Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 23588 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [klan] Polish Eagles
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 14, 2011, 22:26:41 »
    Nie było mnie tu jakiś czas więc witam ponownie wszystkich graczy polskiej sceny Warbanda.

Słuchaj Kamilo, jak byłeś w klanie uważałem Cie za równego gościa i nie miałem Ci nic do zarzucenia. Odkąd założyłeś czy tam dołączyłeś do tego całego PE okazałeś się niestety... tym kim sie okazałeś :) Przykro mi z tego powodu. Tak jak się spodziewałem posta Duna nie zrozumiałeś mimo, że napisałeś , że wiesz co to ironia.

Co do dalszej części posta gdzie dalej pokazujesz, że nic nie rozumiesz mogę powiedzieć - rzeczywiście przez kulture osobistą i przestrzeganie netykiety bezpośrednio nie wygra się meczu, ale czy to jest na prawde takie ważne? Odpowiesz: "Taak przecież o to tu chodzi" - rzeczywiście racja, ale jeśli stawiasz wygraną i Twoje nadludzkie umiejętności opanowania myszki i klawiatury ponad szacunek i poważanie wsród innych graczy to moge Ci jedynie współczuć.  Chciałem zaznaczyć, że nie uważam każdego gracza ze świetnym skillem za niewychowanego bachora, bo oczywiście tak nie jest ;)

Aha zapomniałbym - jedna rada na koniec: Jak już wchodzicie do obcego klanu na TSa to zachowajcie chociaż resztki taktu i powagi sytuacji.

Pozdrawiam

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 14, 2011, 22:28:47 »
    Klan IPL nie jest instytucją która odcina się od reszty klanów czy ma wyrobione o nich zdanie, nie stawiamy nad nikim krzyżyka i dajemy wszystkim drugą szansę. Jednak zdarzają się przypadki gdy nasze dobre intencje są deptane i kompletnie nie doceniane. Nie posiadamy uprzedzeń, każdy zaczyna u nas z pozytywną opinią, zmienia się ona jednak na podstawie różnych wydarzeń i sytuacji mających miejsce na scenie. Nasz klan rezygnuje z udziału w przedsięwzięciu organizowanym przez PE a poniżej zamieszczam powody które nami kierują.

W imieniu klanu IPL chciałem napisać kilka słów na temat tworu nazwie PE i wytłumaczyć dlaczego nie bierzemy udziału w "turnieju" przez nich organizowanym.
    Ewidentnie ludzie z tej grupy od jakiegoś czasu darzą nasz klan dużym zainteresowaniem i poświęcają nam dużo swojego cennego czasu - który nawiasem mówiąc mógłby być
    lepiej spożytkowany choćby w dopracowaniu swojej ostatniej inicjatywy. Grupa ta wykazuje się rozległą wiedzą na o naszym klanie chwaląc się nią na lewo i prawo głównie na serwerach warbandowych.
    Lubią analizować nasz sposób gry posługując się fachową terminologią rodem ze scen takich gier jak np CS dla których zachowania chamskie , prostackie czy zwyczajnie złośliwe są na porządku dziennym.

Zainteresowanie to często przeradza się w zafascynowanie. Członkowie naszego klanu już nie raz rozmawiali między sobą ,że "panowie" z PE ponoć bardzo żałują ,że nie należą do naszej społeczności. Początkowo
    nie mogłem w to uwierzyć ale przeglądając logi naszego serwera faktycznie zauważyłem niesamowite zjawisko. "Koledzy" z PE tak bardzo zapragnęli być chociaż przez moment członkami Imperium Polskiego ,
    że postanowili wejść na nasz klanowy serwer z naszym tagiem i zmienionymi nickami - przyznam ,że niektóre nawet lepsze i sensowniejsze od oryginalnych. Apeluję zatem do "panów" z PE - nie tędy droga. Zaczęliście od
    złej strony a może najzwyczajniej w świecie zapomnieliście o podaniu. Kolejnym przejawem tego zafascynowania mogą być częste wizyty owych "panów" na naszym TSie. Kiedy wchodzili słychać u nich było podniesiony głosy
    oraz wulgaryzmy , które mogłyby wskazywać na to ,że byli zachwyceni możliwością rozmowy z naszymi giermkami czy rekrutami. Niestety aby zbytnio nie deprawować naszych giermków musiałem na jakiś czas zamknąć im dostęp
    do naszego komunikatora. Niech chłopaki ochłoną i uświadomią sobie ,że nie jesteśmy aż tacy świetni ,żeby rozmowa z nami była wielkim jakimś zaszczytem. Każdy może wejść i porozmawiać oczywiście o ile rozmowa
    będzie opierała się na kulturze i szacunku co niestety u "panów" z PE możliwe nie było (to chyba z tych emocji). A no i znów apeluje do "kolegów" - ta nieśmiałość jest nieuzasadniona . Nie trzeba przychodzić
    ze zmienionymi nickami my tam nie mamy uprzedzeń do nikogo(tzn nie mieliśmy do tej pory).

A teraz bardziej poważnie. Imperium Polskie wywodzi się z serii gier Total War i jest "wychowane" na scenie tej serii. Scena ta opiera się na szacunku i kulturalnych rozmowach a także na solidarności polskich klanów. Nie ma tam miejsca na dziecinne zachowania
    rodem ze wcześniej wspomnianego CSa. Zdajemy sobie sprawę ,że różni ludzie grają w różne gry ale nigdy nie przyklejaliśmy etykiety do sceny warbanda jako sceny pełnej chamstwa i gówniarstwa. Wszelkie eventy i turnieje napawały nas dumą i nadzieją na
    scenę podobną do tej z TW jeśli chodzi o dojrzałość ludzi. Niestety jest wiele ugrupowań, które burzą ten obraz i burzą wizerunek na, który pracowało wiele dojrzałych klanów -
    jak może zauważyliście nie nazywam takich ugrupowań klanami gdyż w naszej ocenie nie zasługują one na miano klanu polskiej sceny. Ponadto nie uważamy ,żeby jedynie organizacja i branie udziału w turniejach
    składały się na budowanie sceny. Scena musi mieć solidny fundament jakim jest szacunek i kultura. Zatem branie udziału w turniejach organizowanych przez grupę, która zamiast poświęcić czas na złożenie porządnej Ligii
    traci czas na zabawy takie jak opisałem powyżej. Chciałem podkreślić ,że nie zrzucamy tu winy na wiek ponieważ znajdzie się wielu młodych ludzi, który potrafią się zachować natomiast jest wiele osób zbliżających
    się do wieku dojrzałego , które nie radzą sobie z emocjami i czerpią przyjemność z trollowania. Idealnym przykładem tych ostatnich są właśnie panowie z PE. I dlatego klan IPL uważa ,że branie udziału w takim turnieju jest po prostu dokarmianiem
    takich ludzi, który nabiorą przekonania ,że mogą robić co im sie podoba i pozostanie to bez konsekwencji na scenie.

POZDRAWIAM

Przeklinanie na TS? O wcinaniu się nam w połowie zdania i powodów do frustracji wspomnieć już się zapomina. Ale to nie ważne.
    Cieszę się, że to chociaż ty Dun napisałeś, bo się przyjemnie czyta tego posta, niczym trylogię Sienkiewicza. Ufff... dobrze, że nie ma tu mowy o banujących łodziach itp.
    Co do tego "zachwytu" IPLem, ohhh tak !!! Ile osób o Was marzy, tylko ten próg wiekowy, ahh... Spokojnie, to zdanie to tylko ironia.
    Co do Waszego postu o tej scenie itd. Wiem jak sie sytuacja przedstawia ! Byłem wystarczająco długo w IPL by się przekonać. Sytuacja wygląda tak, że Wasz klan uważa, że scena Warband jest podzielona na dwie części:
    - scene lepszą, pełną kultury, bez napinki, z samymi przegranymi, która tworzy wyłącznie jeden klan - IPL !
    - scenę gorszą, gdzie jednak graczom zależy na wygrywaniu, a nie być pokonywanym - i do niej należą wszystkie inne klany polskiej sceny (oczywiście oprócz Was).

Można pomyśleć, że to suche gadania. Owszem można, bo wiele osób tawerny uważa mnie za pewnego człowieka, co majaczy. Dowodów nie mam, ale pamiętam jak to było, kiedy była "afera" z Reprezentacją na Nations Cup. Głoszenie, że mecze wygra się kulturą, a nie skillem. Wasz styl :P
    Na dodatek działaliście ewidentnie na kilka frontów - raz wspieraliście klan X, uważając, że klan Y* ma zaplanowana liste reprezentantów, a potem jednak stwierdziliście, ze mistrzostwa sie wygra jak wyzej wspomnialem kulturą. To spowodowało frustrację ekipy Wilków przez co im się nie dziwie. IPL miał ogromne nadzieje, ze bedzie mial swoich reprezentantow, ooo tak ! Pominęli jednak to, że jeśli takowi by byli, reprezentacja w Warband skończyła by jak reprezentacja w piłce nożnej. Na szczęscie dla nas, Wilki doszły do reprezentacji i dziś już wiemy, że jesteśmy minimum wice mistrzami świata WB.
    Taka prawda, no cóż, IPL twierdzi, że scena Warband to dziecinada, a IPL jest jedynie godny do reprezentowania polskiej sceny Warband. Cóż...
    ... Już nie będe nic mowil o Waszym najwspanialszym i nalepszym Lordzie Legioniscie, ktory m.in kickuje graczy majacych w nicku cos zwiazanego z drużyną piłkarską zwaną Polonia Warszawa. Czyżby zazdrość i maniakalne uwielbienie piłkarskiej drużyny. Tzn. pseudokibic, co wyczekuje na ustawki, a nie mecze. Nie wie i mnie to nie interesuje - to jest forum Warbanda, a nie piłki nożnej.

Wasza reakcja jak mówie mnie nie dziwi - PE obrało prostą taktyke. Nie przejmować sie opinia innych klanow i iść do przodu, wygrywajac kolejne mecze. A to, że jeden jedyny IPL upiera się, że niezbędną drogą do zdobycia sukcesu jest kultura to już Wasza sprawa. Nie chce z Wami prowadzić jakieś wojny, bo lubie część Waszych członków (zwłaszcza tych niepełnoprawnych) jednak o dziwo, większość osób co odeszła od Was z własnej dobrej woli am takie samo zdanie o Was jak ja. Wiem, jestem podły, oczerniając klan, w którym spędziłem 7 miesięcy, jednak niestety milczeć sytuacja nie pozwala, bo IPL by mnie "zjadł".

Chętnych w poznaniu szczegółów o tych klanach X i Y co oznaczyłem nastepującym znakiem * odsyłam do mnie na pw, steam, ts itd.

Widzę starcie dwóch humanistów. Nie wiem dlaczego mi się nie chce czytać, nie można było najważniejsze wątki w podpunktach :D?
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2011, 22:41:00 wysłana przez gorNN »

Offline GameKompot

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 14, 2011, 22:46:01 »
     niech PE popracuje nad kulturą bo widzę że dla nich wygrana jest więcej warta niż kultura wobec innych graczy zamiast trenować na sparngi lepiej trenujcie nad kulturą wobec innego gracza bo ta cecha potrafi pokazać że klan coś potrafi osiągnąć na przykładzie klan GSE(dawny) długo nie pociągneli i sławą sie też nie okryli
    ponoć najważniejsza jest zabawa i gra w miłej atmosferze niż wygrana

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #153 dnia: Maja 14, 2011, 22:56:37 »
    Słuchaj Kamilo, jak byłeś w klanie uważałem Cie za równego gościa i nie miałem Ci nic do zarzucenia. Odkąd założyłeś czy tam dołączyłeś do tego całego PE okazałeś się niestety... tym kim sie okazałeś :) Przykro mi z tego powodu. Tak jak się spodziewałem posta Duna nie zrozumiałeś mimo, że napisałeś , że wiesz co to ironia.
    Cytując Waszego klanowicza, nie przepraszam, rekruta jeszcze:
    "juz wolalbym zeby kamilo wrocil i jeszcze raz zaczol przygode z klanem niz bujal sie z oszolami lygrysem i xxx"
    Co do IPLu, miałem nadzieję, że pomimo sytuacji naszych klanów, które można przyrównać do Polski i Zakonu Krzyżackiego, takie kłótnie nie ujrzą światła publicznego. Niestety, IPL, którego szanuje za swoją długą tradycje i puchary, musi pokazać, że to on ma ostatnie słowo. I każda osoba, która coś się odezwie jak np. Lygryss jest traktowana jako oszołom. Baa... po 3 miesiącach będąc w IPL (a dołączyłem jednoczesnie z 2 innymi osobami) nagle już jedna z tych osób miała swoją złą opinię o lygryssie, wzorując się na opowiadaniach reszty członków IPL. W statucie powinien być "apdejt" i wprowadzenie punktu, że uczymy, że Lygryss i (zapewne od dzis) Kamillo są źli i nie można sie z nimi zadawać !

No cóż, niestety, prawda smutna, ale Wam IPLowcom mało kto się przeciwstawia, bo każdy Was szanuje (i nie ukrywam, że ja takze, bo bycie 8 lat na scenie to ładny wyczyn). I tej kłótni nie mam zamiaru kontynuować, bo nie chce swoimi postami urażać normalniejszej części IPL (do ktorej zaliczasz się także ty Rara). A jaki ejstem wiem - mściwy i okropny. Tak, ale cóż, te posty pozwalają mi się oderwać od problemów życiowych, braku pieniędzy i partnerki i spędzania całego dnia słuchając Tokio Hotel. To także ironia. I bez urazy dla słuchaczy Tokio Hotel.

GameKompot - ja Warbanda traktuje jako zabawe, ale z ta kultura nie przesadzajmy. Nie bede wchodzil na TS i krzyczał donosnie "Witaj mosci rycerzu, moj ukochany panie !".

P.S. Ciekawe, czemu nagle Rara musiał zainterweniować? Pewnie dlatego, ze ma w sobie to coś i ma jaja. No i nie boi sie publikowac postow, nie proszac o cenzure załoge łodzi podwodnej, to znaczy wyżej postawione Rycerstwo !

P.S.2 GameKompot - wiele klanow, z tej wyzszej półki tak naprawde, nie dba szczegolnie o kulture i nie obchodzi ich opinia innych, nie bede tutaj wymienial nazw, bo nie lubie tego, ale taka prawda. Tak więc, widzimy na zasadzie Nations Cupa (znowu sie przyczepie), że to umiejetnosciami sie osiaga wiele w tej grze, kultura (ktora w małym stopniu posiadam) jest niezbędna do systemów rekrutacji itd. aby ludzie sie nie zrażali. No, ale nie mozna tez przesadzać.
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2011, 23:07:46 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #154 dnia: Maja 14, 2011, 23:05:08 »
    GameKompot - ja Warbanda traktuje jako zabawe, ale z ta kultura nie przesadzajmy. Nie bede wchodzil na TS i krzyczał donosnie "Witaj mosci rycerzu, moj ukochany panie !".

Kolega zna pojęcia szacunku i kultury?

Bo chyba niezbyt.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Maja 14, 2011, 23:23:31 »
    Kolega zna pojęcia szacunku i kultury?

Bo chyba niezbyt.
    Znam, znam. Ale trzeba oddzielić kulture i szacunek, od patologii ! Powitanie jest wazne, ale nie w jakis sposob sprzed 600 lat.

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 14, 2011, 23:28:28 »
    Ale jak ktoś lubi i bawi go to, to czemu niby masz zabraniać? Ich TS, ich wola. Może chcą się poczuć jak rycerze sprzed 600 lat :)

Zakładam (niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę), że w całej dyskusji chodzi o szeroko pojęty szacunek i kulturę względem klanów i ich członków w sensie ogólnym tj. odpowiednie wyrażanie się, porządnie zachowanie, brak wulgaryzmów, nie podszywanie się pod członków innego klanu, najprostsze podziękowania po sparingach, generalnie wszystko co związane jest z dobrym wychowaniem.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 14, 2011, 23:28:44 »
    niech PE popracuje nad kulturą bo widzę że dla nich wygrana jest więcej warta niż kultura wobec innych graczy zamiast trenować na sparngi lepiej trenujcie nad kulturą wobec innego gracza bo ta cecha potrafi pokazać że klan coś potrafi osiągnąć na przykładzie klan GSE(dawny) długo nie pociągneli i sławą sie też nie okryli
    ponoć najważniejsza jest zabawa i gra w miłej atmosferze niż wygrana

Taaaak! Kultura! Kultura ponad wszystko!

Jak to mawiał pewien "wąsaty" - Kultur uber alles. A nie... On mówił o czymś innym. ^^
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2011, 23:43:05 wysłana przez proud »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #158 dnia: Maja 15, 2011, 00:37:52 »
    Jednak się nie potrzymam od napisania co o tym sadze;) Jeśli kogoś obrażę co zapewne zrobię to z góry przepraszam.  Tak wiec cała ta sytuacja z IPL mnie po prostu śmieszy z początku naprawdę uważałem ze IPL ma racje jeśli chodzi np PE podszywa sie pod nicki y tagiem IPL, ze mamy dzieciarnie, ze jesteśmy klanem niekulturalnym itp. Lecz szczerze mówiąc na obecna chwile zdanie IPL mam głęboko w .....;d Tak jak z reszta i wielu polskich klanów. Najbardziej mnie rozbawia zrezygnowanie IPL z pucharu/ligi polski organizowana przez nas, a szczególnie uzasadnienie Dunleapa_IPL, wychodzi na to ze nie jesteśmy po prostu nie godni na uczestnictwo IPL;d. Napewno nie bedziemy sie blagac na kolanach żadnego klanu o uczestnictwo.  Nie chcecie brać udziału spoko napisaliście post rezygnujący ok. lecz dalsze info powinniście kierować do kamillo a nie spamować w wątku. Ale przeciez IPL nigdy nie ''troluje''

Tak sie zastanawiam i nie mogę zrozumieć innych jak i samego siebie. Po co 99% polskich klanów zakłada osobny temat odnośnie swojej ekipy. Przecież przez ta tawernę (moze nie tyle tawerne co głupotę założycieli) klany się ze sobą kloca. Przecież gdyby nie bylo gdzie np napisac ze gracz xxx zbanował za nic gracza yyy nie bylo by problemu. a tak to wiele osob których zranil w samo serce kick na serverze zali sie innym klanom jak to klan xxx bardzo go zranil . Nie lepiej bylo by powędrować na TS opieprzyć dana osobe albo ewentualnie wytlumaczyc sytuacje? (Teraz się zdziwicie i uznacie mnie za oblekanego): Co jest ciekawe wilki ktore z tego co wiem nie lubię tawernę i zdanie innych klanów maja tez głęboko w tylnej części ciała są mimo wszytko dobrze ogarniętym klanem. Byla sytuacja ze jeden koles od nas pisal troche nie potrzebnie w temacie NC2011 wilki zamiast pisac ze to nie prawda itp przyszli do nas na TS i zaczęli nas troszkę o piepszac jak i wyjaśniać cala sytuacje za co naprawde wzbudziło we mnie podziw.

Jeszcze jedno pytanie do wszytkich. Czy wy nie macie innych problemów co kłócenie sie z innymi klanami? Wiele osob traktuje pobyt w klanie jak i sama gre tak na luzie jako odstresowanie sie od zycia codziennego i watpie zeby jeszcze nawet w swiecie wirtualnym chcialo im sie zachowywac w 100% odpowiednio do danej sytuacji. Ale jednak troche jest takich NoLive(nie wiem jak to sie pisze) co klan i gre traktuja ponad wszytko. I aby czekaja gdzie by mogly sie na forum wykazac na forach w grze itp swoja dorosloscia..

Przepraszam za bledy

PS:Oj drogi argalebie
    ''Taaaak! Kultura! Kultura ponad wszystko!'' i kto to mowi;d

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #159 dnia: Maja 15, 2011, 01:55:13 »
    Dość długo was widziałem na POLSKIEJ SCENIE warband,ale dlaczego tak późno się reklamujecie?
    Zapomniał bym życzę powodzenia 

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Maja 15, 2011, 08:31:23 »
    Legionisto - jeśli my wyzywaliśmy IPL od nobow, to coś Ci się fakty mylą. Może to inny klan Was wyzwał, na co bym sie nie zdziwił.
    Poza tym, Twoja osoba wcale mnie nie interesuje - wole isć na dziewczyny.
    I to, że pisaleś post po godzinie 4. (w Twojej strefie czasowej po 3.) nie zwalnia Cie od zachowania podstaw ortografii i interpunkcji.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #161 dnia: Maja 15, 2011, 10:53:19 »
    Co jest ciekawe wilki ktore z tego co wiem nie lubię tawernę i zdanie innych klanów maja tez głęboko w tylnej części ciała są mimo wszytko dobrze ogarniętym klanem. Byla sytuacja ze jeden koles od nas pisal troche nie potrzebnie w temacie NC2011 wilki zamiast pisac ze to nie prawda itp przyszli do nas na TS i zaczęli nas troszkę o piepszac jak i wyjaśniać cala sytuacje za co naprawde wzbudziło we mnie podziw.

Ahhh te Wilki ... ^^

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Vondagar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Maja 15, 2011, 11:02:14 »
    Klasyczny przykład urażonej dumy, osoby które z tych czy innych powodów nie znalazły sobie miejsca w danym klanie, dalszą cześc swojej egzystencji na scenie buduja na nienawiści do tego klanu oraz tworzeniu zamieszania i otoczki kłótni.  Jestem w klanie IPL od 2007..i widziałem takie zachowania wielokrotnie. Wyjaśniam....my nie mamy zamiaru sie kłócić...natomiast każdy kto nie potrafi sie zachować, i nie potrafi uszanować statusu gościa... na naszych serwerach zostanie wyrzucony czy też zbanowany.

Nie sądze że IPL musi sie tłumaczyć ze swoich decyzji, ale widze ze część osób nie widzi rażącego, szczeniackiego w dodatku bezczelnego zachowania, które rzutuje na cała scenę warband, dlatego takie klany powinny znikać, i zreszta jak widze znikają, zatem życząć wam rychłego zniknięcia, z pozdrowieniami Vondagar.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #163 dnia: Maja 15, 2011, 12:07:40 »
    Wątki IPL i PE czasowo zamykam, aż panowie ochłoniecie trochę. Ponadto lygrys dostaje ostrzeżenie za obrażanie innych użytkowników.

Swoją drogą gratuluję, dostarczacie mi coraz więcej argumentów do wprowadzenia poważnych zmian w dziale klanów Warbanda, czyli wywalenia wszystkich wątków klanowych do kosza, a na ich miejsce postawienia jednego, zamkniętego tematu jeno z postem czysto informacyjnym. Tylko tak dalej, a ta wizja już niedługo się ziści...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Maja 18, 2011, 16:32:34 »
    Temat do naszych ogłoszeń parafialnych.

1. W ostatnim czasie rozegraliśmy kilka sparingów przygotowawczych przed pucharem polskim. Udało nam się zmierzyć z takimi klanami jak DR/KR, Bohemian czy też RDB.

2. Do klanu dołączyli ostatni
    Osviux, Zawisza Czarny, Blackhawk, Krzyżak(znany bardziej ze sceny total warów) Sylwester, Baron Michael,Altair, Carlos oraz Zizka.

3. Do klanu powróciło również kilku graczy, między innymi nasz kochany Blast, Kowboj i Obuwie( ahh to jego poczuciem humoru)

4. Klan wziął udział w evencie Asterix i Obelix kontra Cezar, zabawa była przednia, i czekamy na kolejne tego typu wydarzenia!

5. Warto dodać co, do Eventu o którym przed chwilą była mowa, że stroną Rzymską dowodził nasz gracz Rapton zwany czasem fikuśnie Lygryssem. I razem ze swym sztabem powiódł nas do ostatecznego zwycięstwa i zajęcia Galijskiej wioski, wbrew komiksowi w którym Galowie zawsze dawali łupnia rzymianom

6. Klan organizuje także puchar polski, do którego zgłosiła się wyłącznie elita polskiej sceny, mamy nadzieje że, zabawa będzie przednia a stworzone zasady pomogą scenie w rozwoju.
    7. Miecz na kółku zawiesza jednak Drax. Mamy nadzieje że, kiedyś wróci do aktywnego grania z nami.

Na koniec chce przypomnieć że, rekrutacja do PE dalej otwarta! Jeśli więc czujesz się na siłach by dołączyć do naszej wesołej ferajny to składaj podanie na naszym forum!
    Strona: www.klanpe.aaf.pl

« Ostatnia zmiana: Maja 18, 2011, 17:05:41 wysłana przez Kamillo18 »