Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wild Wind  (Przeczytany 15901 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Wild Wind
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 06, 2011, 10:20:43 »
    A masz linka w pierwszym poście?
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Września 02, 2011, 19:16:05 »
    No, w końcu. Wyznaczono datę premiery. Jest to czwartek 8 września. Tylko czekać. Na serwerach TWW spodziewam się od razu ogromnych mas ludzi, mod na TW jest bardzo popularny. :)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #62 dnia: Września 02, 2011, 19:28:17 »
    Ja już czekam kilka miesięcy, obym się nie zawiódł i pozostał na dłużej

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #63 dnia: Września 02, 2011, 19:50:38 »
    No, w końcu. Wyznaczono datę premiery. Jest to czwartek 8 września. Tylko czekać. Na serwerach TWW spodziewam się od razu ogromnych mas ludzi, mod na TW jest bardzo popularny. :)
    Już niedługo, wspaniale :) Muszę przyznać, że jestem bardzo ciekaw całego systemu craftingu i  budowania własnych osad (co - jeśli wziąć pod uwagę wyobraźnie ludzi - jest pewne). Tak szczerze to jedyny mod multiplayer, na który tak długo czekałem. Już widać, że włożono w niego dużo pracy, więc wątpię by mod szybko się znudził. Choć oczywiście mogę się mylić.

Offline Dominoo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #64 dnia: Września 04, 2011, 00:16:21 »
    O, czyli wild wind + nowa wersja minecrafta-8 wrzesień się nieźle zapowiada. A dziewiątego-Space Marine.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #65 dnia: Września 04, 2011, 01:44:55 »
    W końcu coś porządnego co ma rację bytu. A jak z kwestią budynków, będą one znikały czy będzie jeden wielki random budyneczków rozrzuconych po mapie? Jak się rzuci tylu graczy na moda to ta malutka mapka nie wystarczy.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Września 04, 2011, 09:03:25 »
    Powiem szczerze, że nie wiem, jak  to będzie wyglądać, jakie będą ograniczenia itp. Wolę się przekonać osobiście :>

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Września 08, 2011, 07:08:04 »
    Wild Wind już jest oto link http://www.mbrepository.com/file.php?id=3218 , serwer jest  na zagranicznym hosterze RCC pingi są nieduże gdyż ja wbiłem to miałem 41, crafting jest prosty a wszelkie porady są pod klawiszem Q.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #68 dnia: Września 08, 2011, 08:26:19 »
    Mod sprawdzony. Po pierwszych 15 minutach zapowiada się ciekawie, ale granie samemu, bez grupy może być trudne, ale jest wykonalne. W każdym bądź razie na RCC ludzie już stawiają budynki, tylko że jest kupa randomerów, czego można było się spodziewać. Jako konserwatywnemu graczowi PW mod przypadł do gustu, ale to dopiero wersja alpha 1. Zobaczymy, co będzie na pełnej wersji :D Panel administratora też sprawdzony, i jest bardzo, ale to bardzo ubogi.

Pozdrawiam

Luca - post wyżej.

Nie zauważyłem, zaraz pierwszego posta zedytuję.
    « Ostatnia zmiana: Września 08, 2011, 12:14:09 wysłana przez sir Luca »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #69 dnia: Września 08, 2011, 10:40:41 »
    (...) Panel administratora też sprawdzony, i jest bardzo, ale to bardzo ubogi. (...)

Patrząc na poziom adminów z PW moda to lepiej...

A co do samej premiery to moze jakis link? Chętnie wkleję go w pierwszego posta ale muszę go mieć...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Września 08, 2011, 11:58:53 »
    Panowie to może tak zgadamy się na jakiś TS i zrobimy wspólne granie ?? Może małe miasteczko co ?? Myślę że godzina 19 na rozpoczęcie by się nadawała. Co wy na to ?

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #71 dnia: Września 08, 2011, 16:00:59 »
    Jestem za, ale niestety mapa jest tak potwornie zalagowana, że nie wyobrażam sobie tam grania :d Owszem możemy spróbować, ale podejrzewam, że będzie klapa na całego :D

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 08, 2011, 16:11:11 »
    na wydajnosci 121% mi laguje.. podobnie jak w PW Fantasty.. mysle ze jednak za duza mapa :O
    Retarded are everywhere

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Września 08, 2011, 16:49:58 »
    Heh. Grałem trochę, i powiem szczerze, jest pie****nięcie :D Nie ma opcji, żeby nie zginąć na spawnie. Ogólnie sam interfejs - palce lizać, ale ludzie korzystają z tego, że admini jeszcze nie ogarniają, i szaleją. Póki co niegrywalny, ale wkrótce fala randomerów przejdzie, i będzie można spokojnie pograć. : )

Offline Dravic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Września 08, 2011, 17:13:11 »
    Heh. Grałem trochę, i powiem szczerze, jest pie****nięcie :D Nie ma opcji, żeby nie zginąć na spawnie. Ogólnie sam interfejs - palce lizać, ale ludzie korzystają z tego, że admini jeszcze nie ogarniają, i szaleją. Póki co niegrywalny, ale wkrótce fala randomerów lagów przejdzie, i będzie można spokojnie pograć. : )

Po prostu nie da się grać przez lagi, ludzie nie mają co robić - to zabijają.

Co chcesz robić przy 10fpsach i mniej? Budynku nie postawisz, bo nie ogarniesz tych lagów przy stawianiu, ewentualnie ktoś cię zabije. Nie popolujesz, bo to strasznie powolne kiedy nie da się podbiec do ofiary, tylko jest robodance. Jak Shredzor to poprawi - ogarnie się i fale randomerów.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin