Przeklinanie na TS? O wcinaniu się nam w połowie zdania i powodów do frustracji wspomnieć już się zapomina. Ale to nie ważne.
Cieszę się, że to chociaż ty Dun napisałeś, bo się przyjemnie czyta tego posta, niczym trylogię Sienkiewicza. Ufff... dobrze, że nie ma tu mowy o banujących łodziach itp.
Co do tego "zachwytu" IPLem, ohhh tak !!! Ile osób o Was marzy, tylko ten próg wiekowy, ahh... Spokojnie, to zdanie to tylko ironia.
Co do Waszego postu o tej scenie itd. Wiem jak sie sytuacja przedstawia ! Byłem wystarczająco długo w IPL by się przekonać. Sytuacja wygląda tak, że Wasz klan uważa, że scena Warband jest podzielona na dwie części:
- scene lepszą, pełną kultury, bez napinki, z samymi przegranymi, która tworzy wyłącznie jeden klan - IPL !
- scenę gorszą, gdzie jednak graczom zależy na wygrywaniu, a nie być pokonywanym - i do niej należą wszystkie inne klany polskiej sceny (oczywiście oprócz Was).
Można pomyśleć, że to suche gadania. Owszem można, bo wiele osób tawerny uważa mnie za pewnego człowieka, co majaczy. Dowodów nie mam, ale pamiętam jak to było, kiedy była "afera" z Reprezentacją na Nations Cup. Głoszenie, że mecze wygra się kulturą, a nie skillem. Wasz styl :P
Na dodatek działaliście ewidentnie na kilka frontów - raz wspieraliście klan X, uważając, że klan Y* ma zaplanowana liste reprezentantów, a potem jednak stwierdziliście, ze mistrzostwa sie wygra jak wyzej wspomnialem kulturą. To spowodowało frustrację ekipy Wilków przez co im się nie dziwie. IPL miał ogromne nadzieje, ze bedzie mial swoich reprezentantow, ooo tak ! Pominęli jednak to, że jeśli takowi by byli, reprezentacja w Warband skończyła by jak reprezentacja w piłce nożnej. Na szczęscie dla nas, Wilki doszły do reprezentacji i dziś już wiemy, że jesteśmy minimum wice mistrzami świata WB.
Taka prawda, no cóż, IPL twierdzi, że scena Warband to dziecinada, a IPL jest jedynie godny do reprezentowania polskiej sceny Warband. Cóż...
... Już nie będe nic mowil o Waszym najwspanialszym i nalepszym Lordzie Legioniscie, ktory m.in kickuje graczy majacych w nicku cos zwiazanego z drużyną piłkarską zwaną Polonia Warszawa. Czyżby zazdrość i maniakalne uwielbienie piłkarskiej drużyny. Tzn. pseudokibic, co wyczekuje na ustawki, a nie mecze. Nie wie i mnie to nie interesuje - to jest forum Warbanda, a nie piłki nożnej.
Wasza reakcja jak mówie mnie nie dziwi - PE obrało prostą taktyke. Nie przejmować sie opinia innych klanow i iść do przodu, wygrywajac kolejne mecze. A to, że jeden jedyny IPL upiera się, że niezbędną drogą do zdobycia sukcesu jest kultura to już Wasza sprawa. Nie chce z Wami prowadzić jakieś wojny, bo lubie część Waszych członków (zwłaszcza tych niepełnoprawnych) jednak o dziwo, większość osób co odeszła od Was z własnej dobrej woli am takie samo zdanie o Was jak ja. Wiem, jestem podły, oczerniając klan, w którym spędziłem 7 miesięcy, jednak niestety milczeć sytuacja nie pozwala, bo IPL by mnie "zjadł".
Chętnych w poznaniu szczegółów o tych klanach X i Y co oznaczyłem nastepującym znakiem * odsyłam do mnie na pw, steam, ts itd.