Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wild Wind  (Przeczytany 15879 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Odp: Wild Wind
    « Odpowiedź #75 dnia: Września 08, 2011, 18:03:45 »
    Bardzo fajny bug, który pozwala ci na uzupełnianie amunicji. Wystarczy po prostu włożyć ją do ukrytego eq. zamknąć ekran, włączyć go ponownie i wziąć do łapki ponownie. Magia

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #76 dnia: Września 09, 2011, 14:39:39 »
    wstyd się przyznać, ale nie wiem co mam robić a angielski mam na tragicznym poziomie.
    tak, wybieram huntera, strzelam do zwierzat zbieram mieso i co dalej ? jakieś pvp ? jak budować budynki, jak handlowac i w ogóle o co sie rozchodzi. moze ktos napisze jakis maly poradnik

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #77 dnia: Września 11, 2011, 07:25:52 »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Drakkanien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #78 dnia: Października 15, 2011, 12:12:47 »
    Gra ktoś w to jeszcze? Niestety trzymając "shift" można sobie zespawnować multum surowców, co przy np. broni jest bardzo przydatne...
    Mam jednak pytanie: a mianowicie jak zdobyć żelazo? Jak kopię to zdobywam rudę, a po przetoieniu zawsze wychodzi "fine steel". Pomocy!

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Października 15, 2011, 13:41:18 »
    no właśnie, mało ludzi coś w to gra. myślę, że za bardzo skomplikowali to wszystko jak na warbanda

Offline Ryszard_I_Lwie_Serce

• Użytkownik
    • King of England
    « Odpowiedź #80 dnia: Października 29, 2011, 22:57:30 »
    Jak dla mnie to jest mod dla kilku osób (np 5 lub 7), które siedzą na ts-ie lub innym tego typu programie. Przy większej liczbie robi się spam budowlami itd. Mod godny uznania.
    Nowa Reprezentacja Polski:

1. MoS_Blackitt
    2. MoS_Okocha
    3. MoS_Kula
    4. MoS_UFO
    5. MoS_New_Player_FTW
    6. MoS_Szymczak

Offline Nicolas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 25, 2011, 19:58:14 »
    Witajcie,
    Mam pewien problem. Pomimo tego, że crafting skill mam na 5 poziomie, nijak nie mogę dojść do tego, w jaki sposób otworzyć panel budowania i coś w ogóle wybudować. Mega noobowskie, wiem, ale proszę, powiedzcie :) Z tworzeniem przedmiotów nie ma problemu, po prostu nie mogę dojść do tego trybu (z menu, czy 'b' - i tak nie działa). Oczywiście surowce itd posiadam.
    Będę wdzięczny, jak ktoś mnie oświeci :D
    Pzdr.

EDIT: Wiedziałem, że noobowskie to było pytanie, oczywiście problem już sobie rozwiązałem. A teraz pytanie organizacyjne: czy ktoś z Was gra w tego moda? Może byśmy się wspólnie ustawili, jak już ktoś proponował? Niestety projekt jest fajny, ale serwery stoją tylko 2 i to głównie puste.

PS: Odkryłem też fajny bug, który pozwala duplikować sobie stworzoną broń, tak więc, jeśli ktoś będzie chciał, mogę się podzielić za darmo ukrytym w skrzyni w rzece winchesterem ;)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2011, 12:09:08 wysłana przez Nicolas »

Offline cypek66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 19, 2012, 10:32:50 »
    ja w to gram ;p aby budowac klikasz klawisz B wybierasz narzędzia oraz przedmioty i z nich możesz budować :D

A jak duplikujesz przedmioty ? :D
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 22, 2012, 22:04:11 »
    Ja bym zagrał, ale żem noob i nawet broni nie mogę sobie zrobić.

Offline Wojak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 09, 2012, 16:01:06 »
    Ja również ;/Ale jak mi net się ogarnie to szybko szukam poradników i gram bo nie wiem co wykombinować na początku mam wiadro zapałki i kapustę : D
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 25, 2012, 10:19:42 »
    WOW, genialny, innowacyjny mod, czekam :D

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 25, 2012, 10:32:00 »

Ten mod wyszedł ponad pół roku temu, i zdążył już upaść w między czasie.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 25, 2012, 14:25:22 »
    Żal mi trochę twórców i ich poświęconego czasu. Szkoda, że mod się nie przyjął

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 25, 2012, 14:27:10 »
    Niestety, chyba przedobrzyli z jego skomplikowaniem. Poza tym, powraca tradycyjny problem randomerów, trolli, i tak dalej. Takie rzeczy to nie na Warbanda, a szkoda. :-)

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 25, 2012, 18:53:06 »
    Hofik link do subforum z pierwszego posta jest... No cóż. Popraw bb code. ;)