Cóż, sytuacja polskich klanów stała się na tyle beznadziejna że, aż pytanie zadam czy Argaleb będziesz dalej przybliżał wszystkim rozwój wydarzeń, czy pominiesz ten ciąg klęsk? Radzę zaś, to drugie, aby potomność nie czytała o takiej lekkiej kompromitacji...
No dobra może trochę dramatyzuje ale, na półmetku ligi(no może trochę za nim ) bilans mamy taki:
-2 klany się wycofały
-Ani jeden klan nie walczy już o 1 miejsce w swej dywizji( Są one możliwe, ale musiałby się zdarzyć cud...np. w dywizji B PE musiałoby wszystko przegrać, zaś VRNG i RRushowi ktoś musiałby ukraść skilla, jak w tym filmie z Jordanem kosmici xd)
-Zaś zliczając ogółem nasz bilans(klanów które jeszcze walczą) to
Łącznie polacy(zgodnie z tabelą, ponoć bowiem IPL mimo porażki urwał kilka pkt ostatnio)
ugrali 62 rund(po 31 REF i PE. Klany IPL i GSE zgodnie z tabelą -0)
Straciliśmy zaś 153 rund.
(49 REF 45 PE 20 GSE i 39 IPL)
Boli również fakt że, w dywizji C2 ostatnie 2 miejsca należą do Polaków...Ale gdy pisałem że, niektóre polskie klany spadłyby gdy można było gdzieś spaść- to spadła oczywiście fala krytyki, i zarzucenia o brak wiary...
Ale wracając, mam nadzieje że, tym krótkim tekstem przybliżyłem wszystkim trochę, naszą obecną sytuacje na ENLu.
Pozdrawiam.