Dawno nie widziałem tak dobrego i ciekawego moda.
Tym bardziej że jest tam jednostka templariuszy :) niektóre bronie baaardzo ciekawe:)
Kawał dobrej roboty. Jak dla mnie to 8/10. Dobry pomysł z tą gildią łowców głów.
Bugi:
-nie mogę zawrzeć małżeństwa z pannami nawet jeżeli z nimi nie gadałem ich ojcowie mówią,
że to robiłem, albo milczą
Zmiana:
-moim zdaniem nie potrzebny jest przyrost renomy,no chyba iż powiedzmy 5 na miesiąc
-2 templariuszy powinno przekazywać raz na jakieś 2 miesiące czy coś (tak jakby podatek od wojskowy)
-relacje z miastem powinny być poprawiane raz na miesiąc
-nie wiem czy garnizony powinny być silniejsze ;p, chyba nie
Co mogłoby być:
-przydałyby się jakieś jednostki typu: Husaria:D,kusznicy genueńscy, landsknechci,Szkoccy wojownicy klanowi
@jednostka berserkerowie :D (Byli to wojownicy, którzy łykali przed walką narkotyki i wskutek czego nie odczuwali bólu. Taki średniowieczny komandos potrafił załatwić i do 5 zwykłych wojowników sam wychodząc z tego cało :) )
@Asasyni (jednostka, czy raczej oddział elitarnych, fanatycznych zabójców muzułmańskich. Wielu się ich bało )
oznacza to, że jednostka mogłaby być strasznie droga a jej limit w oddziale to np 10 :)
@jakieś jednostki z naaaaaaaaprawde długimi pikami żeby mogły skutecznie powstrzymywać ataki konnicy
-jakieś machiny typu katapulty czy coś ;p
-chyba powinno być trochę więcej ludzi w oddziale. w M&B OiM:DP widziałem oddział który miał 400 jednostek;x i
jak miałbym z takim wygrać;p?
-jednostka strach się bać mogłaby przyjąć nazwę typu Dorin czy coś :D
Na prawdę klasa modzik wyszedł, wielki podziw :)
Strasznie podobają mi się te nowe bronie i templariusze :D