Słuchaj Kamilo, jak byłeś w klanie uważałem Cie za równego gościa i nie miałem Ci nic do zarzucenia. Odkąd założyłeś czy tam dołączyłeś do tego całego PE okazałeś się niestety... tym kim sie okazałeś :) Przykro mi z tego powodu. Tak jak się spodziewałem posta Duna nie zrozumiałeś mimo, że napisałeś , że wiesz co to ironia.
Cytując Waszego klanowicza, nie przepraszam, rekruta jeszcze:
"juz wolalbym zeby kamilo wrocil i jeszcze raz zaczol przygode z klanem niz bujal sie z oszolami lygrysem i xxx"
Co do IPLu, miałem nadzieję, że pomimo sytuacji naszych klanów, które można przyrównać do Polski i Zakonu Krzyżackiego, takie kłótnie nie ujrzą światła publicznego. Niestety, IPL, którego szanuje za swoją długą tradycje i puchary, musi pokazać, że to on ma ostatnie słowo. I każda osoba, która coś się odezwie jak np. Lygryss jest traktowana jako oszołom. Baa... po 3 miesiącach będąc w IPL (a dołączyłem jednoczesnie z 2 innymi osobami) nagle już jedna z tych osób miała swoją złą opinię o lygryssie, wzorując się na opowiadaniach reszty członków IPL. W statucie powinien być "apdejt" i wprowadzenie punktu, że uczymy, że Lygryss i (zapewne od dzis) Kamillo są źli i nie można sie z nimi zadawać !
No cóż, niestety, prawda smutna, ale Wam IPLowcom mało kto się przeciwstawia, bo każdy Was szanuje (i nie ukrywam, że ja takze, bo bycie 8 lat na scenie to ładny wyczyn). I tej kłótni nie mam zamiaru kontynuować, bo nie chce swoimi postami urażać normalniejszej części IPL (do ktorej zaliczasz się także ty Rara). A jaki ejstem wiem - mściwy i okropny. Tak, ale cóż, te posty pozwalają mi się oderwać od problemów życiowych, braku pieniędzy i partnerki i spędzania całego dnia słuchając Tokio Hotel. To także ironia. I bez urazy dla słuchaczy Tokio Hotel.
GameKompot - ja Warbanda traktuje jako zabawe, ale z ta kultura nie przesadzajmy. Nie bede wchodzil na TS i krzyczał donosnie "Witaj mosci rycerzu, moj ukochany panie !".
P.S. Ciekawe, czemu nagle Rara musiał zainterweniować? Pewnie dlatego, ze ma w sobie to coś i ma jaja. No i nie boi sie publikowac postow, nie proszac o cenzure załoge łodzi podwodnej, to znaczy wyżej postawione Rycerstwo !
P.S.2 GameKompot - wiele klanow, z tej wyzszej półki tak naprawde, nie dba szczegolnie o kulture i nie obchodzi ich opinia innych, nie bede tutaj wymienial nazw, bo nie lubie tego, ale taka prawda. Tak więc, widzimy na zasadzie Nations Cupa (znowu sie przyczepie), że to umiejetnosciami sie osiaga wiele w tej grze, kultura (ktora w małym stopniu posiadam) jest niezbędna do systemów rekrutacji itd. aby ludzie sie nie zrażali. No, ale nie mozna tez przesadzać.