Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native] Bractwo Sigmara  (Przeczytany 6202 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    [Native] Bractwo Sigmara
    « dnia: Lutego 18, 2011, 11:00:34 »
    Witam,chciałbym zaprezentować wszystkim klan,a właściwie na razie grupę Bractwo Sigmara.
    Zaznaczm że nie jest to kolejna grupa czy klan który robiony jest z czystej głupoty a po kilku dniach już nie istniejemy,mam już 22 lata i myślę poważnie więc o szczerość i chęć do realizacji planów nie trzeba się obawiać.Błagam by na wstępie nie wrzucać nam przysłowiowych kłód pod nogi i dać nam szanse.

Grupa ta zrzesza graczy którzy interesują się realiami Warhammera,bynajmniej nie 40 000,tylko fantasy batlle,a najlepiej tych co grają,grali w rpg papierowe tegoż świata.
    Ponieważ dopiero powstajemy nie ma sensu rozwodzić się nad zasadami i rekrutacją.Rekrutacja będzie otwarta niebawem,od razu zaznaczam że na razie NIE jest to klan.
    Grupę tą utworzyłem z kolegą,więc niech nikogo nie dziwi fakt iż nas mało,a oto i skład:
    BS_Rycerz _Sigmara_Aldred
    Bs_Rajtar_Mandred
    oraz zacna kobieta(Ania)która raczkuje dopiero jako gracz Bs_Rajtar_Ulrica(Niestety,pojechała za granicę do pracy)
    Naszym celem jest kulturalne granie z innymi,w razie potrzeby tłumaczymy graczom jak grać honorowo,swoją drogą często wtedy nas wyzywają.Co do relacji z innymi klanami,powiem tak,nie spodziewałem się tak dobrego zgrania z wami.Każdy klan potrafi naprawdę grać zespołowo,jako że powstajemy cieszy mnie fakt że już na kilku serwerach od razu mnie witają gdy zaczynam grać,to miłe.Mam nadzieje że Bractwo Sigmara pokona piętrzące się na razie problemy i zaczniemy coś wnosić w społeczność warbanda,z poważaniem rycerz Aldred.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2015, 00:51:53 wysłana przez MltiTstwe »
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Odp: Bractwo Sigmara
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 18, 2011, 11:10:10 »
    Witam.Również wiele lat grałem w papierowego Warhammera więc podoba mi się Wasz inicjatywa .W imieniu klanu HITMEN życzę Wam powodzenia

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 18, 2011, 11:11:30 »
    W imieniu klanu WarDogs życzę Wam powodzenia :)

Offline Alandar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 18, 2011, 11:17:18 »
    Życzę powodzenia w imieniu swoim i klanu GSE

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 18, 2011, 11:53:22 »
    :) już  się bałem, że kolejny 10 latek tworzy klan, a tu bardzo przyjemne zdziwienie - 22 lata i pełna kulturka, takiej grupie to aż miło życzyc powodzenia :)

PS. Grałem trochę w warhammera i z tego co pamiętam, to bronią Sigmara był młot bojowy, czy to oznacza wielką drużynę młotodzierżców? :D

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 18, 2011, 12:29:52 »
    Tak;)Faktycznie żarliwi wyznawcy Sigmara walczą młotami bojowymi,jednak że każdy człowiek jest inny to i walczy bronią którą lubi,nie ma obaw co do "gołych"berserkerów" wywijającymi na prawo i lewo młotami,raz że to nie taktyczne posunięcie a dwa ze słabym manualem to szaleństwo;)Widzę że system warhammera nie jest wam obcy to dobrze.Dobrze wiedzieć że nie tylko elektroniczna rozgrywka jest na topie.Co do waszych życzeń sukcesów zapewniam,raduje nas każde dobre słowo.jako rycerze Sigmara winniśmy zachowywać się z nalerzytyą pokorą,nigdy nie wiadomo czy aby jakiś łowca czarownic nas nie zacznie podejrzewać o konszakty z chaosem;)A tak na serio,dzięki Wam wszystkim za dobre słowa;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 18, 2011, 13:45:23 »
    Tak;)Faktycznie żarliwi wyznawcy Sigmara walczą młotami bojowymi,jednak że każdy człowiek jest inny to i walczy bronią którą lubi,nie ma obaw co do "gołych"berserkerów" wywijającymi na prawo i lewo młotami,raz że to nie taktyczne posunięcie a dwa ze słabym manualem to szaleństwo;)Widzę że system warhammera nie jest wam obcy to dobrze.Dobrze wiedzieć że nie tylko elektroniczna rozgrywka jest na topie.Co do waszych życzeń sukcesów zapewniam,raduje nas każde dobre słowo.jako rycerze Sigmara winniśmy zachowywać się z nalerzytyą pokorą,nigdy nie wiadomo czy aby jakiś łowca czarownic nas nie zacznie podejrzewać o konszakty z chaosem;)A tak na serio,dzięki Wam wszystkim za dobre słowa;)

Taka rada na przyszłość: Od góry na dół lepiej się bije:)
    Życzę oczywiście powodzenia, do skrzyżowania mieczy.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 18, 2011, 13:49:51 »
    Życzę powodzenia!

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 18, 2011, 15:10:30 »
    W imieniu swoim i Klanu IPL życzę powodzenia i miłej zabawy na scenie WB ; )

Za Imperatora!
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 18, 2011, 15:35:34 »
    Cóż, całkiem przyzwoicie się to prezentuje, zwłaszcza, że masz trzeźwe podejście do sprawy :)

Życzę samych sukcesów w imieniu swoim oraz całego Zakonu Krwi i Miecza.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 18, 2011, 15:45:41 »
    zapowiada sie fajny i miły klan zycze powodzenia!

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 18, 2011, 16:59:29 »
    Pozdrawiam oraz życzę powodzenia w imieniu swoim jak i swojego klanu :D ( tak tak wiem Apollo że już życzyłeś ale taki klan zasługuje na dwa pozdrowienia :D )

A przy okazji macie może stronę internetową ? :P

Do skrzyżowania Topora i młota.

Za Imperium ! :D
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2011, 17:02:31 wysłana przez Luciferek »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 18, 2011, 17:15:05 »
    Dzięki Wam wszystkim,ale naprawdę nie ma w nas nic nadzwyczajnego.Może poza faktem że Bractwo składa się z ludzi lubiących warhammera.Nie mniej jednak liczy sie dla nas każde dobre słowo.I jeśli Sigmar pozwoli z czasem staniemy się pełnowartościowym klanem.Do tego czasu winniśmy się szkolić i trenować z tak zacnym gronem graczy,które jak widać podaje pomocną dłoń w tym celu.Z czasem określimy swoje cele,zasady ,dążenia,na razie poniewasz dopiero powstajemy nie ma sensu od razu chwytać się za wszystko.Jak to mówią,chytry dwa razy straci;)
    "Widzę w waszych oczach,że boicie się tego wroga.Widzę w waszych oczach zapytanie o to,jak walczyć z tak przerażającymi monstrami.Żołnierze Imperium,znam na to odpowiedz.Będziemy z nimi walczyć naszą stalą i naszą odwagą,ale przede wszystkim będziemy z nimi walczyć naszą wiarą w Sigmara"
    Magnus Pobożny,podczas bitwy u bram Kislevu.
    To tak w ramach klimatu naszego bractwa,Za Imperatora! :)

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 18, 2011, 22:36:22 »
    "Chwała Sigmarowi!" Okrzyk na koniec bitwy :)
    Życzę powodzenia, sukcesów, ale przedewszystkim miłej zabawy i pogłebiania znajomości, nic tak nie zbliża jak (za przeproszeniem) pierniczenie wieczorem, pod pretekstem grania w Warbanda.
    Pozdrawiam.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 19, 2011, 10:56:33 »
    Witam.Również wiele lat grałem w papierowego Warhammera więc podoba mi się Wasz inicjatywa .W imieniu klanu HITMEN życzę Wam powodzenia

A ja w Bitewniaka :)