Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kody do M&B  (Przeczytany 380431 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tygrys

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kody do M&B 1.011 NOWE
    « Odpowiedź #60 dnia: Października 15, 2009, 13:58:58 »

Hej, wykryłem nowe kody do M&B

CTRL+ SHIFT + F4 -masowe zabijanie wroga (w trakcie walki)
    CTRL + X - ulepszenie wojska (w ekranie ODZIAŁ) ps.kliknij na wybraną jednostkę
    CTRL + SPACJA - szybkie mijanie czasu

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    Odp: Kody do M&B
    « Odpowiedź #61 dnia: Października 15, 2009, 14:10:53 »
    Jak już kiedyś się w tym temacie wypowiadałem, kody są tylko uprzykrzają rozrywkę, a nie, jak mogło by się wydawać, działają na jej korzyść. Wg. mnie kodów używają tacy, co albo kompletnie nie umieją grać, albo chcą być od razu najlepsi.... tak samo jest z kodami na pieniądze... ja muszę zbierać parę dobrych dni (oczywiście w M&B) na upatrzoną zbroję, a cziter od razu ją sobie kupuje, nie wiedząc tak naprawdę że sobie odbiera zabawę...
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 15, 2009, 14:16:47 »
    Czity można używać żeby poznać np : jakiś mod, frakcje, jej wady i zalety.Po tym jak poznamy co i jak, zaczynamy o początku, no cheats ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 15, 2009, 17:02:46 »
    Ja robiłem kiedyś podobnie jak kolega wyżej, ale takie niby cheatowanie też jest do dupy i odbiera jeszcze lepszą zabawę. Najlepiej odkrywać wszystko samemu, powolutku.

Offline Rasek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 16, 2009, 06:44:24 »
    O Jezu to już trza być naprawdę pukniętym na głowie , Jaki ma sens granie na kodach... Jak gra ci się znudzi po 2 dniach... Ja bym zamknął temat bo nabierają się głupie posty...Zresztą zróbcie jak uważacie według mnie na forum o M&B nie powinno być gadki o kodach...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 16, 2009, 06:49:05 »
    Tak na innych forach temat zamykają a założycieli tematów banują.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Jamie

• Użytkownik
    • http://www.airrivals.pl/
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 16, 2009, 12:15:47 »
    Z ciekawości chciałem sprawdzic te kody ale mi nie działaja, czy ktos wie czemu?mam v1.011

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 16, 2009, 13:37:31 »
    Ja wiem, ale nie powiem... bo lepiej już nie wiedzieć jak się czituje, niż odbierać sobie radość z gry...
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Jamie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 16, 2009, 13:55:06 »
    ja chciałem tylko sprawdzic o co w nich chodzi,a to że chity odbieraja radośc z grania to wiem i uzywam ich tylko do zabawy ^^

PS. juz wiem
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2009, 13:56:38 wysłana przez Jamie »

Offline Glaner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 16, 2009, 17:50:45 »
    Ja tam używam kodów zawsze jak mi nie idzie po prostu nie potrafię bez nich .. a dlaczego? bo szybko się itytuję jeżeli czegoś nie potrafię ale teraz po waszych wypowiedziach spróbuję grac bez nich i opisze wam czy dałem rade ;p

Offline Jamie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 17, 2009, 08:03:59 »
    wyprubowałem,pobawiłem sie... i te kody sa głupie,wole grać bez nich

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 17, 2009, 10:04:29 »
    I bardzo dobrze robisz.

Offline Syaoli

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Listopada 01, 2009, 07:30:25 »
    Kody są do dupy..kiedyś zagrałem z kodami i normalnie prawie bym zasnął taakaa nuda nikt cię zabic nie mogę bo się leczysz itp. to idiotyczne i naprawde nudne...więc radze żeby nikt nie cheatował..
    PozDro

Co to jest siła..? to nie tylko mięśnie ale także spryt i inteligencja(ewentualnie "gadane" xD)

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #73 dnia: Listopada 01, 2009, 11:06:48 »
    No i ile osób jeszcze to napisze?
    Jeśli ktoś będzie chciał zagrać z kodami tak was oleje, straci na tym i basta.
    Najlepiej zamknąć ten temat.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #74 dnia: Listopada 03, 2009, 17:25:23 »
    To ja wam coś napiszę... Z waszych wypowiedzi wynika że kody są dla nierozgarniętych idiotów? Tak? Ja wam powiem, że bez kodów nie byłbym w stanie psychicznie wytrzymać z testowaniem OiM... I co kody są do niczego? Nie! Gdybym miał jeździć z każdą misją przez pół mapy, gdybym miał szukać jakiegoś cwela na całej mapie to chyba po 3 h bym sobie żyły podciął... Mam misję i chcę sprawdzić czy wszystko z nią w porządku? Biorę Ctrl+Left Click i jestem przy lokacji docelowej. Mam kogoś znaleźć na mapie? Biorę Ctrl+T, znika mi mgła wojny i bez problemu go znajduję...

Pamiętajcie, że kody w zamierzeniach nie są dla graczy, ale dla testerów, a że ktoś płaci za produkt i później chce się w ten sposób "bawić" to jego sprawa... Wolny kraj, niech każdy gra tak jak mu się podoba...