Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wild Wind  (Przeczytany 15936 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 4ECH

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wild Wind
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 25, 2011, 16:21:45 »
    to jest świetne :D

tak dodać możliwość zakładania bandy bądź miasta to znaczy w kodzie (nazwa nad nickiem czy coś ) usprawniło by to i pomogło bandom rewolwerowców :D

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 26, 2011, 08:57:25 »
    <Użytkownik łapie się za łeb podczas oglądania filmów o tym modzie i zaczyna wrzeszczeć "o kur.. to będzie...cudowne...aaaarrrrgghhh>
    Kurde, naprawdę człowiek odwalił wspaniałą robotę! Ja chcem to...
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 06, 2011, 22:54:37 »
    znalazłem taki oto link ;]
    http://www.moddb.com/mods/the-wild-wind

Offline Cavaron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 08, 2011, 15:19:31 »
    To oczywiste, że mody mają strone na moddb. Co w tym niezwykłego?
    Nie ma emocji - jest spokój.
    Nie ma ignorancji - jest wiedza.
    Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.
    Nie ma chaosu - jest harmonia.
    Nie ma śmierci - jest Moc.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 08, 2011, 19:30:32 »
    Po obejrzeniu filmików i przeczytaniu recenzji stwierdziłem, że mod zapowiada się ciekawie i na pewno go pobiorę.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 10, 2011, 17:58:31 »
    Shredzorz zapowiedział rozpoczęcie zamkniętych betatestów. Closed beta = premiera blisko ;)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 25, 2011, 09:35:38 »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 27, 2011, 10:13:29 »
    Na 4 lipca wyznaczono datę rozpoczęcia zamkniętych betatestów. Kto chce brać udział, może pisać PM do Shredzora na TaleWorlds.

Ukończono już niemal wszystkie modele broni. Gotowe jest także większość elementów RP - polowanie, craftowanie, zbieranie surowców. W przygotowaniu są nowe animacje, system kupowania od innych graczy, oraz możliwość zmiany skilli jak w SP.

Mod najpewniej wyjdzie już tego lata, nie wiem jak wy, ale ja nie mogę się doczekać : >
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 27, 2011, 11:59:36 »
    Oj Hofiko, ja także nie mogę się doczekać ;>
    Mod zapowiada się naprawdę świetnie i tym lepiej, że ma wyjść już niedługo. Nie mogę się doczekać, jak ludzie zaczną tworzyć własne osady, co jest pewne.

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 27, 2011, 17:46:47 »
    ale mapa musi być naprawdę wielka :D

PS Codziennie sprawdzam jak wyglądają postępy :]

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 27, 2011, 18:25:00 »
    Na TaleWorlds? Wątek WW na tym forum to jedno wielkie g***o. 90% postów to czysty spam, między innymi dlatego nie podałem linku w pierwszym poście. Po prostu oprócz postów Shredzora nie ma tam nic ciekawego...

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 28, 2011, 08:49:57 »
    Ja się obawiam że craftowanie i polowania zdominują grę i walki, strzelaniny będą bardzo rzadkie a to przecież jest chyba najlepszym elementem gry

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 28, 2011, 09:17:17 »
    Ja się obawiam że craftowanie i polowania zdominują grę i walki, strzelaniny będą bardzo rzadkie a to przecież jest chyba najlepszym elementem gry
    Ja bym się nie obawiał. Może na początku, ale na pewno znajdą się jacyś rozbójnicy, których łaskawie załatwi szeryf miasta :)
    Tak szczerze, to uważam właśnie crafting za największy smaczek moda, a nie strzelaniny.

Offline kmao551

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 29, 2011, 08:07:34 »
    Nie no, autor odwalił kawał dobrej roboty (te modele broni :P). A pomysł z craftingiem bardzo mi przypadł do gustu. Mam nadzieję, że nie będzie to jak niektóre serwery pwmoda - codzienny restart. Jeśli dodadzą levelowanie to już w ogóle będę w siódmym niebie. Jeśli tylko nie będzie błędów typu znikających tekstur (jak w pwmodzie) to jest to pozycja MUST HAVE!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 29, 2011, 11:41:40 »
    Wszystko, tylko nie levelowanie... Efekt będzie taki, że oprócz ludzi, którzy będą w to grali 24/7, nikt nie zagrzeje tam miejsca, bo będzie rozwalany bez szans na zadomowienie się. Ja ,,customizable skills'' rozumiem tak, że przy wejściu na serwer będziemy mieli możliwość ustawienia skilla. Poza tym, jak byś zdobywał exp? Zabijając? Jeżeli tak, to randomerzy (najgorsze ścierwo w modach RP) będą mieli najwyższe levele, co jest już absurdem. Roleplayerzy zgodnie levelowaniu mówią NIE.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2011, 12:58:53 wysłana przez Hofiko »