Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kody do M&B  (Przeczytany 380432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czarny-John

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kody do M&B
    « Odpowiedź #90 dnia: Lutego 08, 2011, 14:32:51 »
    Moje zdanie jest takie:

WY CO PISZECIE ŻE - kody są głupie lub ci co na nich grają nie umieją grać itd.
    CO wam k***a nie ma co robić, tylko czepiać się innych?! Co was k***a to obchodzi że ktoś gra na kodach?!
    JA osobiście mam Ogniem i Mieczem DZIKIE POLA i na samym początku wkurzałem się bo mnie brali do niewoli i traciłem cenne przedmioty( DROGIE ). GRAM NA KODACH BO:
    Nie chce przy pierwszej kulce umierać i tracić dużo ludzi!
    Nie chce mi się walczyć 50 na 1500 (bo na starcie mam tylko 5 ludzi do pomocy w walce)
    Nie chce mi się zbierać 25000 talarów na Szable bo moja broń jest do d**y !
    Nie chcę prowadzić oblężenie jakiegoś zamku przez 3 godziny(bo "mój" komp nie jest tylko mój i nie tylko ja chcę pograć)
    I TO NIE JEST WĄTEK DLA TYCH CO CHCĄ CZEPIAĆ SIĘ INNYCH!!! TYLKO DLA TYCH CO POTRZEBUJĄ POMOCY Z CHEATAMI LUB KODAMI!!!!! WIĘC WYPAD C***E I WARA DO INNYCH KTÓRZY GRAJĄ NA KODACH!!!!! GRAJĄ BO LUBIĄ WIĘC NIE MUSICIE PISAĆ I WBIJAĆ IM DO GŁOWY ŻE NIE UMIEJĄ GRAĆ !!!!

I nie mówcie że kody są jak alkohol.... Bo sie nie znacie na tym.
    To tego, piszecie że gra z kodami to gra na 5 minut.... Gram do tygodnia, i co ?! Jeszcze mi się nie znudziło !!!!!

Dziękuje bardzo za przeczytanie mojej wypowiedzi i przepraszam... poniosło mnie kiedy czytałem co napisaliście.

Offline Zagłoba Kmicic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #91 dnia: Lutego 08, 2011, 18:40:17 »
    No,widać że cię poniosło,ale cię popieram.Ja grałem na kodach(Nie podbiłem całego świata),ale znudziły mi się i gram normalnie.Więc nie ma co się czepiać ludzi grających na kodach,bo kiedy opanują cały świat także to im się znudzi.
    "Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości''

Offline glonek121

• Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Maja 15, 2011, 11:46:51 »
    Na początku grałem w m&b bez niczego podbiłem wszystko vaegirami i gra zaczela mi sie nudzic potem zaczalem sie bawic na kodach sciagalem mody i robilem w nich wszystko na kodach i przy modzie star wars conquest znalazłem fajną rzecz.W menu obozu bylo menu modu czy coś takiego można tam bylo odpalić wiele innych cheatow np.automatyczne dodanie wojska polepszenie/pogorszenie relacji z frakcjami  zwiekszanie predkosci swojego oddzialu na mapie zwiekszanie swojej sławy itp.Fajnie mozna bylo sie tym pobawic ale po 1 dniu juz mi sie znudzilo teraz sobie zaczalem grac w warbanda bez zadnych cheatow i gra sie duzo lepiej niz na cheatach

Offline Janek Sobieski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 28, 2011, 15:43:37 »
    to w końcu Ctrl+F4 czy Ctrl+Shift+F4 jest kodem do zabijania wrogów bo są dwie wersje

Offline Lycha4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Lutego 05, 2012, 21:37:38 »
    To ja wam coś napiszę... Z waszych wypowiedzi wynika że kody są dla nierozgarniętych idiotów? Tak? Ja wam powiem, że bez kodów nie byłbym w stanie psychicznie wytrzymać z testowaniem OiM... I co kody są do niczego? Nie! Gdybym miał jeździć z każdą misją przez pół mapy, gdybym miał szukać jakiegoś cwela na całej mapie to chyba po 3 h bym sobie żyły podciął... Mam misję i chcę sprawdzić czy wszystko z nią w porządku? Biorę Ctrl+Left Click i jestem przy lokacji docelowej. Mam kogoś znaleźć na mapie? Biorę Ctrl+T, znika mi mgła wojny i bez problemu go znajduję...

Pamiętajcie, że kody w zamierzeniach nie są dla graczy, ale dla testerów, a że ktoś płaci za produkt i później chce się w ten sposób "bawić" to jego sprawa... Wolny kraj, niech każdy gra tak jak mu się podoba...
    +1
    to w końcu Ctrl+F4 czy Ctrl+Shift+F4 jest kodem do zabijania wrogów bo są dwie wersje
    Ctrl+F4 - zabija jednego wroga
    Ctrl+Shift+F4 - podobno zabija kilku (albo wszystkich naraz jacy są podczas bitwy - nie pamiętam).

Ja nawet jak nie testuję moda tylko gram normalnie i np. handluję to mnie krew zalewa jak muszę przejechać przez całą mapę. Tak samo wkurzające jest zarabiania kasy - albo jeńcy albo plądrowanie wioch. Jak splądrujesz wiochę to wkurzysz jej właściciela i potem ciężko jest robić rebelię. Z drugiej strony zabawy w ganianie jeńców są męczące, bo najpierw trzeba wszystko wywalić w uzbrojenie dla drużyny, a potem dopiero można zacząć walkę (a porządna, dobrze wyposażona drużyna to jakieś 200k wydatku :/). Questy, czy szukanie lordów też jest upierdliwe, więc prościej dać Ctrl+T i wszystko widzisz. Jak chcesz sprzedać towary we wrogim mieście to musisz pokonać straż jakimś głupim kijem, więc bez Ctrl+H nie da rady, a jazda na drugi koniec mapy do przyjaznego miasta jest choler*** wkurzająca. Wiecie ile trzeba się bawić, żeby wyszkolić 100 huskarli? Ctrl + X i problem z głowy.

Zna ktoś jakiś kod na ogłuszanie wrogów? Przydałoby się do łapania jeńców.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 11, 2012, 23:35:52 »
    No przecież ctrl+F4 ogłusza :P

Offline wiktorMandB

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Grudnia 18, 2012, 14:57:17 »
    Hej kliknijcie CTRL+L w oknie bochatera a da wam to 29.999 p.d. albo i więcej!Klikałem sobie na klawiaturze bo szukałem nowych kodów i po jakimś czasie znalazłem ten kod!Nie porzałujecie jeśli mi zaufacie i włączycie ten kod.POLECAM ten kod dla fanów kodów Mound and Blade!!!

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #97 dnia: Grudnia 18, 2012, 23:19:14 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 21:31:27 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline osa12311

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Maja 05, 2013, 21:05:29 »
     Lord Ganja uruchom grę jako administrator i ci zadziała CharExport (Wszystkie zapisy będą). Może też ci się zdarzyć mały błąd przy zapisywaniu pliku, więc będziesz musiał zapisać na pulpicie, a następnie podmienić plik Char.

Pomogłem? Jak tak to się ciesze :)

Offline Senrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Czerwca 02, 2013, 05:32:58 »
    Ja mam pytanie do towarzyszy.

Otóż, pamiętam, że kiedyś bawiłem się kodami i wiem, że dało się poprawiać relacje z NPC.
    Chciałbym znowu się tak pobawić, ale nie mogę znaleźć. -.-
    Będę wdzięczny za pomoc.