:54:39 »
    Wakacje, A Lust nie potrafi organizować turniejów. Gdyby nie to może wyniki były by lepsze, nikomu się po prostu nie chcę grać ;o
    Co do Lusta, nie wypowiem się bo nie śledzę jego poczynań.
    Co do Wakacji to cóż zgadzam się, zwłaszcza biję do  w małe a zgrane ekipy, dla których wyjazd 4 osób to ogromna strata, której wypełnić się nie da.
    Szkoda, bo sama idea ligi zła nie była.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #116 dnia: Sierpnia 06, 2011, 22:49:09 »
    Jakbyś lygrys zauważył GSE nie istnieje teraz jest to CE a z tego co wiem liderzy mieli wypisać klan z ENL ale najwidoczniej tego nie zrobili .

Do końca tak nie jest. Jak na razie mamy pewne problemy, że tak powiem, ale niedługo już wszystko powinno się wyjaśnić. Staram się jak najbardziej doprowadzić do porządku wszystko. Jeśli jakoś się ułoży będziemy grać dalej w ENL...

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    « Odpowiedź #117 dnia: Sierpnia 07, 2011, 16:03:39 »
    Nom niestety liga wyglada jak wyglada obecnie nasz klan gra dlatego by nabierać doswiaczenie z zagranicznymi klanami :) Mysle ze to bezcenne i wyjdzie nam to na dobre w przyszłości :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Sierpnia 24, 2011, 23:56:44 »
    Na 90% już wiadomo. IG jest kolejnym klanem który wycofuje się z Ligi. Czyli kolejny klan...Lust wygląda jakby się nie przejął ale to nie zmienia faktu ze już niemal połowa klanów się wycofała.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 25, 2011, 01:10:37 »
    Z tą połową to nie przesadzaj :o
    11 z 36 to nawet nie jedna trzecia :o
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana