Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native] Bractwo Sigmara  (Przeczytany 6204 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    Odp: Bractwo Sigmara
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 23, 2011, 15:52:46 »
    Życzę powodzenia:)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 02, 2011, 15:05:04 »
    Fajnie poznać ludzi grających w Warhammera ^^ Ja w to gram od ferii 2011 :D I moja postać wierzy w Ulryka. Oczywiście życzę Wam powodzenia i dobrego skilla ;)
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 02, 2011, 15:38:41 »
    No tak,Ulryk bóg wojny i zimy,patron Midenheim.A w jaką edycję grasz?Bo my w 2,ta najnowsza jakoś mnie nie przekonuje....
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 02, 2011, 16:41:24 »
    Gracz bitewniaka i papierówki pozdrawia i życzy powodzenia w imieniu Wilków!(WV)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 05, 2011, 08:45:33 »
    Nie wiedziałem gdzie to napisać więc z logicznych względów tu napisze. Wczoraj dowiedziałem się czegoś co normalnie wyprowadziło mnie z równowagi. Ale po kolei, mamy w bractwie dziewczynę, BS_Rajtar_Ulrica(nick w grze)dostałem od niej telefon że wczoraj między godziną 19 i 20 została na jednym serwerze zwyzywana, z grzeczności nie powtórzę w jaki sposób,ale nic miłego dla kobiety. Grała jak umiała i szło jej dobrze aż jeden z graczy uraczył ją licznymi bluzgami. Dziewczyna płakała przez telefon i nie wiem kiedy znowu zacznie grać, jeśli czyta to ten kto ją zwyzywał niech się tu przyzna. Zapowiadam że nie spoczne puki nie dowiem się kto to był, to był serwer war dogs raczej. Ktokolwiek wczoraj był tego świadkiem niech pomoże nam znaleść  niedowartościowanego gościa. Jedyny fakt to ten że to był gracz niezrzeszony bo nie miał nic przed nickiem, a z tego wszystkiego Ania nie pamięta jego nicka. Prosze nie pisać głupich tekstów bo ja nie uznaje poniewierania słabszej płci. A teraz słowa do owego cwaniaka-Znajde Cie i sprawię że na każdym serwerze będziesz drżał ze strachu gdy zobaczysz nick BS_Rycerz_Sigmara_Aldred lub Rajtar_Mandred,potrafiłeś wyżywać się na kobiecie pokażesz co umiesz z jej przyjaciółmi. Nie zamykać tematu, jestem wk******y i takiemu ........ nie popuszczę. Tyle, myślałem że szacunek do kobiet jest powszechny...myliłem się i znajde go chodzbym miał szukać lata.żeby nie było ja mu nie grożę,po prostu albo się przyzna albo jak już go namierzymy będzie miał ciężko grać w warbanda,jestem człowiekiem spokojnym ale są pewne granice.
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2011, 11:27:18 wysłana przez Aldred »
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 05, 2011, 09:07:18 »
    O 18:30 zamknęliśmy serwer, a otworzyliśmy go o 19:40. Faktycznie, Ulrica grała zaraz po sparingu. Grała jeszcze jakiś czas, oto to, co znalazłem :

20:42:47 - *DEAD* [chris] za szybka bron
     20:42:48 - *DEAD* [PE_xkubx] uklricA nieĹşle
    20:43:04 - [chris] ta suka tylko kampic umie
    20:43:17 - [PE_xkubx] nooo wreszcie kto� m�dry
     20:43:21 - [BS_Rajtar_Ulrica] MIĹ�O MI;)
     20:46:19 - [BS_Rajtar_Ulrica] ktĂłry nazwaĹ� mnie sukÄ�?
     20:46:28 - [Marcel] napewno nie ja :)
     20:46:29 - [Zwiadowcy_Halt] niewiem

Czyli od "suki" wyzywał gracz o nicku chris i PE_xkubx.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 05, 2011, 09:34:24 »
    Wielkie dzięki przyjacielu;)Znajde go i wyzwę na pojedynek,szukałem dziś po serwach ale nie miałem pojęcia gdzie i kogo tylko pytałem.Wielkie dzięki;)

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 05, 2011, 10:15:51 »
    Aldred sorki ale jak przez takie coś kończy z Warbandem to naprawde dziwne... wiesz ilu dobrych graczy by musiało sobie powiedziec dowidzenia?:) trzeba miec silną dupe i psychike w dzisiejszym swiecie;)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 05, 2011, 11:26:05 »
    Wiem wiem, na mnie takie przytyki nie działają. Ale ona z natury jest słabą duszą ,i szkoda że to jest wykorzystywane przeciw Niej. Ma swoje lata (19)lat ale z tego co wiem życie już ją mocno sponiewierało a nie będę mówił czemu...Być morze przez to jest taka wrażliwa, nie mi oceniać kogokolwiek, ale mam nadzieję że teraz ją trochę zrozumiecie. Jeśli ktoś ma problemy w domu i to nie ciekawe to łatwo o taką sytuacje jak ta. Uczulałem Ją na to aby nie dała się wyprowadzić z równowagi, żeby chociasz w grze była silna. Widać słabo ją uświadomiłem, mam nadzieję że jej przejdzie, świetnie ją rozumie bo sam lekko nie mam(zapewne wielu z was także), to tylko gra...Ale widać jak niektórym może zaszkodzić, dziwie się że tak chamsko potraktowano kobietę. Wiem, może i nie mam racji, ale mówię co myśle,tak mnie wychowano. Milicja masz racje z tym co napisałeś, ale bierz pod uwagę że każdy człowiek jest inny i ma silniejszą bądz słabszą psychikę...

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 05, 2011, 11:31:25 »
    Milicja ma rację. Skąd mogli wiedzieć? Tego typu odzywki są dość powszechne, ale nigdy nikt nie robi z nich afery. To ich nie usprawiedliwia, ale nie należy robić z nich bezdusznych bestii, Aldredzie.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 05, 2011, 11:54:33 »
    Aldred w dzisiejszym świecie dzieci "neo" internet jest zła rzeczą niestety.:/ ale mam nadzieje że wróci Rajtal_Ulrica wróci do gry bo mało jest pięknej płci tutaj i trzeba o nie dbać a i ja chyba nie walczyłem jeszcze z kobietą (prawdziwą a nie tak dla zabawy ludzie robia baby) na serverze wiec chetnie z nią powalczą powiedz jej, że normlani ludzie czekaja az wróci;)

pzdr.

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 05, 2011, 12:08:09 »
    Ehh, Aldred dla mnie też nie ma nic bardziej żałosnego, niż obrazic kobietę, no ale cóż... czego można się spodziewac po jakimś gówniarzu?
    W prawdziwym świecie się nie odważy, więc przez neta jest bardzo odważny ): Niestety niektórzy mają kompleksy i muszą się dowartościowac.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 05, 2011, 12:38:53 »
    Gdyby któryś z naszych adminów był na serwerze na pewno by do tego nie doszło, więc przepraszam za niedopilnowanie sytuacji, ale nie można przecież grać w WB 24/h. Spróbuj ją namówić, aby wróciła do gry. Chamscy ludzie są wszędzie, więc niech się nie przejmuje i wraca.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 05, 2011, 13:15:31 »
    Ja tylko dodam że PE to klan Polish Eagles. Możecie się skierować z wyjaśnieniem tej sprawy do nich:) Oto link do ich tematu:

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6872.0

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 05, 2011, 14:00:14 »
    Zgadzam się z moimi przedmówcami. Jest wiele osób mających IQ mielonego, którzy usiłują sie dowartościować, wyzywając innych, nie zastanawiając się, kto siedzi po drugiej stronie. Swojego czasu reagowałem na takie odzywki, często kończyło się to źle dla nas obu. Jednak potem, dużo ludzi mi uświadomiło, że nie ma się co przejmować - zawsze znajdzie się koleś, co będzie psuł atmosferke.
    Twoja koleżanka niech szybko wraca do gry i olewa czat gry i co w nim pisze, bo to nie ma sensu, brać wszystkiego do siebie, nawet jak miała całe życie pod górkę.