Witam,chciałbym zaprezentować wszystkim klan,a właściwie na razie grupę Bractwo Sigmara.
Zaznaczm że nie jest to kolejna grupa czy klan który robiony jest z czystej głupoty a po kilku dniach już nie istniejemy,mam już 22 lata i myślę poważnie więc o szczerość i chęć do realizacji planów nie trzeba się obawiać.Błagam by na wstępie nie wrzucać nam przysłowiowych kłód pod nogi i dać nam szanse.
Grupa ta zrzesza graczy którzy interesują się realiami Warhammera,bynajmniej nie 40 000,tylko fantasy batlle,a najlepiej tych co grają,grali w rpg papierowe tegoż świata.
Ponieważ dopiero powstajemy nie ma sensu rozwodzić się nad zasadami i rekrutacją.Rekrutacja będzie otwarta niebawem,od razu zaznaczam że na razie NIE jest to klan.
Grupę tą utworzyłem z kolegą,więc niech nikogo nie dziwi fakt iż nas mało,a oto i skład:
BS_Rycerz _Sigmara_Aldred
Bs_Rajtar_Mandred
oraz zacna kobieta(Ania)która raczkuje dopiero jako gracz Bs_Rajtar_Ulrica(Niestety,pojechała za granicę do pracy)
Naszym celem jest kulturalne granie z innymi,w razie potrzeby tłumaczymy graczom jak grać honorowo,swoją drogą często wtedy nas wyzywają.Co do relacji z innymi klanami,powiem tak,nie spodziewałem się tak dobrego zgrania z wami.Każdy klan potrafi naprawdę grać zespołowo,jako że powstajemy cieszy mnie fakt że już na kilku serwerach od razu mnie witają gdy zaczynam grać,to miłe.Mam nadzieje że Bractwo Sigmara pokona piętrzące się na razie problemy i zaczniemy coś wnosić w społeczność warbanda,z poważaniem rycerz Aldred.