Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kody do M&B  (Przeczytany 380430 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nalo97

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kody do M&B
    « Odpowiedź #75 dnia: Listopada 15, 2009, 16:33:36 »
    Mozna gdzies w pliku cos zedytowac, bym mial miasto??
    Przejalem miasto i mi krol nie przytnal... a zalezmi mi na niej... ;(

Najłatwiejszy sposób .. - Zdobywasz miasto przed dołączeniem do królestwa potem król na 100 % Cię przyjmie do królestwa (Chyba że relacje z nim albo królestwem na - masz) no i jak już jesteś w królestwie to twoje wymarzone miasto należy do Ciebie ^^.

Offline Biniu10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 01, 2009, 15:01:24 »
    Mam pytanie - jak zwiększyć influence w modzie The Last Days? Założyłem podobny temat w podforum moda, ale tam uznano że bardziej pasuje tu. Mount & Blade już przeszedłem parę razy i kody jakoś wiele zabawy z gry mi nie zabrały (szczególnie że zacząłem się nimi bawić już po paru podejściach do gry), a wręcz przeciwnie! Nareszcie mogłem poczuć jak to jest być tym naprawdę niezwyciężonym i potężnym rycerzem (nie każdy ma czas siedzieć po parę godzin dziennie i nabijać levele w Mount & Blade - szczególnie że gra zaczyna potem nużyć i szuka się jakieś odmiany). Kody to kwestia osobna dla każdego gracza - jedni uważają, że psuje ona radość gry, a drudzy że ją urozmaica. Ale nie róbmy tu problemu z niczego, kto nie chce kodów niech ich nie używa, a nie biadoli jaki to świat jest zły i że orka powinna zostać uwolniona. Nie każdy też jest pro, skoro jeden uważa grę za bardzo prostą, to druga osoba może się naprawdę namęczyć nawet na najprostszych etapach.

Offline wezyro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 29, 2009, 22:48:04 »
    Czy jest jakiś kod na zwiększenie morali oddziału (najlepiej na stałe) ??? Bo niezauważyłem i mi spadły a niechce żeby mi towarzysze pouciekali :/
    Od razu mowę ze wiem ze wg was kody to zło itp wiedz nie spamujcie tu tekstami "to psuje całą zabawę" bo niekażdy używa kodów aby przejść grę w 5 min tylko niektórzy sobie nimi pomagają np: teleport itp . Jak dla mnie jest to sprawa osobista każdego z was i innych niepowinno obchodzić kogoś czy ktoś bawi sie z kodami czy bez nich :)

Z góry thx
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2009, 23:15:39 wysłana przez wezyro »

Offline Matey

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Lutego 11, 2010, 11:56:27 »
    Podpinam się pod posta wezyro, czy jest jakiś kod, program który by dawal nieskończone morale lub je dodawał? Bo wkurzają mnie dezercje-.-

Offline ToMaSeK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Lutego 27, 2010, 21:06:21 »
    Zal was ci którzy ozywają kodów .To znaczy ze grac nie potraficie a jeżeli myślicie ze się M%B nie da przejść bez kodów to się mylicie, w wersji 1.011 cala mapka moja.
    A tak apropo to żadna satysfakcja grac na kodach a jaka satysfakcja jak się pierwsze miasto przejmie(bez cheatow oczywiście) . To jest coś!!!

Zacznij używać słownika, bo nie wiem co gorsze - kaleczenie języka, czy gra na kodach.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2010, 08:44:35 wysłana przez proud »

Offline Domin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Marca 14, 2010, 08:37:35 »
    Ja popieram ToMaSkA gra z kodami traci sens bo na początku nie masz nic ja też bym mógł czitować i co na początku miał bym zbroje płytową i inne rzeczy.

Offline Maciek341

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 03, 2010, 20:21:57 »
    A ja mam takie pytanie, czy jest jakiś kod czy cokolwiek na to by członkowie twojej drużyny(mam na myśli bohaterów npc) nie odchodzili ciągle od ciebie, bo męczące jest ich ciągłe szukanie w tawernach i tak w kółko.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:46:48 »
    UP:
    ... A nie łatwiej po prostu tak dobrać herosów, żeby się nie "gryźli"??? Przecież to podstawa tworzenia swojej ekipy... Każdy heros ma innych, których lubi bądź też nie trawi i cały trick polega na tym, żeby dobrać ich tak by każdy bohater miał w naszym składzie jakiegoś kumpla i nie miał w naszym towarzystwie osób, których nie lubi.

Offline Maciek341

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 04, 2010, 22:37:54 »
    no ta ale jak ja chce mieć wszystkich npc w składzie to to nie zdaje egzaminu, pozatym najłatwiej czerpie kase z najeżdżania wiosek, a to też nie każdy npc lubi;/

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 04, 2010, 22:43:11 »
    O! Korzystając z okazji... Tą notkę powinno się przylepiać na każdym pudełku z grą... Nie chodzi mi tu o twórców jakiś gier, którzy kodów potrzebują jak ryba wody, tylko o normalnych ludzi.

"Cheatowanie jest jak masturbacja- chwilowa przyjemność..."

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 06, 2010, 22:52:14 »
    Piszę to aby uświadomić wszystkim - co pisali także inni - że każdy gra jak chce, bez względu na to czy na tym forum ktoś napisze, że kody psują grę. Wydaje mi się, że ten temat został założony po to, by trafiały tu nowe kody, lub by pomóc komuś kto chce cheatować w M&B. I po prostu rozwodzenie się na temat tego, że kody są fatalne i "jak to ludzie psują sobie zabawę" jest zaśmiecaniem tematu. Jest to jeden wielki SPAM! No aż się smutno robi jak się widzi coś takiego... Wiem, że inni też to pisali, ale mam nadzieję po tym poście przemówi to do was.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2010, 17:17:27 wysłana przez Kormo »
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline adek2243

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 29, 2010, 10:45:31 »
    Witam jestem tu nowy i mam jedno pytanie gdy robię eksport postaci wchodzę w folder CharExport a tam niema tego pliku mam wersje gry 1.011 proszę o odpowiedz z góry dziękuje.

Offline spoon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Lipca 01, 2010, 11:08:18 »
    Czy możliwe jest wprowadzenie takiej zmiany żeby wszyscy towarzysze byli na 1 poziomie? Ewentualnie tak zmienić listę nielubianych przez nich rzeczy żeby bez zgrzytów zrobić team z tych o najniższym lvlu?
    ----Edit----
    Solved => Troop Editor :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2010, 13:27:38 wysłana przez spoon »

Offline fotel0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Listopada 29, 2010, 13:34:34 »
    Ja też tak na początku zrozumiałem ale tak : wchodzisz w gre , pokazuje ci sie tabliczka :graj ,konfiguruj itp.Wchodzisz w konfiguruj wchodzisz w zakładke "gra"i tam jest cos tam a pod spodem uruchom cheaty 

Offline fotel0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Listopada 29, 2010, 13:38:36 »
    wchodzisz kolo w M&B są tam opcje graj,konfiguruj itp.wchodzisz w konfiguruj klikasz zakładke gra i tam jest cos tam a pod spodem uruchom cheaty i cała tajemnica